Ličenje rdečih oči je v teh dneh precej trend. Ljudje so res začeli eksperimentirati s to čudovito barvo in rezultate lahko jasno vidimo v revijah, televiziji in časopisih. Zdi se, da so vsi zaljubljeni vanjo. Zato smo za vas pripravili učinkovito vadbo o rdečih ličilih.

Kako nanesti ličila za rdeče oči na oči:

Vamp Rdeči videz:

ličila za rdeče oči

Za to potrebujete rdeče in črno senčilo. Najprej si s čopičem vzemite rdečo barvo oči. Pustite območje blizu vogala. Zdaj tam nanesite črno senčilo. Ko to storite, začnite mešati barve. Ne širite ga predaleč. Presenečeni boste, kako super bo na koncu videti.

Videz zabave:

Pogled na zabavo

Za lep videz zabave uporabite rdeče in črno senčilo. Prepričajte se, da kajal nanesete tudi na spodnje oko. Poskusite ustvariti zamegljen videz na vrhu in pod očesom. Naj bo čim debelejša in čim težja. Ne dovolite, da se preveč razširi.

Zlobni odtenki rdeče:

Zlobni odtenki rdeče

Če želite dobiti zlobne odtenke rdeče barve, najprej nanesite nekaj rdeče barve nad veke. Nato na pokrovu očesa uporabite temnejši odtenek rdeče. Zdaj vzemite kajal in obrobite konec zunanjega očesa. Zdaj zmešajte oba odtenka rdeče, vendar na zelo nežen in gladek način. Proti koncu boste dosegli neverjetne rezultate.

Preprosta rdeča:

Enostavna rdeča

Najprej nanesite preprosto podlago na oči, tako da lahko ličila zdržijo dolgo. Zdaj vzemite senčilo za rdeče oči. Začnite nanašati na obe očesi, dokler nista globoki in rdeči. S tem pa ne pretiravajte. Poskrbite, da boste to dobro oblikovali. Za poudarjanje lahko uporabite tudi nekaj kajala.

Svetleča rdeča:

Svetleča rdeča

Za tovrstno ličenje boste potrebovali senčilo in podlogo za rdeče oči. Uporabite lahko tudi nekaj dobrih bleščic, vendar je spet odvisno od vaše izbire. Na oči narišite senčilo. Poskrbite, da naredite ovalno obliko. Zdaj vzemite podlogo in ustvarite lepo in gladko metlico. Odlepite ga z bleščicami.

Marsova voda:

Marsova voda

Če želite narediti marsovsko vodo, morate najprej nanesti podlogo za oči. Pustite, da se posuši. Po tem pobarvajte očesne veke z rdečo senco in poskušajte ustvariti zamegljen pogled okoli nje. Za mešanje uporabite črno senčilo na vrhu. Kajal nanesite proti koncu, da bo videti privlačen.

Precej rdeča:

Precej rdeča

Za to boste morali preprosto pobarvati pokrove na eleganten način. Najprej narišite preprosto obrobo in jo nato izpolnite. Poskrbite, da bodo udarci gladki in izvedeni zelo previdno. Tudi vzorca potez ne spreminjajte.

Rdeči orel:

Rdeči orel

Za to zasnovo uporabite kajal brez madežev in ustvarite val na vrhu očesnega pokrova. Po tem preostanek očesnega pokrova pobarvajte z rdečimi senčili. Ponovno uporabite kajal na spodnjem očesu in ga obrobite z rdečo. Vaše oko rdečega orla bo pripravljeno.

Ustvarjalne rdeče oči:

Ustvarjalne rdeče oči

Za to boste morali pobarvati oči z belimi senčili in nato uporabiti nekaj podloge. Ustvarite debelo rdečo obrobo pod očesom in na vrhu. Zmešajte s črno senco in vaše ustvarjalne rdeče oči bodo pripravljene za noč.