Vsakdo bi bil v popolni bolečini, saj se odloči, da bo v razmerju, ki ga ne izbere. Zadevna oseba bi bila aktivna, telo, um in duša, da bi stvari delovale, vendar partner ostaja samotar, da bi vrnil nekaj ljubezni. V kupčiji bi eden od partnerjev dal vse od sebe, da bi naslednjega zmagal, prav tako pa bi šel do te mere, da bi prepričal svoje srce, da bi tako moralo biti, še posebej, če drugi ni zavezujoč. To je nevarno, saj vodi do duševnih težav, ki nimajo prostora za sočutje, in se kasneje konča v grenkih prizorih. Vsi smo šli skozi takšno fazo, kajne? Tukaj je nekaj nasvetov, kako izbrati koga ljubiti?

kako izbrati koga ljubiti

Ne biti ljubljen nazaj:

Večina nas je bila skozi fazo, ko smo si mislili, kaj želimo prikazati. Molimo in upamo in celo želimo si neverjetno ljubezen, da smo eno z njim in da nas izberejo. Globoko v sebi upamo, da bo ta oseba naša in na voljo le nam, za zavezanost in pripravljeno sprejemanje. Ko pa nismo izbrani, se ob sebi počutimo grozno. Če je tako, zakaj se potem odločimo, da bivamo in živimo v tako zaprtih zapletih, še posebej, če jih ne vidimo, srečamo, cenimo in ljubimo?

Nasveti:

1. Ne dovolite, da se v danem trenutku v razmerju jemljete kot nekaj samoumevnega. To mora biti dvosmerni promet, takoj ko se naslednjič začnemo zmeniti ali se udvaramo. Povsem naravno je, da si človek vzame nekaj več časa in truda, da bi bil z naslednjim, vendar to ne pomeni, da naredite vse, da bi stvari delovale. Obstaja razlika med tem, da se uležete tistega, ki ga imate radi, in da ste njegov suženj. Nikogar vam ni treba prepričati, da je v razmerju z vami, ne pa takrat, ko mu je res mar za dva.

2. Ne prestopajte črte, še posebej, če nasprotna stran z besedami, dejanji in dejanji zelo jasno pove, da ne išče zaveze. Morda imate v sanjah, da jih imate za sorodno dušo za vse življenje, vendar ne pozabite, da včasih tudi najboljši prijatelji in sorodne duše zaradi različnih razlogov ne pridejo do zore dneva. Zato spoštujte to in nehajte se preprosto prepričati!!

3. Kot že omenjeno, mora biti odnos z dvema načinoma enakega igranja, da stvari postanejo močnejše. Če se morate samo potruditi, to pomeni, da bi v takem razmerju končali z neustavljivim trpljenjem. Spustite svoj ego, da bi premagal, dovolite svojemu umu, da prevzame tisto, kar vam govori srce.

4. Ne bodite obsedeni, da bi osvojili njegovo ljubezen, ljubezen ni igra prestolov, na kateri bi lahko tekmovali. Bilo bi nesmiselno ustvarjati strategije, da bi osvojili srce nekoga, če mora ljubezen cveteti med njima, bo sama po sebi čas in tempo.

5. Da je ljubezen brezpogojna, predana in edinstvena, morate imeti potrpljenje in čas. Bodite odprti tudi vi, saj bi mu to dalo priložnost, da se odpre in vas bolje razume.

6. Vložite svojo ljubezen v osebo, za katero veste, da ni spolzka. Včasih bi vas družina in prijatelji, tudi sodelavci na delovnem mestu opozorili na osebo, na katero ste zaljubljeni, pri skrbnosti pa uporabite svojo skrbnost. Govoricam ne gre verjeti, vendar se jih nikakor ne izogibajte.

7. Naj bo moč brez ega, obsedenost in dominacija vaša in to bi bil pameten nasvet, s katerim bi lahko osvojili ljubezen nekoga ali pa se odločali, koga ljubiti.

Spoštujte se in opazujte, kako vas privlači!!