Vsi vemo, kako pomembna je ličila za oči pri ličenju celega obraza. Nobena ličila niso popolna, če zanemarite ličila za oči. Tukaj je vodnik z nasveti za ličenje oči, ki nam lahko pomagajo raziskati več o različnih vrstah načinov ličenja oči. Pogosto se nagibamo k koncentraciji in delu le z nekaj senčili in zanemarjamo druge barve, vendar je celoten umetniški smisel v tem, da bi morali biti sposobni drzno mešati različne vrste barv in jih preizkusiti. Celoten videz obraza je dokončan šele, ko se lotimo globoko izrezanih senčil in se obrnemo v slog z različnimi barvami in mešanicami.

Nasveti in triki za ličenje oči za začetnike, da izgledajo lepo

Tukaj vas bom vodil z različnimi preprostimi nasveti in zvijačami za ličenje oči, na katerih lahko delate sami. Primerne so za različne vrste kože in vam ni treba skrbeti za ujemanje. Ta vodnik za ličenje oči za začetnike vam bo pomagal samozavestno delati na krepkem videzu za naslednjo priložnost, zato kaj čakate, se poglobite in eksperimentirajte z zaupanjem!

30 najboljših nasvetov za ličenje oči za začetnike:

Začnimo tukaj korak za korakom našo vadbo za ličenje oči. Ti nasveti vam bodo pomagali izvedeti, kako najbolje narediti ličila za oči doma. Zato se danes pogovorimo o 30 najboljših nasvetih za ličenje oči, ki vam lahko pomagajo pravilno in na najboljši način nanesti ličila za oči.

Najboljši nasveti za ličenje oči za začetnike

1. Ličila za podlago in gube:

Kako narediti ličila za oči korak za korakom? Najprej je pomembno, da začnete z podlago in gubo. Vsako ličenje oči se ne bo začelo neposredno z nanašanjem senčila. Zelo pomembno je, da imate čisto podlago ali veko, preden začnete ličiti oči. To dejstvo pogosto zanemarimo in na površino začnemo nanašati ličila za oči, ki vsebujejo olje in umazanijo. Če kdo vpraša, kako nanesti ličila za oči po korakih, najprej začnite z podlago in gubami.

2. Napolnite pokrove:

Napolnite pokrove

Premazi za veke so danes nov trend. Lahko jih kupite v kateri koli trgovini z dobro blagovno znamko ali na spletu. Če za to ne želite porabiti dodatnega denarja, si na veke nanesite eno piko na obrazu in se dobro mešajte med ličenjem. To bo pripomoglo k temu, da bo vaša ličila pravilno in dlje časa ostala na vekah.

3. Korektor:

To je zelo pomembno, da prikrijete temne kolobarje pod očmi. Vsaka preprosta vadnica za ličenje oči bo poudarjala tudi uporabo korektorja. Vlagajte v dober korektor. Šteje se, da se korektorji pogosto uporabljajo samo za obraz, vendar je nasvet, da korektor nanesete na oči, saj bo tako ličila za oči ostala dlje časa.

4. Barvni korektor:

Pogosto se srečujemo s problemom modrikasto-zelenih žil okoli oči ali pa so zaradi pomanjkanja spanja oči otekle. Lahko vlagate v korektor zelene barve, kar bo zmanjšalo pojav modrikastih žil. Po tem lahko uporabite običajen korektor. Tudi običajna vadnica za ličenje oči za začetnike vam bo povedala o pomenu barvnega korektorja.

5. Temelj:

Ne zanemarjajte nanosa podlage na oči. Po tem koraku je treba nanesti podlago, ki jo je treba hraniti na celem obrazu, da bo vaš ten videti enakomeren.

6. Ločite stičišče:

Nekateri ljudje imajo majhne oči in lahko ločijo stik nosu in oči z uporabo označevalca na tej točki.

7. Pomislite na kombinacije senčil:

Zdaj je čas, da izberete popolno senčilo za oči. Glede na praznovanja, praznovanja in obleke izberite najbolj primerne barve senčil za oči. Vzemite bližnje odtenke, da se z lahkoto dobro zlijejo. Izberite rjave ali zelene črtale za oči, da poudarite rjave oči.

