Tudi trenutne pandemične razmere potrošnikov v resnici niso ustavile pri nakupu kozmetičnih izdelkov. Navsezadnje nihče ne želi biti videti kot zombi v klicih z zoomom! Zdaj, ko je spletno nakupovanje postalo “nova normalnost”, je izbiranje zaupanja vrednih blagovnih znamk med milijonom drugih precej zmedeno. Da bi vam pomagali pri boljšem nakupu, smo sestavili seznam 10 vrhunskih kozmetičnih znamk na svetu, ki slovijo po svoji vrhunski in raznoliki paleti kozmetičnih izdelkov!

Te blagovne znamke imajo vse od šminke za ustnice in korektorja do profesionalnega zračnega čopiča ali mineralne ličila! Torej, preberite, če želite izvedeti več o teh mednarodnih kozmetičnih blagovnih znamkah, ki so popoln napredek v lepotni igri!

10 najbolj priljubljenih luksuznih kozmetičnih znamk na svetu leta 2021:

Zdaj pa poglejmo 10 najbolj prodajanih kozmetičnih blagovnih znamk na svetu, ki spadajo v kategorijo “vrhunskih” in “luksuznih”:

1. Estée Lauder:

Estée Lauder je ameriško podjetje za več podjetij, ki nosi ime po ustanoviteljici in muzi Estée Lauder. Podjetje je začela z osnovno filozofijo, da je vsaka ženska videti lepa in samozavestna. Kar se je začelo kot kozmetično podjetje s 4 izdelki, se je spremenilo v eno najuspešnejših in najdražjih kozmetičnih znamk na svetu. Danes ima Estée Lauder široko paleto izdelkov za nego kože in ličila za moške in ženske. Najbolje prodajani med njimi so napredni serum za nočno popravilo, podlaga za dvojno obrabo, napredna nočna mikro čistilna pena itd.

2. Chanel:

Chanel je francoska luksuzna blagovna znamka, ki jo je leta 1910 ustanovil slavni oblikovalec Coco Chanel. Do sedemdesetih let prejšnjega stoletja je Chanel vstopil v kozmetični posel in svojo prisotnost hitro začutil na konkurenčnem trgu. Danes ima Chanel vrednost blagovne znamke približno 13,7 milijard ameriških dolarjev, zaradi česar je ena najbolj priljubljenih kozmetičnih blagovnih znamk na svetu. Zaradi dragih cen je povezan z razkošjem. Chanel ličila in kozmetični izdelki so najbolj iskani pri moških in ženskah iz elitnih skupin.

3. Dior:

Dior je kratka oblika Christian Dior SE, luksuzne francoske modne znamke. Je ena najbolj znanih kozmetičnih znamk, ki spada v kategorijo luksuznih. Umetniki in strokovnjaki za ličila jamčijo za to blagovno znamko za brezhiben zaključek in brezhibno kakovost izdelkov. Blagovna znamka je še posebej priljubljena pri ustvarjanju ikonične šminke Rouge Dior, klasičnega odtenka svetlo rdeče. Kolekcija come back ponuja okoli 75 odtenkov, ki vključujejo tudi najrazličnejše akte. Drugi najbolj prodajani izdelki podjetja Dior so njegova podlaga, sijoč sijaj in maskara.

4. Anastasia Beverly Hills:

Anastasia Beverly Hills ali ABH je ena najbolje prodajanih kozmetičnih znamk na svetu. Ameriško luksuzno podjetje ima v letu 2020 neto vrednost več kot 800 milijonov ameriških dolarjev. Ustanoviteljica blagovne znamke Anastasia Sore velja za “kraljico obrvi”, ker je izumila številne izdelke, ki spreminjajo igro za oči, trepalnice in obrvi. Ker več kot 84% strank ocenjuje 5 na 5 za orodja za oblikovanje obrvi, palice in svinčnike, je očitno, zakaj si zasluži ta naziv. ABH je priljubljen tudi pri drugih izdelkih, kot so šminke, barvne palete, označevalci, temeljni premazi itd.

5. YSL:

Yves Saint Laurent ali YSL je nedvomno ena najdražjih in vrhunskih blagovnih znamk kozmetike na svetu. Blagovna znamka je zaradi visokih cenovnih razredov nedosegljiva do standardne baze strank. Zaradi pozornosti do podrobnosti, kakovosti in inovativnosti izdelkov so zaslužni vsak peni. Ta veliki kozmetični velikan je glavni konkurent drugim velikim blagovnim znamkam, kot sta Dior in Armani. Privlačen del ličil YSL je luksuzno pakiranje, zaradi česar jih želite takoj kupiti. Linija za nego kože Pure Shots tega podjetja si je prislužila navdušene ocene številnih strank.

