Ves dan snuje, skrbi za družino in včasih pride domov zelo pozno. Motiš se, ker misliš, da ima več časa za svet, za prijatelje in mamo in se ne obremenjuje s teboj. Napačno !! To je predpostavka, ki se ti vrti po glavi in ​​takšne napake lahko privedejo do spopadov in nesporazumov, nazadnje ne daj bog, do razhoda, ločitve ali ločitve, ki vodi do ločitve. Ali tako sanjate, da bi se končala vaša pravljična romanca? Zagotovo ne!!

Zato je tako pomembno živeti v blaženem življenju, skozi razumevanje, skrb in ljubezen. Kateri zakon zdaj nima vzponov in padcev? Poročeni pari po vsem svetu imajo z nami deliti svoje razlike, vendar se spomnite, kaj pravi starodavni pregovor: “čas je, da popravite, da ne mečete”, enako pa bi moralo biti tudi z vašim občutkom razumevanja. Tu so trije načini, kako ljubiti svojega moža?

Kako ljubiti svojega moža

Ljubi ga na tri načine:

Moški so po naravi otroci, ki nikoli ne odrastejo. Za moškega išče mamo pri ženi, sestro pri partnerki in soigralca pri ljubimcu. Može je zato treba držati močne in negovane, skrbeti in ljubiti jih, drugače pa zaidejo in iščejo užitke uma in telesa drugje.

V družbi na moškega gledajo kot na alfa samca v vsakem domu. To je zaradi patriarhalnih predstav, da moški nima čustev, mora pomagati pri družini, poskrbeti zanjo in jo zaščititi. ko nasprotno, mora večina moških imeti ljubečo roko, ki jim bo pomagala čez obale življenja, prijazno besedo, ki jih bo motivirala, da vsako jutro vstanejo in gredo, vse to zmore le žena. Zato se med pogovorom pametno izbirajte med besedami

Dejanja govorijo glasneje od besed in v tem kontekstu lahko storite veliko stvari, da bi se počutil kot kralj gradu. Na primer;

1.    Ko se vrne domov iz službe, poskrbite, da hišni ljubljenčki in otroci ne bodo hrupni. Morali bi biti dobrodošli, kar jih kot mama lahko naučite in usmerite. Nihče se ne želi vrniti domov, v dom, poln težav. Naredite mu skodelico čaja ali kave, vzemite mu torbo in si oblecite oblačila na posteljo. Pripravite mu prho, medtem ko srka pijačo, in otrokom in hišnim ljubljenčkom naročite, naj bodo prijazni in manj hrupni.

2.    Pri večerji ga nežno povprašajte o njegovem dnevu v službi. Povejte mu o smešnih trenutkih, ki so se vam danes zgodili v življenju. Ne posteljicajte, ne jokajte in ne nagajajte, namesto tega mu nežno razložite, ali obstajajo vprašanja, pri katerih potrebujete pomoč, ko bo z ljubeznijo vprašal, bo odgovoril.

3.    Od njega ne zahtevajte ničesar z glasnim tonom. Utrujen je in zato njegove miselne sposobnosti ne bi delovale. Lahko bi postal hiter in vam ne bi bilo všeč, to pa bi se lahko končalo v boju. Razumeti, da je tudi on človek in ima tudi čustva.

4.    Občasno ga odpeljite v toplice in ga razvajajte. Tudi družinski dan zunaj ali dan samo za vas bi naredil čudeže.

5.    Končno poskrbite, da se boste zanj dobro oblekli; objemi ga in poljubi za dobro opravljeno delo vsak dan.

Šele ko stopite v njegove čevlje, bi res vedeli, kaj preživlja iz dneva v dan. Vso srečo in blagoslovljeno življenje pred seboj.