Prava šminka lahko popolnoma pokvari vaš videz in prava barva vas bo zagotovo naredila videti vse ženstveno in glamurozno, vendar je ugotovitev prave barve naloga sama po sebi. Tudi potem, ko vam to uspe, vam težave, kot so perje, krvavitve in zbledelost, preprosto ne dovolijo, da bi se razmetali s temi slastnimi ustnicami. Prepričan sem, da ste se vsi že kdaj soočili z enim od teh vprašanj, vendar vam zaradi njih ni treba več skrbeti, ker bom danes povedal nekaj zelo preprostih trikov, da se teh težav znebite in dobite te glamurozne. ustnice.Tu je 9 najboljših nasvetov za šminke za vas.

nasveti za šminke

1. Iskanje prave barve šminke je ena najpogostejših težav, s katerimi se moramo soočiti večina nas. Vsaj ko gre za roza, da bi našli senco, ki vam najbolj ustreza, se morate samo nasmehniti. Popoln odtenek roza za vas je približno enake barve kot vaše dlesni.

2. Ker so zime tik za vogalom, sem prepričan, da so vsi navdušeni, da poskusijo nekaj globokih sliv in češnjevih rdeč, vendar ne pozabite, da lahko globoko temno rdeče naredijo tanke ustnice tanjše. Torej, če imate suhe ustnice, se namesto rdeče na osnovi jagodičja odločite za svetlo oranžno-rdečo, saj ustvarjajo iluzijo polnejših ustnic.

Najboljši nasveti za šminke 3

3. Da pigmentacija ustnic ne bo vplivala na pravo barvo šminke na ustnicah, samo nanesite ustnice z malo podlage ali korektorja, preden nanesete šminko..

4. Dotiki so bolečina, še posebej, če ste zaposlena ženska. Če želite, da vaša šminka ne zbledi ves dan, sledite tem trem preprostim korakom:

  •  Ko nanesete prvi sloj šminke, uporabite brisačo za brisanje ustnic
  • Nato pred nanosom drugega sloja vzemite čopič za ventilator in na ustnice nanesite majhno količino prosojnega pudra.
  • Sledite temu z drugo plastjo šminke, madeža in pudra, nato pa lahko uporabite zadnjo potezo te čudovite barve.

5. Kremasti in sijajni šminki so nagnjeni k krvavitvam, vendar v nasprotju s tem preprosto potrebujete oblogo za ustnice. Konico svinčnika za ustnice potegnite na dlan, da se ogreje, in ustnice obrišite z mehkimi črtami, ki jim dajo majhno definicijo. Naj bodo vaše ustnice polnejše, tako da se malo podložite zunaj naravne linije ustnic. Celotno ustnico lahko napolnite tudi s podlogo za ustnice, saj se bo tako vaša šminka držala nečesa, česar se bo držala, in poskrbela, da šminka ne bo krvavela ali se premikala ves dan.

Najboljši nasveti za šminko 5

6. Delo s svinčniki za ustnice, šminkami in sijaji za ustnice se lahko za začetnike izkaže za težko nalogo. Da bi zagotovili čiste linije in popolno pokritost, jih ob podložitvi ustnic sprostite. Za nanašanje šmink ali sijajev za ustnice rahlo odprite usta in recite “oh”, saj vam tako pomaga doseči celotno površino ustnic.

Najboljši nasveti za šminke 6

7. Nismo vsi rojeni s takšnimi, kot je popolna napihnjenost Angeline Jolie, toda ustvarjanje preprostega ombre učinka vam lahko pomaga pri prevari. Na sredino ustnice nanesite svetlejši odtenek šminke, zunaj pa temnejši odtenek. Ta trik naredi vaše ustnice debelejše, kot so v resnici.

8. Ko nosite zelo drzno barvo ustnic, je nujno, da se držijo zob. Vzemite kazalec in ga položite v sredino ust, kot liziko, tako da ga ustnice obkrožijo v obliki črke “O” in povlecite prst ven. To ponovite tudi za stranice. To bi se lahko zdelo neumno, toda vsaka odvečna barva ustnic na notranji strani ustnic se vam bo odlepila na prstu.

Najboljši nasveti za šminke 8

9. Da se izognete perjenju, vzemite konico q in jo potopite v ohlapen, prosojen puder ter jo nanesite tik ob obodu ustnic pred in po nanosu barve za ustnice.

Najboljši nasveti za šminke 9

Torej, ko naslednjič izberete svojo najljubšo šminko, se prepričajte, da imate te nasvete v mislih, da boste kar najbolje izkoristili.