Za ustvarjanje modrih oči lahko uporabite različne oblike ličil. Lahko naredite modno modro ali pa naredite videz Smokey efekta. To so dobri časi, ko se želite odpraviti na zabavo, če želite nositi podobno obleko. Lahko jih združite tudi z nekaj bleščicami. Za najlažjo tehniko lahko kupite nekaj bleščečih modrih oblog, kupite pa lahko tudi nekaj kompletov vijoličnih ali vijoličnih senc, s katerimi lahko dobite druge odtenke teh barv. Običajno dobite 3 različne odtenke barve, ki jih je mogoče pravilno mešati, da dobijo barvit videz. Uporabite lahko tudi srebrne bleščice, ki so precej drage, lahko pa uporabite tudi nekaj okrasnih nalepk, s katerimi lahko naredite videz kostumske zabave. Te lahko združite z uhani za lestence ali s težkim nakitom in lehengami. Lahko jih nosite tudi za kakršno koli družinsko funkcijo.

ličila za modre oči

Če želite ustvariti videz ličila za modre oči, sledite spodnjim korakom in si oglejte, kot je prikazano na zgornji sliki.

Neverjetna ličila za modre oči:

 •  Obraz morate ustrezno očistiti, da se znebite umazanije in sebuma. Če površina ni pravilno očiščena, ličila ne bodo zdržala dolge ure. Sledite temu z mokro krpo in obrišite površino vseh drugih ostankov ličila. Obraz lahko znova operete z drugim sredstvom za umivanje obraza, da se znebite sledi umazanije. Za čiščenje površine ne uporabljajte nobenega losjona, sicer lahko postane mastnejši
 •  Nato lahko uporabite temeljni premaz. To je pomembno, če želite, da vaš videz traja dlje, potem morate pred nanosom korektorja zmešati temeljni premaz. To je zelo pomembna sestavina v bazi.
 •  Nato lahko uporabite korektor, za profesionalno tehniko pa uporabite kremni korektor. Uporabite lahko tudi korektor v prahu, ki je dober za staranje kože.
 •  Uporabiti morate podlago in jo pravilno nanesti na veke in obraz. Nato lahko za podlago uporabite kompakten. Lahko uporabite rdečilo in nosite šminko glede na barvo obleke, ki jo nosite.
 •  Svetlečo ali bleščečo srebrno senco uporabite za celotno območje od kosti obrvi do celotnega očesnega pokrova. To lahko uporabite tudi na notranjih straneh.
 •  Zdaj uporabite črno senco in narišite črto vzdolž gube. Uporabite to na spodnjem robu pod vodno črto.
 •  Zdaj uporabite senčilo za oči temno modre barve na celotnem pokrovu od zunaj in to manj vtrite po notranjih straneh. Vzemite še en temnejši odtenek te modre barve senc in nanesite vzdolž črne sence in na zunanjo stran zgornjega veka.
 •  Na koncu vzemite bleščečo srebrno senco in jo nanesite na notranje strani pokrova. Dodatno lahko nanesete še bleščice.
 •  Zdaj lahko vzamete gel podlogo in narišete težko podlogo za zgornji rob. Enako naredite s kohlom za spodnji rob.
 •  Če želite, lahko za to vrsto videza uporabite umetne trepalnice. Uporabite lahko lepilo, ki je priloženo tem izdelkom, in ga ustrezno nanesete.
 •  Za kodranje trepalnic uporabite kodralnik, nato pa nanesite maskaro.
 •  Če želite ustvariti nekaj podobnega videzu kostumske zabave, lahko uporabite nalepke z vodnimi nalepkami v isti barvi.