Poročni nakit je eden najpomembnejših delov vsake Indijanke. Med vsemi maang tikkami z uhani so najbolj priljubljeni. Ne glede na to, ali gre za poročno funkcijo ali uradni dogodek, je maang tikka s popolnoma ujemajočimi se ušesnimi prstani postal trend na nekaterih področjih. Od starodavnega tradicionalnega sloga do sodobnega oblikovalca imajo vsi svoja povpraševanja. Eden od pogosto napačno razumljenih konceptov nošenja tipov Maang tikkas je, da jih morajo dame nositi samo na poročni dan zaradi njihovega različnega verskega pomena, poleg tega pa lahko dame nosijo različne velikosti maang tikk, kot je prevelik, enkratno obešen obesek Tikka za vsako posebno priložnost lepa dolga lehenga ali saree. Potem lahko maang tikka z uhani zagotovo pripomore k povečanju vaše lepote.

Najnovejša in lepa Maang Tikka z uhani za ženske v modi:

Na kratko je bilo opisanih nekaj ekskluzivnih vzorcev maang tikka z uhani.

1. Oblikovalec Maang Tikka s kompletom uhanov:

Oblikovalka Maang Tikka s kompletom uhanov

Ta čudovit komplet oblikovalca maang tikka s parom uhanov se ujema z vsemi vrstami oblačil. Dobil je dolgočasen zlati lak, zaradi česar je videti neverjetno čudovito. Okrogla oblika ji daje, da se ujema z vsemi oblikami obrazov.

2. Starinski kompleti Maang Tikka in uhani:

Starinski kompleti Maang Tikka in uhani

Ta komplet iz zlata maang tikka in uhanov v starinskem slogu izgleda preprosto super s čudovitimi oblačili. Ne glede na barve obleke igra pomembno vlogo pri tem, da izgledate izjemno lepo. Ženske z velikimi obrazi, ki so radi oblečene, imajo raje starinski stil maang tikka z nastavljenimi ušesnimi obročki.

3. Tradicionalni kompleti Maang Tikka in uhani:

Tradicionalni kompleti Maang Tikka in uhani

Lepo oblikovan komplet uhanov v indijskem slogu Bollywood z maang tikko dela čudeže. Osupljivo rdeč kristal, obdan s tem tradicionalnim dizajnom, izgleda čudovito. Zraven je tudi preprosta obleka in vašemu videzu doda glamur.

4. Komplet cvetličnih Maang Tikka in uhanov:

Set cvetličnih Maang Tikka in uhanov

To je preprost cvetlični vzorec maang tikka z luštnim kompletom ušesnih obročev. Ta preprost in dostojen videz uhanov in kompleta tikka je dovolj, da nekatere ženske izgledajo izjemno lepo. Dobro se ujema z majhnimi okroglimi obrazi.

5. Kompleti Kundan Maang Tikka in uhani:

Kundan Maang Tikka in kompleti uhanov

Lepo oblikovan komplet uhanov s tikko izgleda čudovito za vse tipe kože in obraza. Zaradi lepih vgrajenih belih kundanov je videti neverjetno. Nakit z žrebcem iz Kundana je večen. Zato za ta lep komplet ni treba dvakrat premisliti.

6. Jadau Maang Tikka in kompleti uhanov:

Jadau Maang Tikka in kompleti uhanov

Komplet tradicionalnega kompleta maang tikka in ušesnih obročev v slogu jadau izgleda neverjetno lepo. V bistvu nakit v slogu jadau izvira iz držav Gujarat in Rajasthan. Ti so edinstveno izdelani in so zdaj osvojili milijone src. Okrasitev tega na porokah in tradicionalnih prireditvah doda čar, zaradi česar boste videti bolj čudovito.

7. Passa Maang Tikka in kompleti uhanov:

Passa Maang Tikka in kompleti uhanov

Ta passa maang tikka z uhani, vgrajenimi v roza bisere, izgleda preprosto neverjetno. Passa je tradicionalni indijski nakit za stranske glave. Njegov edinstven nakit daje nevestam in plesalkam mogočni ali bollywoodski videz.

8. Srebrni ton Maang Tikka in kompleti uhanov:

Srebrni ton Maang Tikka in kompleti uhanov

Srebrni uhani in komplet maang tikka dajejo edinstven videz. Dobro se prilega, s svetlejšim odtenkom kože. Če ga okrasite, boste videti preprosto edinstveni. Če ne želite porabiti več, je najboljša možnost komplet posrebrenega.

9. Komplet zlatih Maang Tikka in uhanov:

Komplet zlatih Maang Tikka in uhanov

Ta poročni zlati tikka in ušesni prstan v obliki solze je namenjen poročni obleki. Dodaja čar in nevesta izgleda glamurozno.

Čeprav niz tikke in uhanov zveni tradicionalno, ima svoje mesto v svetu mode. Osupljiv nabor modelov maang tikka in uhanov naredi edinstveno tradicionalno. Samo pojdite in lovite naše najboljše maang tikke in uhane.