Oči so lepa in privlačna značilnost ženskega obraza in verjetno prva stvar, ki jo opazite v trenutku, ko vstopi skozi vrata. Nanašanje dobrih ličil na njih je lahko resnično močno orodje. Pomembno pa je poznati prave tehnike in sloge. Zato smo v tem članku delili najboljše med njimi.

Enostavna ličila za črne oči:

Tradicionalne dimljene oči:

ličila za črne oči

Kul način za oblikovanje teh čudovitih črnih oči je tradicionalni dimljeni pridih. Za to potrebujete podlogo za oči, senčilo in maskaro. Za dinamičen videz lahko uporabite tudi modne umetne trepalnice. Poskusite tudi z majhno kombinacijo roza in breskev senčil.

Elegantne in elegantne poletne oči:

Elegantne in elegantne poletne oči

Ta ličila za oči so kot nalašč za vse vaše poletne zabave. Najprej na oči uporabite kombinacijo roza, breskve in roza zlata. Po tem naredite gladke črte z očesom in po želji dodajte malo bleščic. Tako boste dobili zelo seksi in privlačen videz ter vam pri tem prinesli veliko komplimentov.

Boginja:

Boginja

Ta ličila so namenjena tistim, ki imajo izrazite oči. Izgleda elegantno in zelo odkrito. Slikanje oči s hladno modro senco za oči in nato ustvarjanje gladkih metlic črnih linij z eyelinerjem, ki mu sledi lep dotik kajala spodaj, je samo videz, ki ga potrebujete. Za dvig teh trepalnic uporabite maskaro.

Črno oko:

Črno oko

Drug očarljiv in inovativen slog je ličenje črnih oči. To bo zahtevalo le črno senčilo in podlogo za oči. Mešanica obeh, nanesenih na zgornji vek očesa, bo videti popolnoma privlačna. Poskusite ustvariti ta zamegljen videz na vrhu in spodaj. Ne otežujte. Malo svetlobe je dobro.

Modre oči:

Modre oči

Make -up Ocean Blue Eye je tisto, kar potrebujete, da boste videti kot absolutna diva. Vsekakor je najboljši za videz zabave in odlično izgleda s črnimi oblekami. Idealen je za tiste, ki imajo črne oči, uporablja pa ga več ličil in strokovnjakov.

Poročna ličila:

Poročna ličila

Če se kdo od vas v tej sezoni udeleži poroke ali se poroči sam; to ličilo je nekaj, kar morate poskusiti. Kombinacija zlate in rjave je popolnoma odlična. Ne samo to; to vam bo dalo tudi drugačen in eleganten videz. Njegov čar bo dodal dober eyeliner.

Dazzler:

Dazzler

Še ena ličila za oči, ki jih lahko poskusite razmetati, je bleščeča. Ta uporablja popolno kombinacijo svetlo zlate in vijolične barve in izgleda kot slaven. Prepričajte se, da je črta, ki jo ustvarite s svinčnikom, tanka. Ne želite narediti debele črte; drugače lepota senčil ne bo prišla dobro.

Zlato oko:

Zlato oko

Zlata ličila za oči so osupljiva za tiste s črnimi očmi. Uporablja zlate bleščice in dobro definirano črto, ustvarjeno s pomočjo podloge. Prepričajte se, da je očesna čela dobro navita in da je ličila pravilno narejena. Izboljšala bo vaš celoten videz.

Ustvarjalno oko:

Ustvarjalno oko

Kreativno ličenje oči uporablja odlično kombinacijo petih barv. Nekatere lepe sive lise pod očesom so videti tudi precej inovativne in privlačne. Prav tako zahteva kakovostno kajal in podlogo, da preprečite madeže.