6. Shiseido:

Shiseido je japonsko podjetje, ki je ena najstarejših in najbolje prodajanih kozmetičnih znamk na svetu. Ima sloves, da dosledno inovira in razvija revolucionarne izdelke za lepoto in ličila. Ta kozmetična blagovna znamka je v Evropi in ZDA postavljena kot luksuzna blagovna znamka, vendar skrbi za vse segmente trga v azijskih državah. Shiseido ima v lasti številne vrhunske kozmetične znamke, kot so NARS, bareMinerals, Anessa itd. Ponuja veliko paleto izdelkov za moške in ženske, ki vsebujejo kreme za sončenje, nego kože, ličila in lepotna orodja. Pred kratkim se je podjetje razglasilo za blagovno znamko, ki je “brez okrutnosti”, razen če to določa zakon.

7. Klairs:

Spoštovani, Klairs je ena najboljših korejskih blagovnih znamk kozmetike, ki je bila hvaljena zaradi okolju prijaznih izdelkov. Podjetje je znano po dobavi inovativnih izdelkov za nego kože in ličil, ki so popolnoma okrutni. Klairs je zaradi svojih nežnih, a učinkovitih formulacij znan tudi kot blagovna znamka “sveti gral” za ljudi z občutljivo kožo. Serija za čiščenje in nočna popravila podjetja Klairs je na trgu ustvarila veliko razburjenja. Kljub visokim cenam (v državah, kot je Indija) je Klairs osvojil srca številnih strank, ki so se spremenile v zagovornike blagovnih znamk.

8. Sephora:

Sephora je raj za ljubitelje ličil in profesionalne umetnike, ki ponuja ogromno kozmetike, orodij za ličenje in izdelkov za nego kože. Z neverjetnim 30 -odstotnim tržnim deležem v ameriški industriji ličil je Sephora prevladujoči igralec v poslu. Kupci se v Sephoro ne zbirajo samo zato, da bi kupili izdelke, ampak se tudi naučijo nekaterih tehnik in nasvetov neposredno od strokovnjakov. Cilj podjetja je zagotoviti neprimerljivo izkušnjo strank, kar je ena od skrivnosti njegovega velikega uspeha. Poleg lastne linije ličil Sephora blagovna znamka ponuja tudi izdelke številnih najbolje prodajanih kozmetičnih znamk na svetu, kot so Benefit, Estee Lauder, Armani itd..

9. M.A.C:

M.A.C Cosmetics je ena vodilnih kozmetičnih blagovnih znamk na svetu, ki izvira iz Toronta v Kanadi. Je tudi eden najbolj iskanih izdelkov za ličenje profesionalnih umetnikov zaradi brezhibnega zaključka, ki ga posodijo po nanosu. Popolna oblika kozmetike MAC v kozmetiki Makeup Art Cosmetics, ki sta jo ustanovila dva umetnika ličila, cum fotografi. Trenutno blagovna znamka ponuja več kot 7000 različnih vrst izdelkov za kožo, obraz, ustnice in oči. MAC ima tudi ekskluzivne trgovine in prodajalne blagovnih znamk v več kot 120 državah po vsem svetu.

10. Lakme:

Ko gre za zajemanje čustev in lepotnih potreb indijskih strank, nihče ne počne bolje kot Lakme! Nedvomno je ena najboljših indijskih blagovnih znamk, katere cilj je ponuditi visoko kakovostne izdelke po žepu prijaznih cenah. Torej, ugodno razkošje je primerna kategorija za Lakme! Glede na študijo Lakme zaseda skoraj 17% tržnega deleža v kozmetični industriji v državi, zaradi česar je eno največjih in cenjenih imen. Uspeh je v nenehnih inovacijah izdelkov, ki ustrezajo indijski koži in podnebnim razmeram. Blagovna znamka ponuja široko paleto izdelkov za nego kože in ličila za improvizacijo naravnih lepot kupcev.

To so nekatere izmed najbolj priljubljenih kozmetičnih blagovnih znamk na svetu. Če pa ste v svetu lepote, je očitno, da seznam ni izčrpen. Na svetu je toliko drugih blagovnih znamk, kot so Bobby Brown, Loreal, Maybelline, Lancome itd., Ki spreminjajo obraz lepotne industrije. Torej, katera je vaša najljubša kozmetična znamka in zakaj?