Ličila za oči izgledajo

 • Če imate rjave oči, potem nosite senčila v zlati, srebrni ali zeleni barvi.
 • Če imate zelene oči, potem lahko nosite rjave ali zelene črtala za oči.
 • Za veke lahko nosite blede odtenke zelene, zlate ali celo sive barve, če imate zelene oči.
 • Če imate črne oči, potem nosite črne črtale za oči. Temno rdeče obloge lahko izgledajo tudi dobro.
 • Lahko poskusite zlato svetleče zlato, svetlo modro ali pa nosite tudi barve breskev.
 • Če imate sive oči, lahko nosite črtala za oči v svetlo črni barvi ali svetlem oglju. Lahko pa nosite tudi zelene črtale za oči.
 • Lahko nosite sivo ali svetlo zlato senčilo. In veke naj bodo mehke barve. To bo izboljšalo barvo vaših oči.

8. Senčilo za oči:

Senčilo za oči

a. Izberite barve:

Najprej izberite najboljše odtenke bližnjih barv glede na to, kaj se lahko prilega vaši obleki in priložnosti.

b. Pomislite na globino in mešanico:

Pomislite, katero barvo je treba mešati s katero drugo barvo in globino vsakega senčila. Globina in mešanica sta tisto, kar lahko naredi dimljeno ličilo za oči ali mešano ličilo z različnimi barvami.

c. Različni odseki pokrovov:

Senčilo nanesite od notranjega kotička oči in začnite povečevati s senčili na sredini in koncu očesa.

d. Solzni kanal:

Ne zanemarjajte tega področja. V bližini solznega kanala nanesite piko na oči

e. Zunanja V oblika:

Mešajte v bližini zunanjega območja V z obliko V. To bo pomagalo, da se vse barve senčil dobro zlijejo in vmešajo.

f. Notranji kot očesa:

Vzemite srebrno ali belo senčilo za oči in ga podrgnite po notranjem kotu očesa, da dobite dodaten poudarek.

Z lahkoto se zlijte v barvo. Vzemite čopič za mešanje in ga vmes dobro premešajte, da ne opazite razlike med vsako barvo. Mešanje je ključna skrivnost, bolj ko mešate, bolj dobro bo videti. Najboljši način, da se ličila za oči zlijejo v barve, je to s čisto čopičem za nanašanje Q-tip. Vedno mora izgledati, kot da se ena barva meša v drugo, naslednja pa v drugo.

9. Označevanje gub:

Poudarjanje območja gub je bistveno. To lahko storite s svetlo rjavim senčilom. To je dobro, če želite za pokrove obleči nekaj nevtralnega. To je lahko dobro za pisarniško ličenje.

10. Mazanje pomaga:

Vzemite čopič za nanos Q-tip in namažite kohl na spodnjem robu. To daje takojšen dimni učinek.

11. kodralnik za trepalnice:

Trepalnice za oči

Zdaj je čas za trepalnice. Uvijanje trepalnic je mogoče na več načinov. Pred nanosom maskare bi morali vlagati v dober kodralnik trepalnic dobre blagovne znamke in trepalnice.

12. Curl s toploto:

Namesto kodralnika trepalnic lahko trepalnice zvijate s toploto. Žlico segrejte v topli vodi, ki jo hranite v skledi in z zadnjo stranjo žlice zvite trepalnice.

13. Nanesite prozorno maskaro:

V primerih, ko si ne želite bolj drzne barve na trepalnicah, lahko uporabite prozorno maskaro. Drug način bi bil, da najprej za poudarjanje trepalnic nanesete prozorno maskaro.

