Ali poznate postopek pilinga obrvi? Črpanje idealnih obrvi, da dosežete to brezhibno krivuljo, ki uokvirja obraz, je lahko dolgočasen (poleg tega pa tudi boleč!) Postopek. Vedeti morate, da so vaše obrvi oris vaših oči in obraza.

Če želite pomagati temu okvirju, da se prikaže na najboljši način, naredite najbolj prijetno obliko, skupaj z odpravljanjem izpadlih las. Čiščenje obrvi je lahko poceni in hiter način za ohranjanje pravilne oblike obrvi.

počistite obrvi

Trenutno so polnejše in debelejše obrvi način, s katerim lahko pinceta (in naj bi jo) porabila veliko manj časa. Popolna obrv je kot nova velikost 0 – pravzaprav nedosegljiva, razen če ste slavna oseba. Torej, v tem članku vam govorim o postopku za piling obrvi.

Metoda za piling obrvi:

1. Izberite pravo pinceto:

Za oster, poševen slog so potrebne ustrezne pincete. Za razliko od koničaste različice, se hitro oprimejo drobnih potepučkov in ne bodo stisnili vaše kože skupaj z dlačicami.

2. Pinceto kasneje kot vaš tuš:

Topla voda odpira folikle in mehča dlake ter jim pomaga, da se zlahka zdrsnejo.

3. Oblikujte:

Ugotovite svojo okroglo, nežno poševno, ravno in sicer z visokim lokom kot kanal za oblikovanje čela. Ko enkrat določite obliko, lahko odkrijete povsod, kjer je glava, rep in lok, sicer se morajo obrvi začeti in končati za vaš obraz.

4. Lajšajte trgajočo bolečino:

Če je to za vas tako boleče, potem nanesite na odreveneli gel ali pa poskusite dati kocko ledu.

5. Odrežite:

S čopičem za obrvi počešite navzgor. S škarjami podrežite konce dlačic obrvi, ki ležijo pod kotom. Izvajajte počasi in delujte malo naenkrat. Ščetkajte še kdaj, nato pa se vrnite nazaj. Ta korak je preprosto primeren za tiste z zelo dolgimi lasmi. V tem primeru so vaši lasje kratki in padejo v črto v obliki čela, nato pa jih ne obrezujte.

počistite obrvi

6. Odstranite svoje povečevalno ogledalo:

To orodje je zelo koristno, saj lahko privede do prekomernega pridobivanja. Namesto tega uporabite običajno ogledalo v dobro osvetljeni sobi. Če pod temi pogoji ne vidite izpuščenih las, tudi nihče drug ne. Po vsakih nekaj pinceta naredite nekaj korakov nazaj, da vidite boljšo sliko.

7. Razlikujte svoje omejitve lokov:

Za vodenje primite svinčnik. Vaši obrvi se morajo začeti naravnost nad solznim kanalom, na vrhu ob zunanji strani šarenice, končati pa se morajo na točki, ki pade 45 stopinj od zunanjega kota očesa. Bodite prepričani, da obrv ne upognete previsoko, sicer bodo videti nenaravno.

8. Vodenje po poti:

S svinčnikom za obrvi začrtajte želeno obliko obrvi kot predlogo. Tako boste lahko videli, kje ne pincete. Vse dlake zunaj želene oblike je treba počistiti. Za tiste z redkimi lasmi lahko kasneje združite svinčnik in očistite.

9. Naredite svojo obliko:

Skicirajte svoj idealni ovinek z mehkim, bogatim svinčnikom za obrvi. Nato odstranite le dlake, ki sicer padejo pod vašo šablono, ki ste jo sami izdelali.

Nasveti:

  •  Uporabite lahko pinceto s poševno konico. Potegnite kožo tesno in počistite lase v isto smer kot rast. Najprej potegnite pod svoj lok. Nato na vrhu. Bodite previdni, da ne pincete preblizu las.
  •  V nasprotnem primeru počistite dlake med obrvmi. Ne pretiravajte tukaj-zdaj v zunanji kotiček oči. Glave obrvi naj bodo ukrivljene ali kvadratne, ne poševne.