Lešnikove oči imajo kombinacijo različnih barv, kot so modra, zelena oranžna/zlata in tudi svetlo rjava. Poglejmo, kako lahko za svoje lešnikove oči ustvarite vroč učinek smokey eyes.

ličila za oči lešnikov

Topla senčila za lešnikove oči:

Odločite se za tople barve za pokrov, ki poudari modro in zeleno barvo lešnikovih oči. Poskusite lahko zlate odtenke ali zemeljske odtenke, kot sta svetlo rjava ali šimerno rjava. Za gube lahko poskusite še temnejše različice istih barv.

Pojdi na zeleno:

Zelene lise lešnikovih oči lahko povečate ali postavite v ospredje, če nosite zeleno senco. Uporabite lahko različne odtenke zelene. Za zgornji vek lahko uporabite toplo zelene odtenke. Za dimni učinek lahko uporabite temnejšo zeleno senco na gubi, kot je gozdna ali celo rjava, ki lahko poveča zelene madeže v lešnikovem očesu.

Igrajte se z zlatimi odtenki:

Različne variante zlatih odtenkov lahko tudi okrepijo oranžne/zlate lise v lešnikovem očesu. Lahko poskusite s svetlečimi zlatimi odtenki in tudi svetlejšimi zlatimi odtenki, ki bodo poudarili lešnikove oči. Prav tako bodo oči izstopile. Rjave barve bodo tudi izboljšane.

Razčistite vijolično:

Zelene pike v lešnikovem očesu lahko poigramo tudi z uporabo svetlejših odtenkov vijolične. Lahko poskusite odtenke sivke ali lila.

Kako enostavno priti do skrivnostnega pogleda:

Nekaj ​​preprostih korakov vam lahko pomaga, da zlahka opazite leskove oči.

Korak 1: Začnite na celotnem pokrovu z nevtralnim odtenkom. Podaljšajte do kosti obrvi in ​​na celoten pokrov.

2. korak: Zdaj za pokrov uporabite srednje temno barvo. Ne pozabite, da bo to prvi odtenek temne barve, če ste za ustvarjanje smokey efekta izbrali 3 barve.

3. korak: Zdaj nadaljujte z nanašanjem naslednjega odtenka temne smokey barve na gubo. To barvo dodajte tudi zunanjosti zgornjega očesnega pokrova. Nanesite isto barvo vzdolž spodnje črte trepalnic spodnjega pokrova. Ne pretiravajte s spodnjo mejo trepalnic. Če želite drugačen videz, lahko uporabite kohlov svinčnik tik pod spodnjo črto trepalnic. Nato lahko linijo nekoliko razmažete s čopičem Q-tip.

4. korak: Zdaj vzemite najtemnejšo od treh barv, ki ste jih izbrali za učinek smokey eye. To barvo uporabite v nekoliko podaljšani obliki na zunanjem robu zgornjega pokrova.

5. korak: Zdaj vzemite označevalnik. To je lahko vaša bleščeča srebrna ali bledo bela barva. Uporabljajte v zelo majhnih količinah in se zelo dobro vmešajte v celotno kost obrvi.

6. korak: Zdaj se lahko premaknete na podlogo. Izberete lahko določeno barvo podloge za oči. Temno zelena je lahko dobra za barvno črtalo za oči. Uporabite lahko tudi običajno črno barvo za oči. Za dimni učinek lahko uporabite podloge za svinčnike, ki se ponavadi razmažejo. Za videz zadimljenih oči potrebujemo zamegljen učinek. Tako da je tudi to lahko dobro. Lahko pa uporabite tudi običajne tekoče ali gel podloge. Nanesite lepo črto, ki se začne od notranjega roba očesa in se premika navzven.

7. korak: Poravnajte spodnjo linijo trepalnic. Vzemite nasvet Q in malo razmažite to vrstico. Ta korak ni potreben, če ste kohl že uporabili na spodnji meji trepalnic.

8. korak: Zdaj končno nanesite malo več sence, ki ste jo uporabili, na pokrov čez podlogo. To bo zmehčalo videz podloge in jo naredilo bolj surovo.

Voila! Vaš suparni smokey eye videz je popoln.