Če ste nekdo, ki si želi drznih in velikih trepalnic, so lažne podaljške kot nalašč za vas. So poceni in jih ni zelo težko uporabiti; čeprav boste pri prvem poskusu morda imeli malo težav. Lahko kupite naravne trepalnice za oči, ki so primerne za vsakodnevno nošenje, ali volumske trepalnice, ki se običajno uporabljajo za nočne izlete in zabave. Prihajajo v različnih stilih in barvah ter so zelo elegantne in privlačne po videzu.

podaljševanje trepalnic

Če ste eden izmed tistih, ki upajo eksperimentirati s podaljševanjem trepalnic, vam predlagamo ta članek, saj vsebuje potrebne smernice, ki vam bodo v pomoč pri postopku nanašanja in odstranjevanja. Zato preberite in pozorno sledite.

Različne vrste podaljševanja trepalnic:

Uporabite svojo maskaro:

Za podaljševanje trepalnic morate na oči nanesti maskaro, ki bo delovala kot podlaga. Nekateri se morda sprašujete, zakaj bi potrebovali ta izdelek, ko boste vseeno uporabili umetne trepalnice. Najbolje pa je biti potrpežljiv in natančno upoštevati nasvete. Trepalnice lahko tudi nekoliko zvite.

Nanesite črni podstavek za svinčnike:

Na zgornji vek očesa nanesite nekaj črnega svinčnika, na vrhu pa naredite črno debelo črto, da drugi ne bodo vedeli, kje se začnejo prave trepalnice. Podaljševanja ne nanašajte preblizu linije trepalnic, ker preveč lepila na črtah povzroči izgubo trepalnic. Pri tem bodite previdni.

Prilepite razširitve:

Zdaj vzemite podaljške in jih zelo nežno prilepite na linijo trepalnic. Pred tem naredite lepilo z majhno krtačo. Naredite to zelo previdno in previdno, ker so vaše oči na koncu dneva in ne želite pokvariti stvari.

Ponovno uporabite maskaro:

Po nanosu podaljškov vzemite še en sloj maskare in ga zmešajte s trepalnicami. To bo povzročilo zelo lep in privlačen videz. Po tem bodo vaše oči videti velike, lepe in zelo prijetne.

Nikoli ne vlecite:

Zdaj prihaja težji del; odstranitev. Ko to počnete, se vedno spomnite ene stvari. Trepalnic vam ni treba izvleči. To bo povzročilo ogromne bolečine in poškodbe. Bodite potrpežljivi, stojte pred ogledalom in sledite korakom.

Čistilno olje:

Uporabite lepo čistilno olje in malo nanesite na bombažne palčke, da odstranite podaljške trepalnic. Ne poskušajte drgniti očesnih vek. Zdaj nežno masirajte linije trepalnic. S tem boste lepilo razrahljali in olajšali postopek odstranjevanja.

Izpiranje:

Ko odstranite podaljške, jih nekaj časa sperite v vodi. Tako boste odstranili odvečno olje in lepilo ter vam tako omogočili naslednjič uporabo. Ne pozabite, da je izpiranje zelo pomemben del odstranjevanja podaljška, zato ga jemljite resno.

Položite tkiva:

Zdaj namestite umetne trepalnice, da se lahko čez noč preoblikujejo. To vam bo omogočilo ponovno uporabo razširitev, ko greste ven.

Očistite oči:

Zadnja stvar, ki jo morate storiti, je, da očistite oči. Temeljito jih sperite s hladno vodo nekaj minut. Ko jih posušite z brisačo, uporabite dobro čistilo za oči, da se lepilo in olje popolnoma odstranita. S tem boste zaključili nanašanje in odstranjevanje umetnih trepalnic.