Najprej je treba razumeti, da je ljubimec kot čustvo močna sila, ki je nihče ne more obvladati, lahko pa jo po svoji volji razdeli skrbno in prijazno. Zakon privlačnosti jasno določa, da vaša energija gre tja, kjer tečejo vaše misli, kar pomeni, da imate kot posameznik moč, da pokažete vse, kar želite. Če tudi vi gledate prijetne in srečne pare in vzdihujete, je morda čas, da naredite korak nazaj, globoko vdihnete in cenite ljubezen v sebi, preden jo pričakujete od drugih okolij. S tem mislimo na to, da če želite sprejeti ljubezen, morate dati ljubezen. To je zato, ker se vesolje okoli vas v enaki meri odziva na vaše želje in potrebe, zato se bo zgodilo, če si predstavljate ljubezen v kakršni koli obliki, ki ustreza vašim potrebam..

Vendar na ljubezen ni mogoče vplivati ​​tako, da posegamo in škodimo svobodni volji naslednjega.

Kaj ne bi smeli storiti, da bi pridobili ljubezen nekoga:

Ljubezen pomeni spoštovanje in potrpežljivost; zato ne delajte ničesar, kar bi bilo kratkotrajno. Na primer, ko pogledate na spletu, bi bilo veliko čarovnikov in čarovnikov, ki bi trdili, da bodo ponovno združili ljudi s svojimi bivšimi in ponovno prižgali stare plamene. Vedno si zapomni, da če nekoga ljubiš, ga osvobodi in če bo tako, se bo vrnil k tebi.

Če se vam ne vrnejo, to ni bilo mišljeno, vendar to ne pomeni, da niste vredni romantične ljubezni, to pomeni le, da najboljše šele prihaja, zato se zdaj osredotočite na ljubezen sebe in se pripravljate na to ultimativno romantično potovanje. Svobodna volja je nekaj, s čimer se ne bi smeli zapletati. Ne morete nekoga prisiliti, da vas ljubi, nobeni čarobni napitki ali uroki niso vredni poskusiti. Morda delujejo za kratek časovni okvir, vendar je odziv nanje enak, s katerim se ne želite nikoli soočiti, je grozljiv in katastrofalen.

Ljubezni ni mogoče kupiti z denarjem, slavo, močjo ali statusom v družbi, če te nekdo pritegne zaradi tega, zagotovo ni zaljubljen vate kot oseba, temveč želi biti z vami zaradi vašega materialnega premoženja.

Ozrite se naokoli in ugotovite, kdo vam je stal ob strani, ko niste imeli nič, to so resnični v vašem življenju, ki so vam stali ob strani, ostalo so le peščene pesek, ki vas želi zbrisati. Zato pametno izberite, s kom želite deliti svojo ljubezen, in ne pričakujte

Ko govorimo o pričakovanjih, smo na koncu dneva ljudje in zagotovo bi pričakovali, da bo nekdo vsaj rekel prijazno besedo ali spregovoril o ljubezni, ki jo imamo do njih.

Vendar to ni prejemanje ljubezni, pravzaprav je to pričakovanje, ki ga ne bi smeli narediti, kajti če se to ne bi zgodilo, bi bili besni, ogorčeni ali razočarani nad posameznikom. Prejemati ljubezen pomeni, da vam pride, ko in kadar lahko in bi. Nima posebnega dnevnega reda, časa, kraja ali načina, samo pride in ko bo, boste vedeli.

Zadnje besede:

Ljubezen lahko v tem trenutku ustvari ali razbije situacije, zato se prepričajte, da se odločite živeti čim bolj srečno. Pojdi naprej in se obsij s prijaznim ljubezenskim dejanjem in pusti pri tem, da se ti to povrne pravočasno in v velikih zneskih. Ljudje ponavadi pozabijo uporabiti ljubezen za vse, toda ko ljubezen napade človeštvo, ne pozabi nikogar na svoji poti. Naredi tisto, kar te veseli, pobožaj psa, pobožaj mačko, poljubi starše, pleši sam ali z nekom, in tako prineseš več ljubezni.