Korejska pop glasba je danes zelo naraščajoč trend. Podobno so zelo priljubljeni tudi korejski slogi za obleke in druga ženska moda. Ti so opremljeni z repom in morali bi vedeti, kako to storiti pravilno, ali pa bi morali poiskati pomoč nekoga strokovnjaka. Za takšen videz običajno ni potrebno veliko barv. Te preproste podloge lahko preprosto naredite in uporabite nekaj barv za poudarjanje ali bleščice, da ustvarite nekaj takega.

Kako narediti korejsko ličenje oči

Spodaj so navedeni koraki, s katerimi lahko korejska ličila za oči izgledajo kot na zgornji sliki.

• Začnite vse na očiščeni površini. Če vaš obraz ni čist in pore vsebujejo olje, potem vaša podlaga ali korektor ne bosta pravilno sedela. To je pomembno za tiste, ki imajo suho ali mastno površino. Če imate suho površino, potem po tem uporabite vlažilno kremo. Uporabite lahko tudi nekaj vlažilnih krem.

• Za premazovanje površine in pokrovov uporabite temeljni premaz. Če želite, lahko kupite profesionalni premaz za pokrov. Na pokrovih lahko uporabite tudi temeljni premaz za obraz. To lahko zmešamo z gobo.

• Za prikrivanje madežev ali sledi aken na obrazu morate uporabiti nekaj korektorja. Uporabite ga tudi pod očmi. To bo prikrilo madeže ali kakršno koli obliko temnih kolobarjev. Danes imajo zaradi slabe prehrane ali napornega urnika skoraj vse ženske temne kolobarje. Zato morate kupiti drag korektor. Uporabite lahko korektor za paličice, ki je zelo enostavno na voljo in ni drag. Te so za začetnike. Če želite nekaj profesionalnega, lahko uporabite kremne korektorje. Za staranje površin je na voljo mineralni korektor v prahu, ki ustreza čopiču, ker to pomaga korektorju sedeti v pore.

• Po korektorju morate uporabiti podlago. Za pravilno mešanje lahko uporabite gobo za ličenje. To pomaga narediti osnovno ličilo. To lahko zmešate tudi z drugimi čopiči za podlago.

• Nato uporabite nekaj kompaktnih. Puder sedi na spodnji plasti podlage, kot je korektor in podlaga, in tudi absorbira odvečno olje. Uporabite lahko puder v prahu s čopičem za prah ali običajen kompakt z gobico.

• To bo osnovna ličila za obraz. Za ustnice lahko uporabite podlogo, za krepke oči pa lahko uporabite tudi nekaj rdečila. To je ustrezno združeno s to obliko oči.

• Za ličenje na očesnem pokrovu nanesite rožnato senco na celotno območje od kosti obrvi. Uporabite lahko tudi barvo mesa, ki je podobna vaši polti.

• Zdaj vzemite temen odtenek sence. Lahko uporabite svetlečo zgorelo senco, kot je oglje. Vzemite tanek aplikator. Uporabite to v senci. Odstranite presežek in nato nanesite v rahlo zarezani formaciji vzdolž obrobe, ne pa po celotnem pokrovu.

• Zdaj vzemite kakršno koli podlogo, ki jo morda uporabljate. Uporabite lahko gel podlogo, ki je zelo profesionalna za vse oblike repnih oblik. To lahko tanko uporabite od notranje do zunanje strani. Razširite to na rep. Ne postavljajte tega nagnjenega navzgor.

• Zdaj vzemite srebrno senco in jo uporabite na spodnjem robu na zunanji strani.

• Trepalnicam nanesite plašč z maskaro.