Vsi imamo prijatelja ali smo morda imeli prijatelja, s katerim smo se na skrivaj zaljubili, ali pa smo morda sanjali, da se bomo zaljubili? V današnjem času ljudje pravijo, da je biti prijatelj in močan pri tem boljši kot biti zaljubljen, vendar to ni tako res, kot se zdi. Ja, prijateljsko vez je težko spremeniti v ljubezen, ni pa nemogoče. Kemija mora biti ravno pravšnja; sicer ne bi bilo mogoče vzpostaviti kosti odnosa. Tukaj je torej deset nasvetov, kako se prijatelj zaljubiti vate.

Kako narediti, da se prijatelj zaljubi vate

Vaš videz je pomemben:

Delajte tako, kako se oblačite, hodite, govorite in gledate v javnosti. Priznajmo; vse nas zanima tudi zunanji videz, ne glede na to, kaj govorimo o notranji lepoti. Večina vas sploh ne bi hotela hoditi z vami, če ne ustrezate računom in se negujete pametno. Lasje naj bodo na mestu, zobje morajo biti čisti, prav tako nohti in koža. Videz, ki govori pikantno in čisto, veliko govori o vas kot osebi, v katero se morate zaljubiti.

Izboljšajte svoje medosebne spretnosti:

Ljudje imajo radi tiste, ki znajo dobro komunicirati. To bi moralo biti prirojeno ali naučeno, saj bi takrat vedeli, kako ravnati s kom v kateri situaciji. Prav tako bi razumeli sposobnosti, s katerimi se bo on ali ona počutil čarobno pomembnega, ko bo z vami. Vedno se je treba izogibati konfliktom, ne sramotiti nekoga drugega in ne igrati igre krivde, ko govorite o svojih preteklih odnosih.

Poslušajte in dobro poslušajte:

Vašega partnerja bi bolj zanimalo, če bi vas poznali ali bili z vami, če bi poslušali. Ko govorijo, vedno znova prikimajte z glavo, da pokažete, da poslušate. Ko nekdo govori z vami, odložite telefon in ohranite očesni stik, kar samo pokaže, da spoštujete to, kar imajo povedati.

Naj bo pogovor zanimiv:

Tudi če se pogovarjate po telefonu, Skypeu, kakšni aplikaciji ali e -pošti in četudi je ena na ena, naj bo za oba zanimivo, da se privoščite. Trajanje ni tisto, kar bi vas moralo motiti toliko kot kakovost pogovora. To pomaga obema, da se odpreta in sta odkrita drug do drugega.

Ne pozabite biti nekdo drug:

Nihče ne želi biti partner; verjemite nam, ko to rečemo. Zato bodite samo vi in ​​se osredotočite na svoje sposobnosti in talente, ki jih nekdo drug, na katerega zavidate, nima, ne da bi bil pri tem glasen ali ponosen.

Naj bo duhovito:

Ženske in moški obožujejo lahkotne pogovore in pogovore, kar pomeni, naj se kost humorja žgečka.

Ženin in se lepo obleci:

Oblecite se za to priložnost in se lepo oblecite. Ženske ne bi smele nositi preveč oblačil, če bi pošiljale napačne signale, moški pa ne bi smeli prezreti vstopa na nego obraza, brado in lepo ohranjene kavbojke ali hlače ter polirane čevlje..

Izberite nekoga, ki pošilja srečo:

Vaš partner bi moral biti nekdo, ki je rad ves čas pozitiven in srečen, ne glede na vse. Vendar ne pretiravajte z dejanjem sreče, to bi moralo priti od znotraj

Brez igranja miselnih iger:

To bi bila smrt začetka, saj bi bilo igranje miselnih iger z njim ali njo žalitev in napad na njihove jasne motive, da vas imajo zvesti. Ne morete biti skupaj ljubimec in prijatelj, raje ne bi smeli, zato se pravilno odločite

Ne pritiskajte:

NE pomeni NE, ne pritiskajte na ljubezen in ne iščite pozornosti, če naredite nekaj neumnega. Ne pozabite, da včasih zaljubljenost v svojo najboljšo osebo ni prava stvar ali pa bi to trajalo več let, zato počakajte in bodite potrpežljivi.

Želimo vam srečo pri iskanju svojega najboljšega prijatelja.