Zlati nakit in okraski lahko na izjemen način izboljšajo fizični videz ženske. Vsak del ženskega telesa je lahko okrašen z zlatimi okraski, kot so uhani, ogrlice, prstani, zapestnice, maang tikka itd. Ko govorimo o modelih Gold maang tikka, ima ta svoj nakit svoj nakit. Uporablja se za okrasitev ženskega čela.

najnovejši modeli nakita-maang-tikka-pozlačeni

Različne vrste modelov Maang Tikka v zlatu:

Obstaja toliko stilov, za Gold maang tikka pa so na voljo sorte, poglejmo 15 najboljših modelov zlatih maang tikka.

1. Preveliko zlato Maang Tikka:

Preveč velika zlata Maang Tikka

Preveč velika zlata Maang tikka se najbolje obnese pri poroki. Nevesta, ki želi na poročni dan izgledati posebno in izjemno, nato pa lahko izberejo katero koli preveliko zlato maang tikko, posejano s kamni ali kristali. Ta barvita maang tikka lahko vašemu videzu doda milost in izstopa kot nevesta z najboljšimi poročnimi podobami.

2. Oblikovanje Jhumar Maang Tikka:

Oblikovanje Jhumar Maang Tikka

Jhumar maang tikka je eden izmed priljubljenih modelov, po katerem je danes povpraševanje. Lahko ga nosite na levi strani čela ali pa ga redno nosite do sredine čela. Jhumar maang tikka je na voljo v različnih oblikah in slogih. Zlati vzorci Jhumar maang tikka lahko vašemu celotnemu videzu dodajo bogato privlačnost.

3. Borla Maang Tikka v zlatu:

Borla Maang Tikka v zlatu

Borla Maang tikka je zelo priljubljena med ženskami iz Rajasthana in Haryane. Borla maang tikka je na voljo v različnih izvedbah, posutih z biseri, kamni in kristali. Daje glamurozen videz vaši osebnosti. Lepo izgleda z popolnim ločevanjem las od sredine glave.

4. Enostransko zlato oblikovanje Maang Tikka:

Enostransko zlato oblikovanje Maang Tikka

Stranski slog Maang tikka je danes zelo znan, zlasti med porokami. Krasi vas z dveh strani, saj stranske strune padejo na eno stran čela, sredinska pa tradicionalno na sredino glave. To lahko nosijo neveste ali tudi druga mlada dekleta, vedno nosi veličasten videz uporabnika.

5. Slog obeska Maang Tikka:

Obesek Style Maang Tikka

Obesni slog Maang tikka se pogosto uporablja pri ženskah vseh starostnih skupin. Slog obeska je zelo pogost dizajn v kategoriji Gold Maang Tikka. Najboljša stvar pri tem slogu je, da ustreza vsem oblikam obraza. To je lahko popoln kos nakita za vse priložnosti in praznike.

6. Enoslojna zlata Matha Pattis:

Enoslojna zlata Matha Pattis

Še en slog maang tikka, ki s svojim trendovskim videzom vlada svetu okraskov, oba niza mathe Patti padeta na obe strani čela in vam na eleganten način data kraljevski videz. Toda uporabnik bi se moral zavedati te vrste matha pattis, da bi ostal na svojem mestu.

7. Večplastna Matha Pattis v zlatu:

Večplastna Matha Pattis v zlatu

Ta je enaka enotirni matha pattis, vendar je razlika le v številu verižnih nizov na obeh straneh. Večplastne mathe Patti večinoma nosijo neveste na poroki, kar daje ženski popoln poročni videz. Na poročni dan si oglejte najboljše, tako da to čudovito matha Patti okrasite s svojimi poročnimi kostumi.

8. Biserne strune Maang Tikka:

Biserne strune Maang Tikka

Te vrste bisernih modelov Maang tikka v zlatu so tudi del matha pattis, edina razlika v strunah. Pri tem je središče sestavljeno iz zlata, strune pa iz bisernih kroglic. Na uporabniku izgleda zelo lepo. Če ga združimo s klasičnimi oblekami, lahko ljudje ostanejo ljubosumni.

9. Chaand Baali Maang Tikka v zlatu:

Chaand Baali Maang Tikka v zlatu

Chaand Baali Maang tikka prihaja v obliki polmeseca. Te vrste maang tikka je mogoče najti v različnih stilih in oblikah. To lahko nosite za vsako posebno priložnost. Najboljše pri tem chaandu in Baali maang tikka je, da ga lahko nosijo nevesta in druga dekleta.

10. Maang Tikka z belim kamenjem:

Maang Tikka z belim kamnom

Okrašena maang tikka s kundani nikoli ne izgine iz mode. To je popoln nakit, okras, ki s svojim nikoli zbledelim dizajnom izboljša vaš videz. Maang tikka ima lep dizajn s čudovitimi čistimi kamni. Postanite tradicionalno lepi, tako da na čelu nosite to kamnito okrašeno maang tikko za vsako poroko ali družabno priložnost.

11. Meenakari Gold Maang Tikka za dekleta:

Meenakari Gold Maang Tikka za dekleta

Modeli nakita Meenakari so pogosto v poročnih zbirkah. Meenakari Delo v modelih maang tikka je zelo priljubljeno med ženskami. Ta zelo dodelan kos Meenakari Gold tikka bo odlična izbira za dopolnitev vašega tradicionalnega videza.

12. Maang Tikka z biserno okrašeno za poroko:

Maang Tikka z bisernimi žrebci za poroko

Nakit z biseri ima svoj pomen. Vidimo lahko veliko ljudi, ki zaradi svojega sijočega in vrhunskega videza vedno radi nosijo samo biserne okraske. Modeli zlata Maang tikka imajo popolna zaključna dela, posuta z biseri, ki bodo dovolj za izboljšanje vašega videza.

13. Kapljice Maang Tikka:

Kapljice Maang Tikka

Maang Tikka s kapljicami lahko olepša ženski videz. Ko kapljice padejo na glavo, vam obraz dodajo bleščice. Najdete lahko različne kapljice, kot so biserne kapljice, kapljice kamna, kapljice zlata itd.

14. Lakshmi Maang Tikka Gold za poroko:

Lakshmi Maang Tikka Gold za poroko

Modeli tikke Lakshmi Maang v zlatu so zelo redek slog v zlatu Maang tikka, vendar ima svoj drugačen čar in slog, da izstopa od drugih. V bistvu ima ta Lakshmi Maang Tikka zlato ikono boginje Lakshmi kot osrednji obesek, ki vam daje drzno in lepo privlačnost.

15. Borla z zlatom Chaand Bali Maang Tikka:

Borla z zlatom Chaand Bali Maang Tikka

To je slog maang tikka, ki ima popoln Borla s chaand baali. Če ga združite s čudovito ogrlico, lahko dopolnite svoj etnični videz. Popolna mešanica Borla in chaand baali dodaja etnično in elegantno privlačnost vaši osebnosti.

Gold Maang tikka je tipičen indijski okras, ki ga večinoma uporabljajo poročene ženske po vsej državi. Kot lahko vidimo, potem današnja moderna ženska ne mara kompromisov, še posebej, če gre za lep in osupljiv videz, toda če združite popolna oblačila s čudovitim kosom zlata maang tikka, lahko to storite vse za vas.

Če na čelu nosite zlato maang tikko, bo dovolj, da druge pritegnete pozornost nase. Torej, če želite biti drugačni od drugih in želite biti privlačna osebnost v funkciji, se lahko odločite za katerega koli od modelov zlata maang tikka in pripravljeni boste, da se boste razmetali z novim.