14. Maskara:

Maskara

a. Volumetrična maskara:

To so novi izumi ličilne ali kozmetične industrije. Lahko vlagate v voluminozno maskaro, da dobite večji volumen trepalnic.

b. Curling maskara:

To je še ena dobra stvar za vlaganje, če želite več kodra kot volumen.

c. Podaljšana maskara:

To je lahko dobro za ljudi s tankimi in redkimi lasmi. Zaradi tega bodo vaše trepalnice videti daljše in gostejše.

d. Umetne trepalnice se zlepijo:

Umetne trepalnice vam takoj dajo gostejše trepalnice. Vložite lahko v grudaste umetne trepalnice, te pa lahko nanesete z lepilom.

15. Lažne trepalnice:

Namesto trepalnic lahko uporabite tudi trakove. Te je dobro investirati. Te lahko nanesete na spodnje in zgornje trepalnice. Za volumen zgornjih trepalnic lahko to uporabite samo na zgornjih trepalnicah.

16. Maskara pred umetnimi trepalnicami:

Pred nanosom umetnih trepalnic nanesite nekaj maskare. Tako se bodo vaše trepalnice prijele s ponarejenimi.

17. Pinceta:

Pri roki imejte pinceto, ki vam bo pomagala pri nanašanju umetnih trepalnic.

18. Kotna krtača za gel podloge:

Črtalo za oči

Gel obloge so nov trend in ti dajejo gosto podlogo. Zdaj je čas za uporabo eyelinerja in kajala. Če želite pravilno tehniko nanašanja, morate vedno uporabiti gel podloge z dobro čisto kotno krtačo.

19. Kako nanesti gel podloge:

Začnite z nanašanjem gel podloge iz notranjega kota oči. Pojdite navzgor do sredine pokrova in ohranite širino enake. Spet začnite od skrajne zunanjosti veke in se pomaknite navznoter, da se pridružite liniji na sredini. Tako boste dobili popolno linijo.

20. Tesna podloga za oči:

V primerih, ko si ne želite videti preveč naličene, morate upoštevati postopek tesnega oblaganja, da bodo vaše trepalnice ali črta trepalnic videti polne. To je še posebej pomembno, če imate tanke trepalnice. Vzemite svinčnik za črtalo za oči v črni ali temno rjavi barvi in ​​se poravnajte s pikami z notranje površine vek v prostorih sredi trepalnic.

21. Bela podloga za spodnja platišča:

To je dobra nova tehnika pridobivanja ličil za oči v stilu rampe. Na spodnjo vodno črto uporabite bel svinčnik, zgornjo veko pa običajno poravnajte s črno podlogo.

22. Razširitve:

Razširitve dobro delujejo, če želite krepko ličenje s podlogo. Za arabski videz lahko na notranji kot očesa narišete podaljške.

23. Krilate obloge:

Lahko naredite več vrst krilatih oblog. To je enostavno narediti. Če imate tresoče roke, lahko označite točko s selotejpom. Narišite črto in nato odstranite trak. Tako lahko dobite ustrezne krilate formacije. Ličenje črnih oči je na splošno odvisno od dobre podloge in obrvi.

24. Vintage Eye Makeup Look:

Za vintage videz ličil za oči lahko narišete več kot eno krilato tvorbo.

25. Podaljšek od spodnjega pokrova:

To je še en poudarjen trik za krilate obloge. S spodnjim robom lahko razširite krilato formacijo in jo povlečete navzgor, da ustvarite tretjo krilato formacijo.

26. Očesne obrvi in ​​svinčnik za obrvi:

Svinčnik za obrvi in ​​obrvi

Uporablja rjave svinčnike za obrvi in ​​v majhnih potezah ustvari majhne lase podobne vzorce, da zapečati kakršno koli tankost las na obrveh. Obrvi so pomemben del in jih ne zanemarjajte. Opredeljujejo vse vaše oči.

27. Barve svinčnika za obrvi:

Čeprav mnogi slepo izberejo črni svinčnik za obrvi, je vedno treba vzeti rjavega, saj pomagajo poudariti dejanski videz. Zaradi črne barve lahko izgledate umetno.

28. Gel za obrvi:

Nanesite prozoren ali rjav gel za obrvi, da jih dobro počešete. Temno ličenje oči lahko naredite le tako, da poudarite obrvi in ​​jih dobro definirate.

