Je neverjetna oseba, s katero se lahko družiš, in ti z ljubeznijo obrne svet na glavo. Ali ni lepo imeti jo zraven? Z nekom, s katerim ste lahko, ko in kadar želite, z nekom, s katerim se pogovarjate, se ga držite, crkljate in si izmenjujete sladke poljube? No, ona je tvoje dekle in sorodna duša, ki si jo vedno želel. Zaljubljenost vanjo pa je bila najboljša stvar doslej, zato zdaj delajte na tem in uspejte, nekega dne se bo z možem in ženo sprehodila po hodniku.

Kako ljubiti svojo punco

Pozabljamo na to, da ljubezen danes ne spoštujemo. Vedeti je treba, da je dekle lep človek, ustvarjen z ljubeznijo in da ga je treba spoštovati. Ženske, če ne bi bile okoli, svet ne bi šel dlje. Zato ravnajte s punco s spoštovanjem in kot je nekoč rekel slavni pevec “ravnajte z njo kot z gospo”.

Tu so najboljši nasveti, kako ljubiti svojo punco.

Ravnajte z damo, kot se za damo spodobi:

1. Moški ne bi smeli prevladovati v svojih mislih, pogledih in mnenjih o ženski, še posebej ne o svojih ljubimcih, ženah, puncah ali spremljevalkah. Ko govorimo o puncah, bi moral moški vedeti, da samo zato, ker je zaljubljen vanjo, ona pa vanj, ne postane njena “lastnina”. Kot njegova punca ima opravka s svojim zasebnim življenjem in tudi ona potrebuje svoj prostor. Dihati za njenim hrbtom nima smisla, kajti če moški ne more spoštovati njenega prostora in njenega časa ali potreb, nekdo drug čaka, da bo z njo in naredi vse zanjo.

2. Ne dojenčkajte je ali jo molly preveč objemajte, saj je odrasla ženska z lastnimi možgani in za to ne potrebuje podcenjevanja. Moški radi razvajajo svoja dekleta, jih zasipajo z darili in dami dajejo ljubezen vse udobje in skrb. Vendar pretiravanje z istim kaže na negotovost pri moškem, zlasti z njegovim pristopom do žensk. Zato nehajte občasno govoriti z dojenčkom, za vse obstaja čas in kraj in tudi ona potrebuje svoj čas.

Prav tako se je treba naučiti ceniti čas, ki si ga vzame za lutko in biti s svojim moškim. Ne bodite kritični do njene teže, las, videza in tega, kar nosi. Vzela si je čas, da je z vami, in to bi moralo šteti. Samo zato, ker vaši prijatelji pravijo, da ni “kul” ali “vroča”. To ne pomeni, da bi jo morali vsake toliko omalovaževati ali posmehovati. Če želite, da se spremeni, poskrbite, da se tudi vi spremenite z njo. Potrudite se v dvoje, in ne zato, ker jo želite v svojem življenju kot trofejo.

3. Ko govorimo o trofejnem dekletu, so takšna dekleta za materialne potrebe in se ne motijo, če ste zaljubljeni vanje ali ne. Vendar pa vas vaše dekle ne obravnava kot ljubitelja trofej, zakaj bi jo potem obravnavali kot eno. Ne jemljite njene ljubezni kot nekaj samoumevnega, v nasprotnem primeru bo morda preprosto vrgla brisačo na to zvezo in odšla ven ali čez vas.

4. Občasno ji privoščite presenečenje, počutite se posebno in čarobno. Ženske obožujejo presenečenja, pelji jo na film, kosilo, večerjo, vožnjo po mestu, vikend za dva ali romantičen čas doma samo vidva.

Bodi mož:

Pravi moški svoje ženske vedno postavljajo nad sebe in jih spoštujejo; na ženske ne gledajo nič manj. Zato bodi moški in ji dokaži, da te je kraljica vzgojila za princa.