Videz oči za noč čarovnic ali videz ličil je mogoče enostavno preizkusiti. Za različne okraske, ki jih lahko naredite na straneh obraza, boste morali imeti za vse te podlage, da ostanejo nekaj ur. Če imate mastno površino, boste morali uporabiti debelo plast kompaktne plošče, da se olje namoči in vaš obraz ostane dlje suh. Te dni lahko celo dobite nalepke z vodno nalepko za različne priložnosti, ki jih lahko uporabite na koži obraza. Če želite narediti nekaj vzorca po meri, lahko uporabite tudi kakšen profesionalni komplet za slikanje obrazov.

To so različne vrste stvari, ki jih je mogoče narediti. Običajne barve za sence v vaši paleti so lahko kot rdeča, črna, ki je zelo priljubljena, ali pa lahko uporabite vijolično, da naredite nekaj podobnega zgornji sliki. Lahko poskusite tudi oranžno ali pa kombinacijo zelene in črne barve.

Za tiste, ki se želijo ukvarjati s pajkovim spletnim oblikovanjem, lahko uporabijo spodnjo tehniko in naredijo nekaj podobnega zgornji sliki. To je tudi zelo priljubljeno in to lahko nosite tudi za vsako kostumsko zabavo.

ličila za oči za noč čarovnic

Spodaj so navedeni koraki, ki jih lahko sledite za ličenje oči za noč čarovnic, kot je prikazana zgoraj.

1. Za to vrsto ličil mora biti vaš obraz zelo čist. Če pore niste pravilno očistili, bodo sebum, olje in umazanija ostali na površini. Zato je potrebno globinsko čiščenje.

2. Pravilno izvajanje osnovne ličila je prav tako zelo pomembno. Uporabiti morate nekaj temeljnega premaza in v težki plasti. To lahko zmešate na pokrov in tudi na celoten obraz. Tako bodo korektor in podlaga ostali dlje časa.

3. Korektor uporabite v debelem sloju in uporabite nekaj, kar je zelo mesnate barve. Uporabite zelo toniran korektor. Uporabite lahko korektor za paličice in uporabite tudi kremni korektor. Za te vrste pa morate uporabiti nekaj manj mastnega in bolj vodnega, kar se lahko posuši na površini in ohrani površino suho, namesto da bi bila navlažena.

4. Uporabiti morate podlago in jo pravilno zmešajte na obrazu.

5. Zdaj lahko vzamete kompaktni puder ali izgubite puder in ga uporabite za celoten obraz.

6. Uporabite srebrno barvo senčila za oči ali nekaj podobnega barvi vaše kože. Roza odtenek lahko uporabite tudi za nanašanje na celotno površino pokrova od kosti obrvi in ​​pokrivajo pokrove ter tudi pod spodnjo vodno črto.

7. Zdaj uporabite senčilo za rdeče oči na pregibu in ga pravilno zmešajte. Sledite temu s črno in pokrijte polovico pokrovov ter potegnite še eno črto, ki sledi rdeči v gubi.

8. Vzemite temno vijolično barvo sence in pokrijte celoten pokrov. Zunanjost zmešajte s črno.

9. Zdaj lahko vzamete tanek aplikator in uporabite isto vijolično ali vijolično barvo vzdolž spodnje strani spodnje vodne črte.

10. Za risanje pravilno oblikovane črte uporabite gel podlogo.

11. Uporabite težko maskaro. Uporabite lahko tudi umetne trepalnice.

12. Za pripravo pajkove mreže uporabite komplet za slikanje obrazov. Začnite z risanjem geometrijskih črt s pokrovov. Ustvarite ukrivljenosti na vrzelih črt. Dodate lahko še nekaj ohlapnih holografskih bleščic, lahko pa uporabite tudi nekaj vijoličnih prstnih vijoličnih okrasnih.