Ste eden tistih, ki absolutno obožujejo ličila za oči, vendar nikoli ne najdejo pravih modelov, s katerimi bi si zatiskali oči? No, zdaj vam ni treba biti tako zaskrbljen, ker smo vam kupili nekaj najbolj neverjetnih in elegantnih ličil za oči s srebrom, ki bodo povečale vašo lepoto in vas naučile ličiti kot profesionalec.

Lepa srebrna ličila za oči s slikami:

Pogled Kim Kardashian:

srebrna ličila za oči

Ličila za oči Kim Kardashian krasijo in so lepe. Za to potrebujete črno senčilo, podlago za oči in nekaj srebrne ali bele barve. Ustvarite zamegljen videz in dodajte nekaj bele barve na prvo polovico očesa. Za oblikovanje uporabite kajal na spodnjem očesu.

Pogled Kim Kardashian

Srebrno in dimljeno:

Srebrno in dimljeno

Odličen način za dopolnitev oči in razširitev lepote obraza lahko naredite s pomočjo srebrne in dimljene ličila za oči. Preden začnete, boste potrebovali dobro podlago za oči ali vlažilno kremo. Uporabite bleščeč in svetleč odtenek srebra na zgornjem očesu in ga glamurite z umetnimi trepalnicami. Za obrobje oči uporabite podlogo.

Ličila s srebrnimi bleščicami:

Ličila s srebrnimi bleščicami

Ličila s srebrnimi bleščicami je zelo enostavna za izvedbo in ne potrebuje pomoči strokovnjaka. Če želite svojim očem dati eleganten in privlačen videz, boste morali uporabiti preprost odtenek drobca in fino črno podlogo za oči. Po tem uporabite nekaj kajala na spodnjem očesnem pokrovu.

Večerno srebro:

Večerno srebro

Lahko si privoščite kul in elegantno večerno ličilo za srebrne oči, s katerim boste popestrili celoten videz. Na obe očesni veki uporabite bleščeče in srebrno senčilo, ki vam bo dalo zelo dinamičen in seksi videz. Če nosite rožnato obleko, je ta oblika ličila idealna.

Rdeča in srebrna:

Rdeča in srebrna

Rdeča in srebrna ličila za oči so lepota. Uporablja briljantno kombinacijo rdečih in srebrnih bleščečih senčil in obrazu doda drugačno iskro. Obe barvi boste morali nanesti na vsako polovico očesa in nato kot zaključek dodati nekaj gladkih potez črtala za oči..

Slivovo srebrno oko:

Slivovo srebrno oko

Ta ličila za oči bodo definirala vaše pokrove in ji dala zelo ženstven in gladek dotik. Uporabite precej umetne trepalnice za povečanje videza in nekaj slivovih ali rožnatih senčil, da še nekoliko poudarite lepoto oči. Po tem boste zagotovo navdušeni nad svojim videzom.

Črno in srebrno oko:

Črno in srebrno oko

Če želite videti črno -srebrno oko, potrebujete črno in sijoče srebro. Prepričajte se, da je črna senčila težja od srebra. Ustvarite dolge, lepe in lepe poteze s črtalom za oči, saj boste tako povečali in pretiravali lepoto celega obraza.

Vijolična in srebrna:

Vijolična in srebrna

Zaradi odlične kombinacije vijolične in srebrne barve na očeh boste videti kot diva. Je tako edinstven, eleganten in predstavljiv. Z natančnostjo in tehniko boste ta videz pretresli predvsem zaradi vaših gladkih in seksi trepalnic, poudarjenih z maskaro.

Rhinestone Silver Eye:

Rhinestone Silver Eye

Rhinestone Silver Eye je odličen videz za zabavo. Najprej boste morali ustvariti obrobo z vijoličnim svinčnikom za oči, nato pa preostali del očesa napolniti s sijočim srebrom. Nato z očmi obrobite oči, čemur sledi nekaj lepih okrasnih, da povečate njegov čar in privlačnost.