29. Pojdi funky:

Ni slabo, da se včasih zabaviš. Lahko kupite barvne pernate trepalnice in jih nanesete tako, kot bi nanesli umetne trepalnice. Preizkusite nove stvari, kot so ličila za modre oči ali ličila za mačje oči, da izgledate domiselno.

30. Pojdi z bleščicami skupaj z bleščicami:

Lahko se odločite za ohlapne bleščice in jih nanesete na veke na običajna senčila in ustvarite bleščeč učinek. Glitter ličila za oči so vedno v trendu. To je primerno tudi kot ličila za oči lešnikov. Če imate radi drzne barvne bleščice, lahko poskusite z barvnimi bleščicami, ki lahko delujejo, ko greste na zabavo. To se odlično poda tudi ličenju oči za rjave oči, če se sprašujete.

Dodatni nasveti:

 1. Najprej začnite z ličenjem oči, nato pa nanesite ličilo za celoten obraz. To vam lahko pomaga, da obrišete vse sledi senčil, ki se razlijejo.
 2. Oči označite z označevalcem. To je dobra možnost za povečanje in poudarjanje oči in senčil.
 3. Označevalnik nanesite tako blizu notranjega kota ali očesa kot blizu zunanjih obrvi.
 4. Vključite pršilo za nastavitev ličil na koncu ličila za celoten padec obraza tudi na oko, da ostane dolgo na mestu.
 5. Vlagajte v dober temeljni premaz za senčila. Ustvarite globino, da bodo vaše oči videti velike in drzne.
 6. Nikoli ne zamudite pravilnega in čistega odstranjevanja ličil z oči. To je zelo pomembno za higieno kože. Odstranite ličila za oči z dobrim odstranjevalcem ličil ali z naravnim mandljevim oljem ali oljem jojobe. Ne smete zaspati z ličili za oči.

Upam, da vam je bil naš vodnik o nasvetih za ličenje oči všeč. Ti nasveti vam bodo pomagali, da boste za vsak dogodek in priložnost videti lepši in elegantnejši. Ličila za oči so bistvena in bistvena sestavina ličila za celo obraz in lahko zlomijo ali naredijo kakršen koli videz. Če si svetlejši in trendnejši narišete oči, bolj lahko izgledate dobro, saj to povečuje vašo lepoto in slog. Dobra ličila za oči bodo ustvarila videz z elementom dimenzije.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

V1. Kako pustiti, da bleščice na očeh dolgo ostanejo na svojem mestu?

Odgovor: Bleščice lahko dolgo ostanejo v očeh, če se dobro nanesejo. Pred ličenjem oči je treba na oči nanesti dober primer. To bo pomagalo postaviti podlago. Nadalje nanesite pršilo za nastavitev ličila za obraz na oči, kar lahko pomaga, da ličila za oči ostanejo na mestu dlje časa.

V2. Kako dolgo lažne trepalnice ostanejo na svojem mestu?

Odgovor: Umetne trepalnice lahko ostanejo na mestu ves dan ali po vaši želji in je odvisno od tega, kako dobro jih vzdržujete in jih postavite tako, da nanesete dober gel in lepilo, da se dobro zalepijo.

V3. So lažne trepalnice slabe za oči?

Odgovor: Ne, mit je, da umetne trepalnice poškodujejo oči. Umetne trepalnice na današnjem trgu so vrhunske kakovosti. Vse je odvisno od vas, kako dobro jih pritrdite in vzdržujete.

V4. Je svetle rdeče in temno rjave barve ličila, primerna za temno kožo?

Odgovor: Temna barva kože se lahko dobro ujema tudi z rdečimi senčili. Mešajte ga z bližnjimi barvnimi odtenki, kot sta rjava in gola barva, da bo videti lepše in ujemajoče se.

V5. Kaj je ličila za gole oči?

Odgovor: Ličila za gole oči niso nič drugega kot senčila v golih barvah, ki so v rjavih odtenkih, barvi kože ter beli ali črni. Gre za nov slog in izgleda precej elegantno in lepo. To spada v kategorijo lahkih ličil za oči.