Zaljubiti se v nekoga je enostavno, če pa mislite, da ni prav, da se zaljubite v tistega, ki ga imate v mislih, je to težko. Težko da, lažje reči kot narediti da, in rekli bi, da ne morete nadzorovati občutka, da ste zaljubljeni vanjo. Vendar se je vse strinjalo, vendar še vedno ni nemogoče in tudi vi se lahko ustavite, da se ne zaljubite v moškega ali žensko, s katero želite biti samo prijatelji.

Srce reče NE, um pa DA, včasih pa je ravno obratno, kaj torej storite, ko imate toliko nasprotujočih si misli? VDIHITE, Sprostite se, PONOVNO Vdihnite in pustite, da vesolje prevzame nadzor. Tukaj dobite podrobne informacije o tem, kako se ne zaljubiti v nekoga?

Kako se izogniti zaljubljenosti v nekoga?

Zakaj ne želite biti zaljubljeni v to osebo?

Preden preučimo, zakaj ne bi bili zaljubljeni v to osebo, poglejmo razloge, zakaj tega ne želimo poskusiti.

1. Verjetno nehigienično, morda ima težave z napenjanjem ali pa po obrokih podriga, da bi prestrašila vrane. Mogoče si ne umivajo dobro zob in usta jim smrdijo vsakič, ko se jim približate, lahko pih ubije. Zdaj pa si predstavljajte, da poljubite to osebo, to zagotovo pošlje drhtenje po hrbtenici in to je eden od razlogov, zakaj ne morete biti zaljubljeni vanjo.

2. Morda zaradi razlike v ozadju, kasti, veroizpovedi ali morda spolu in čutnosti. V mnogih državah so se noro zaljubljeni pari zaradi družbenih razlogov morali ločiti in žrtvovati svoja čustva drug za drugega. Če je to vaš primer in ne želite biti v nasprotju z družinskimi in družbenimi željami, lahko začnete preprečevati, da bi Kupid hodil po vašem domu..

3. Njegove misli in vaše ali njene misli se ne ujemajo. Eden bi lahko bil ekstremist, drugi pa mračen otrok in misli se ne bi ujemale, čeprav pravijo, da se nasprotja privlačijo. Spoštujete osebo, ker je posameznik, a biti par z njo bi pomenilo vsak dan svetovno vojno. Zato raje ne izgubite prijatelja in ga vseeno skrivaj ljubite ali pa se vanj sploh ne zaljubite.

Mogoče se je z njimi v preteklosti nekaj zgodilo, so bili nesramni ali neprijazni ali pa ste imeli slab razhod, ki vam je za vedno ukradel grom in vero v ljubezen? Sedite in razmislite, kaj vas poje. Obstajati morajo razlogi, zakaj nočeš biti zaljubljen vanj, v njo ali v kogar koli. Morda ste zaprli vsa vrata ljubezni ali misli na to, česar on ali ona ne razume.

4. Odločite se, še posebej, če ste ženska. Moški, ki želijo biti zaljubljeni vate, ne prenesejo dobro obveščene in glasne ženske, prej ali slej odidejo. To bi vas rešilo, da se ne bi zaljubili vanje ali oni z vami. Za moške, če res ne čutite, kaj bi morali čutiti do nje, jasno povejte svoje stališče in se postavite.

Zdaj pa pomislite, zakaj imate radi in še vedno ne ljubite:

Bili bi časi, ko si pravzaprav ne morete pomagati, ampak po mizi prenašate signale, da ga imate radi. To je naravno in zaradi tega se ne smete igrati žrtve ali se počutiti krivega. Prepričajte se le, da veste, kje je treba potegniti črte. Tudi pri platonskih ljubezenskih odnosih je treba ohraniti standarde, zato ne govorite samo, da ne želite biti zaljubljeni, ampak jim dajte zmedene vodilne in signale za isto.