“Dejanja govorijo bolj kot besede,” pravi stari pregovor in to je res. Odkar smo bili v materinem naročju, so nas učili, da vaša dejanja določajo, kdo ste. Podlaga za puding je tam, kjer je dokaz, kar pomeni, da notranja dejanja in občutki resnično opredeljujejo moškega ali žensko.

Kako reči, da te ljubim brez besed

To sčasoma opazimo pri njem ali njej, za to se razvija nekakšna doslednost. Besede se včasih govorijo naključno, tudi brez močnega namena njihovega pomena. Zato pripravite akcijski načrt, ki vam bo pomagal.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izraziti svojo ljubezen in resnične občutke naslednjemu. Zato preberite o tem, kako reči, da te ljubim brez besed?

1. Poslušajte z namenom razumeti:

Aktivni poslušalec je tisti, ki mu je res mar, a iskanje nekoga kot takega je težko. Ko vaš ljubimec gleda med vami, ne da bi vas motilo, kaj se dogaja okoli, NOD. To bi jim pokazalo, da vam je mar, da ljubite in spoštujete, kar vam imajo povedati.

[Poglej več: Vrste poljubov in pomeni]

2. Presenečenje!!

Element presenečenja popestri ljubezen, ki jo imate do njih in oni do vas, vendar ne bodite grozni ali pretiravajte z elementom presenečenja. To bi moralo biti tisto, ki kaže, da ste naredili dodaten kilometer, vendar jih niste v vsem obupu poskušali privabiti.

3. Pomagajte svojemu partnerju:

To ne pomeni, da jim morate za pomoč plačati v gotovini, samo pomagajte jim, kadar je to mogoče, to je to. Razdelite odgovornosti, če živite skupaj, ne presojajte in ne dvomite o vlogi drug drugega v hiši. Ne predstavljajte stereotipnih vlog, ne pozabite, da za nemoten potek cikla potrebujeta dve kolesi.

4. Razumeti potrebo drug drugega po fizični ljubezni:

Oba morata biti ljubeča, morda bi bila lahko nekoliko boljša od njega ali nje. Vendar to ne pomeni, da se nasičijo le spolne potrebe enega, drugega pa pustijo visokega in suhega. Popestrite svojo fizično intimnost, ki vam bo omogočila le boljše raziskovanje drug drugega, kar bo vodilo k boljšemu razumevanju med rjuhami in zunaj njih. Če obstajajo vprašanja, ki nimajo konca, se pogovorite s svetovalcem, vendar ne obupajte

5. Spanje ob istem času:

Par, ki se skupaj upokoji in se skupaj zbudi, ostane močan kot par vse življenje. Ne mislimo, da se morata oba očesa zapreti in odpreti hkrati, samo vedite, da jim podobna rutina olajša delo. Da, ni mogoče, da se to vedno zgodi, ko pa se to zgodi, to cenite in naredite super

6. Skupaj pojdite v telovadnico:

Kako čudovito je gledati pare, ki se med seboj vadijo, morda jogo ali pilates. To bi drug drugemu pomagalo motivirati naslednjega, biti močni in zdravi ter uživati ​​v kakovostnem skupnem delu. Ko bosta skupaj delovala, bi tudi stres in napetost našli pot skozi okno

7. Držite se dogovorov:

Če ni nujno in neizogibno, ne spreminjajte rokov ali dogovorov med seboj in med seboj. Finance, dom, otroci, hišni ljubljenčki, stari starši, starši, hipotekarni računi, hrana na mizi, dekoracija doma, načrtovanje počitnic in dela morajo pari sedeti in razpisati stvari. To kaže ljubezen in skrb za naslednjega, pri čemer je vloženo veliko spoštovanja.

Končno,

Občasno bi se morali oba odpraviti na vožnjo ali na romantično večerjo v dvoje, to sta le oba. To vam bo povedalo, kaj se dogaja v mislih vašega partnerja, kar vam bo ob opazovanju pomagalo bolje razumeti njihove potrebe. Bodite pozorni na njihovo razpoloženje, prostor in si prizadevajte izboljšati stvari tako, da se o njih pogovarjate.

Ko se ljubite fizično in psihično, se to pokaže. Ugotovite, kaj vas dobro označi, in to storite. Ko vas ljubimec vidi srečnega, bi bil tudi on radoveden, potem pa jih lahko dražite, če jim tega ne povete. To prinaša več romantike brez besed.