Pomlad je tu! Vse v tej sezoni mora biti v svetlih barvah. Torej, medtem ko smo v prejšnji sezoni izbrali rožnato rdeče ustnice, naše ustnice potrebujejo nekaj TLC z roza barvo! Vedno bi morala ustrezati vašemu slogu in videzu, zato ne mislite vedno na fuksije, gola roza bo tudi zapečatila posel. Toda vprašanje je, kako? No, poglejmo in ugotovimo.

Pravi odtenek- glede na tone kože:

Zlato pravilo je: modra pomeni hladno, rdeča pa vroča. Zato izberite modri podton, če imate svetlejši ten kože, in rdeči podton za toplejše tone. Vendar se morajo izjemoma tisti z zelo temnimi odtenki kože odločiti za temnejše odtenke. Toda na koncu dneva se odločite, kaj vam je všeč.

• Svetli toni kože:

Neonske ustnice dodajo rob in na bledih odtenkih kože izgledajo sijajno. Igrajte se s svojim slogom in svojim pikantnikom dodajte pop, da ga popestrite. Izogibajte se svetlejše rožnate barve, saj boste zaradi tega videti bolj bledi in vaše ustnice bodo utrpele beljenje.

  • Koža z rdečim podtonom- izberite odtenke z modrimi podtoni.
  • Koža z rumenim podtonom- izberite rahlo svetlejšo roza barvo s svetlejšim modrim podtonom.

• Temnejši/ temnejši toni kože:

Ti toni kože se lahko poigravajo z različnimi odtenki roza. Preprosto kateri koli barvni rumeni podton bi dobro deloval. Vendar se izogibajte svetlim rožnatim. Poskusite jagodičaste odtenke za bolj čuten videz.

• Temnejši toni kože:

Vedno se odločite za temnejši odtenek z rdečim podtonom. Izogibajte se temnim ali svetlim podtonom, tako da se odločite za globlje roza z rdečimi ali modrimi podtoni, odvisno od razpoloženja. Izogibajte se bledim barvam za vsako ceno, saj naredijo vaše ustnice kot dodatek na obrazu.

Prava senca- glede na obliko ustnic:

To res ni tako enostavno, kot ste mislili. S pravo barvo bodo vaše ustnice videti normalne in ne preveč debele ali pretanke, kar daje vtis, da je liposukcija šla zelo narobe.

Okvirno pravilo za to kategorijo je: polnejše ustnice, temnejši je odtenek. Vedno pa izberite glede na ton kože.

Prava tehnika:

Ne, v naslednjih korakih vam ne bomo povedali, kako je to storjeno, ampak kako je bolje. Bodite prepričani, da se nam boste zahvalili za vaše brezhibne pikice.

1. Nanesite temeljni premaz za ustnice/ redno podlago, da oblikujete ustrezno podlago.

2. Nanesite prozorno podlogo za ustnice ali eno, ki je najbližje vašemu odtenku, da zagotovite, da barva ne bo zlahka izkrvavela.

3. S čopičem za mešanje enakomerno nanesite šminko.

4. Odvečni izdelek nanesite na papirnato brisačo.

5. Zaključite s prozornim ali svetlečim sijajem, nanešenim na osnovno barvo.

6. Če želite dodati pridih oomph, na sredino spodnje ustnice nanesite dodaten sijaj in opazujte, kako sije.

7. Prst postavite naravnost na sredino ustne votline in ga izvlecite. Nekaj ​​barve ustnic se vam bo odlepilo na prstu. Tako boste prihranili poškodovane zobe.

Pravilen pristop:

Naj bodo stvari preproste in ne pretresite svojega videza s presežkom svetlosti. Redko deluje, razen če želite izgledati kot piškotek iz rdečega žameta!

Za rdečilo se odločite za svetel odtenek breskve ali bež barve, saj bo bolje poudaril vaš roza pout.

Starejši ko ste, bolj kremasta bi morala biti vaša šminka. Obstoja dlje in s starostjo se ustnice tanjšajo, zato kremasta tekstura najbolje deluje.

Torej je to daljši proces kot samo drgnjenje šminke po ustnicah. Potem pa vse dobre stvari vzamejo čas. Prihranite nekaj časa za svoje popolne ustnice in rezultati bodo govorili sami zase.