Angelina Jolie je znana po svojem videzu ličila v obliki mačjega očesa. Ličila so zelo preprosta in če ste jo videli na rdeči preprogi, ima rada športne temne barve ustnic.

Včasih se ukvarja z lahkimi zadimljenimi očmi in v teh primerih rada športa z lahkimi ličili za ustnice. Njene obrazne poteze so zelo oblikovane. Tako se ji v resnici ni treba truditi, da bi dala preveč bronzerja, da bi postala ostrejša.

O njenem videzu ličil za oči se pogosto govori v mestu. Vizažisti in dekleta, ki ljubijo ličila, radi preizkusijo njen videz ličila za oči.

ličila za oči angelina jolie

Kako do videza:

  • Očistite obraz z lahkim Ph uravnoteženim umivanjem obraza.
  • Nato uporabite zaščito pred soncem ali vlažilno kremo, če je ponoči. Pustite, da sedi na koži 1 minuto. Tako bo koža ostala vlažna. To je še posebej pomembno, če imate starajočo se kožo ali če imate fine linije in gube.
  • Zdaj uporabite premaz za veke, če je na voljo, ali uporabite premaz za obraz po celem obrazu. Tako bo vaša ličila trajala dlje.
  • Sledite s korektorjem, da prekrijete vse lise, modrikaste žile, madeže ali temne kolobarje. Nato uporabite podlago.
  • Začnite s senčilom za oči. Uporabite s čopičem za senčilo po celem pokrovu in raztegnite navzgor do kosti obrvi.
  • Ne smemo pozabiti, da ima Angelina Jolie veke vedno nevtralne in včasih z rahlim zadimljenim pridihom na zunanjosti. Zato bi morali zdaj uporabiti grey senco na gubi in na zunanjem delu zgornjega očesnega veka. To uporabite tudi z nagnjeno krtačo zelo blizu spodnje meje trepalnic.
  • Zdaj, če želite rahel dimni pridih, vzemite nekaj rjave barve in jo uporabite do gube nad sivo barvo. Enako barvo uporabite za 1/3 zunanjosti zgornjega očesnega pokrova. Ustvarite rahel krilat vzorec.
  • Uporabite malo označevalca v srebrni barvi in ​​uporabite na zgornjih kosteh obrvi. Vaše delo s senčili je končano.
  • Zdaj pa narišimo tisti pogled mačjih oči, ki ga Angelina obožuje. Začnite s čopičem in gelom za oči. Začnite od notranjega kota zgornjega očesnega pokrova. Nadaljujte navzgor do drugega konca in ohranite širino očesne obloge skoraj enako po celotnem pokrovu. Končajte v rahlo nagnjeni obliki navzgor, da oblikujete vzorec krila videza mačjega očesa.
  • Ne delajte kril za spodnji vek. Enak videz mačjega očesa lahko naredite z običajnim tekočim črtalom za oči. Izbira je vaša. Zdaj uporabite svinčnik kohl pod spodnjimi trepalnicami, da ustvarite bolj odprt pogled na oči. Če se odločite za dimni učinek, malo razmažite to linijo s čopičem Q-tip.

Zdaj pa pojdimo na večji del ličila za oči, brez katerega oči Jolie niso popolne. Ja, prav ste uganili; te znane osebnosti preprosto ne morejo brez para ponaredkov. Zato vzemite kodralnik za trepalnice. Uvijte naravne trepalnice. Na zgornje in spodnje trepalnice uporabite malo maskare.

Umetne trepalnice takoj uporabite z lepilom in jih položite s pinceto. Po potrebi jih držite minuto, da se popravijo. Po namestitvi ponaredkov ne uporabljajte več maskare.

Voila! Vaša ličila za oči Angelina Jolie so popolna. Toda zapomnite si, da morajo biti vaše obrvi pravilno ukrivljene za videz Jolie in prav tako ne odstranjujte te ustnice.