Poročna sezona je pred vrati in vse, od aranžmajev do poročne obleke in nakita, bi moralo biti popolno. Ko govorimo o nakitu, je poskrbljeno za vsako majhno podrobnost, da bo nevesta videti popolna. Ni treba posebej poudarjati, da je zaradi tega nakita nevesta videti še bolj čudovita. In na indijskih porokah ne morete zamuditi maang tikkas. Poleg okraševanja neveste naj bi bila točka, kjer pada obesek maang tikka, tam, kjer leži ajna čakra. Tako simbolično maang tikkas predstavlja zvezo zakonskega para.

Tradicionalni in lepi modeli Maang Tikka s hruško za ženske v trendu:

Tukaj govorimo o bisernih maang tikkah, ki so danes v povpraševanju. Oglejmo si jih.

1. Večstopenjski biser Matha Pattis:

Večstopenjski biser Matha Pattis

Težki kos nakita izgleda popolnoma čudovito in odlično krasi nevestino čelo. Ta biserna maang tikka je okrašena s kristali, ki ji dajejo bogatejši videz in ji dodajo kraljevski občutek. Če si želite težje ogledati, se lahko odločite za ta osupljiv kos nakita. Za take maang tikke so po možnosti dolgi obrazi.

2. Enoslojni biser Matha Pattis:

Enoslojni biser Matha Pattis

To je verjetno najbolj priljubljena izbira med nevestami, ki želijo manj poročen videz za svojo poroko. Za razliko od večplastnega matha patti je ta biserni tikka nakit preprost, eleganten in manj prefinjen, a hkrati trendovski. Ta maang tikka bo ustrezala okroglim obrazom.

3. Biserni lestenec, oblikovan Maang Tikka:

Biserni lestenec, oblikovan Maang Tikka

Če imate okrogel obraz in veliko čelo, se raje odločite za čudovito biserno tikko v slogu lestencev, saj bo poudarila vaš videz. Ta je posejan z biseri in kundanskim delom naokoli.

4. Stranski pometani biser Maang Tikka:

Stranski pometani biser Maang Tikka

Ta čudovita biserna maang tikka v slogu nawabi bo zagotovo poudarila značilnosti vašega obraza, če imate po možnosti obraz v obliki srca. Poleg tega se takšne maang tikke odlično podajo anarkalijam.

5. Sindhi Pearl Matha Patti:

Sindhi Pearl Matha Patti

Ta biserna tikka v stilu Sindhi bo pokrila vaše čelo in vam dala popolnoma osupljiv videz. Zagotovo se lahko na poroko odločite za popoln videz na veliki dan. Njegov prefinjen slog bo naredil vsako indijsko dekle lepo.

6. Pearl Jhoomar Style Maang Tikka:

Pearl Jhoomar Style Maang Tikka

Ta maang biserna tikka je zagotovo vroča najljubša v tej poročni sezoni in tudi med mnogimi indijskimi zvezdniki. Če se na svojo poroko ne želite poglobiti, si oglejte minimalistično privlačnost.

7. Rajasthani Pearl Bali:

Rajasthani Pearl Bali:

Če želite na poroki rajasthanski videz, se lahko odločite za to čudovito biserno maang tikko ali bali. Ti so različnih in širokih modelov in ustrezajo skoraj vsakemu tipu obraza.

8. Večplastni biser Maang Tikka:

Večplastni biser Maang Tikka

Ta presenetljivo lep nakit iz bisernih tikk je v teh dneh v trendu, saj se veliko indijskih nevest odloča za te večplastne tikke. Bolje je, da okrogli obrazi poskusijo, da dobijo širši občutek za glavo in čelo.

9. Tiara Style Pearl Maang Tikka:

Tiara Style Pearl Maang Tikka

Ta biserna tikka bo videti popolnoma osupljivo, hkrati pa se bo naslonila na glavo kot tiara. To ustreza srčkanim obrazom, ki želijo na svoj veliki dan dobiti osupljiv videz, saj izgleda odlično z minimalnim dizajnom.

Maang Tikkas je zagotovo eden od nakita, ki dopolnjuje vaš videz in vas hkrati naredi bolj ženstveno. Dodajo milost in privlačnost vašemu celotnemu poročnemu videzu. Maang Tikka s skupaj z ujemajočo ogrlico in zapestnicami bo pretresla vašo poroko.