Tako kot slika izgleda nejasno brez lepega okvirja okoli sebe, so podobno obrvi okvir vaših oči. Če imate puščave in neobremenjene obrvi, potem vaše oči ne bodo videti dobro. Vedno morate ohraniti dobro obliko obrvi. Tu je 9 najboljših nasvetov, ki so vam lahko v veliko pomoč.

nasveti za obrvi

1) Posvetujte se s profesionalnim umetnikom za oblikovanje obrvi:

Če greste prvič oblikovati obrvi, se morate za to vedno posvetovati z dobrim strokovnjakom. Pomagali vam bodo, da dobite pravo obliko v njihovem salonu. Prav tako vam bo povedal, katera metoda je primerna za vaš tip kože in glede na vašo starost.

2) Metode:

Danes obstaja več načinov za oblikovanje obrvi. Uporabite lahko metodo navojev. Voskanje je še ena dobro znana metoda. Poskusite lahko tudi z enostavnim načinom, ki je trganje. To je podobno nitanju, vendar lahko to storite sami s pinceto.

3) Lasersko odstranjevanje dlak:

Ta metoda je v teh dneh postala zelo priljubljena. Pri kožnem zdravniku se lahko obrnete na lasersko odstranjevanje dlak za obrvi. To bo trajalo dlje kot zgoraj navedene metode.

4) Ohranite obliko:

Redno morate vzdrževati obliko obrvi, sicer bodo obrvi izgubile obliko. Potem boste morali pustiti, da vaše obrvi zrastejo nazaj v grmičevje, da jih boste lahko pravilno oblikovali iz nič.

5) Naredi sam:

Oči si lahko oblikujete kar doma, če jih enkrat oblikujete v dobrem salonu. Odstranite vse odpravljene dlake s strani ali okoli oblike obrvi. Izberete lahko katero koli od metod, za katere menite, da vas manj boli.

6) Vadba je popolna:

Z več vaje boste pridobili nadzor nad oblikovanjem obrvi in ​​jih boste lahko pravilno naredili. Vse metode se med startom počutijo boleče. Ko se tega navadiš, se navadiš in ti postane manj neboleče.

7) Ne pozabite obrezati:

Če delate obrvi doma, ne pozabite obrezati las na robovih s škarjami za ličila ali obrti

8) Lažni lažni obrvi:

Mnoge ženske imajo tanke obrvi. To je lahko posledica določene bolezni ali celo nesreče, pri kateri ste se porezali. Mnogi med nami so morda imeli samo madež na obrvi, kjer dlačice niso rasle. Mnogi Azijci imajo tudi tanke obrvi.

Prava stvar je, da uporabite ličila, da skrijete te vrzeli ali prikrijete tankost obrvi. Svinčnik za obrvi v črni ali temno rjavi barvi, odvisno od barve las, ki jih ima vaša čela, in ga pravilno izostrite. Vaš svinčnik mora biti zelo gladko nabrušen, sicer ne bo ustvaril vtisa majhnih dlačic. Zdaj pa začnite z majhnimi potezami po mestih, ki jih je treba zapolniti. Ne delajte tega preveč. Vedno uporabite majhne poteze in drobne pike, da zapolnite prostore, kjer želite, da je obrv videti debelejša in polnejša.

9) Grow Eye obrvi las:

Poskusite lahko tudi z različnimi tehnikami gojenja dlačic na obrveh in njihovega naravnega zgoščevanja. Pred spanjem poskusite s kokosovim oljem ali ricinusovim oljem vmasirati oči. Mandljevo olje lahko deluje tudi pri tem. Sledite tej metodi, dokler ne opazite pomembne razlike v gostoti las obrvi.