Katy Perry je znana po različnih oblikah funky barv za lase in drugih stilih nohtov, obraza, ličil in tudi oblek. Če ste jo videli na podelitvi in ​​tudi na rdeči preprogi, lahko preprosto rečete, da rada ostaja v trendu. Obstaja več žensk, ki radi sledijo njenim trendom. Igrala se je tudi v funky kostumih, ko gre za ličenje oči, pa je videz Smokey, vendar s težkimi trepalnicami in manj drznimi sencami. To izgleda precej sveže in lahko preprosto ustvarite takšen videz.

Katy Perry ličila za oči - kako to narediti

Spodaj so navedeni koraki, s katerimi lahko Katy Perry ličila za oči izgledajo kot na zgornji sliki.

1. Pomembno je, da je celotna površina obraza očiščena, sicer ličila za podlago ne bodo pravilno držala. Preizkusite lahko tudi čistila brez olja. To je odvisno od vrste kože, ki jo imate. Če imate suho površino, ki je nagnjena k prekomerni suhosti, potem po čiščenju obraza uporabite vlažilno kremo. Prav tako je treba očistiti stranice očesa, da se sence ne zmečkajo

2. Če se odpravljate na zabavo, morate uporabiti nekaj temeljnih premazov in želite, da podlaga ostane skupaj s sencami, da se ne mečkajo na zunanji strani vek. Zato lahko kupite poseben premaz za pokrov ali pa pravilno nanesete temeljni premaz na celoten obraz. Mnogi ljudje ne marajo nakupa ločenih premazov, zato, če ne želite porabiti dodatnega denarja, uporabite premaz za obraz po celem obrazu, vključno s pokrovi.

3. Nato uporabite korektor. To je odvisno od vrste ličil, ki jih želite. Če ste začetnik in se ne želite odločiti za različne oblike ščetk, potem morate kupiti korektor za paličice. Te lahko nanesete s konicami prstov. Lahko kupite tudi kateri koli kremni korektor in uporabite gobo za ličila za čopiče. Uporabite lahko tudi mineralni korektor, vendar so ti primernejši za staranje kože.

4. Nato morate podlago nanesti in pravilno mešati. To je treba uporabiti tudi na pokrovih senčil. Nato bi morali uporabiti puder v prahu ali kompakt.

5. Nato vzemite 3 odtenke senčil. Odtenek svetlečega oglja bo ustrezal videzu Katy Perry. To lahko uporabite na zunanji strani pokrova. To zmešajte in ustvarite končno razširitev.

6. Nanesite umetne trepalnice in uporabite lepilo, ki je priloženo.

7. Uporabite srebrno ali zlato svetlečo senco na celotnem pokrovu in jo zmešajte s svetlečim ogljem na zunanji strani.

8. Za kost obrvi uporabite označevalnik.

9. Za gube lahko uporabite temno rožnato senco. Tako bo videz svež in ne drzen.

10. Za umetne trepalnice nanesite težko maskaro. Za spodnje obrobje lahko uporabite tudi nekaj odtenkov mesa, da povečate pogled na oči.

11. Nanesite repno obliko črne podloge. Z isto oblogo naredite tanko podlogo pod spodnjo vodno črto. Izogibajte se težkim podlogam na vrhu.

12. Svojim lasem lahko podarite funky poudarke, kot je Katy Perry, za ustnice pa lahko nosite tudi rožnato ali rumenkasto senco. Lahko daš rahlo rdečilo.

13. Ta pop zvezdniški videz lahko združite s katero koli funky obleko ali celo za zabavo.