Nebo je meja, ko govorimo o majicah s kratkimi rokavi. So odlična možnost za nošenje, so super udobne za nošenje ves dan in bodo vedno v trendu. Izjemno vsestranski, na voljo je veliko modelov kratkih majic za moške in ženske.

Najboljše ženske in moške majice s kratkimi rokavi:

Oglejmo si 9 takšnih modelov kratkih majic.

1. Moške karirane kratke majice:

Moška karirana kratka majica

Ta modra karirana kratka majica je odlična za priložnostno nošenje, še posebej za študente. Je preprost in udoben. Zaradi materiala je srajca odlična možnost za poletja. Moški in ženske lahko to majico uporabijo za priložnostno podobo.

2. Moška kratka majica Gingham:

Moška kratka majica Gingham

Druga bogata modra majica s kratkimi rokavi s trdnimi črtami je odlična izbira za moške za vsakodnevno nošenje. Tekstura in tkanina mu dajeta eleganten videz, ki ga želi videti vsak moški.

3. Ženske uradne bele kratke majice:

Ženska formalno bela kratka majica

Ta osupljiva bela ženska majica s kratkimi rokavi je za sodobno žensko, ki želi na svoje velike dni narediti močan prvi vtis. Ta majica s kratkimi rokavi ustvarja sodoben, klasičen in eleganten videz pisarne in je obvezen del garderobe vsake ženske. Preizkusite to belo kratko majico s kratkimi rokavi na kateri koli uradni hlači.

4. Ženska kratka majica iz mešanice svile:

Ženska kratka majica iz svilene mešanice

Posodobite svoj vsakdanji videz z žensko majico s kratkimi rokavi, kot je ta. Z vsemi spodnjicami, pa naj bodo to kavbojke, kratke hlače ali krila, bo šlo dobro. Majico lahko oblikujete tudi z ogrlicami ali minimalnim nakitom. Privoščite si to majico, da jo preizkusite na nočnem izletu, ali pa se odpravite v nakupovanje s tem stilom majice.

5. Moška kratka majica iz Oxforda:

Moška kratka majica iz Oxforda

Oxfordska majica je najboljša izbira za priložnostni in zabavni videz. Ta vijolična majica z rokavi lahko s katerim koli moškim izstopa v množici s hrustljavim videzom, ki ga ponuja. Ta je popolna možnost za tisti poseben datum ali vsakdanjo podobo. Ta je kratka, vendar temno vijolična barva pritegne pozornost gledalcev.

6. Moška črtasta majica s kratkimi rokavi:

Moška črtasta majica s kratkimi rokavi

Ta navtično črtasta majica s kratkimi rokavi je nekaj, kar lahko oblečete s kavbojkami in še vedno izgledate elegantno, ne da bi se potrudili. V svoji garderobi imate lahko take osnovne majice, da boste vsak dan videti dobro oblečeni. Ta je primeren tudi za poletne dneve na prostem ali deževno sezono za vsakdanjo podobo.

7. Moška tiskana kratka majica:

Moška tiskana kratka majica

Tiskane majice so na voljo v številnih oblikah in domiselnih citatih. Ta moška majica s kratkimi rokavi je funky in preprosta hkrati. Naj gre za fakulteto ali med druženjem s prijatelji, se bodo te majice odlično podale k denim.

8. Ženska kratka majica iz jeansa:

Ženska kratka majica iz jeansa

Ta kratka majica iz jeansa je iz lahkega materiala in super udobna. Močna obraba poleti, zaradi česar ste videti pametni. Kombinirajte ga s kavbojkami in minimalnim nakitom za osvežujoč videz. Preizkusite hlače ali kavbojke v črni barvi, da si obleko čim bolje ogledate.

9. Ženska osnovna Crop majica:

Ženska osnovna majica Crop

Crop vrhovi so tukaj, da ostanejo. Ta majica s kratkimi rokavi, obrezana s cvetličnim dizajnom, izgleda izjemno elegantno. Dajejo vam lep poletni občutek s privlačnimi slogi. Nobena ženska se ne more vzdržati elegantnega kropa. To še posebej velja za tiste ženske ali dekleta, ki radi hodijo na plažo.

Majice, ki so na voljo v številnih sortah, barvah in oblikah, so nujne v garderobi vsakogar. Lahko so trendovski in jih lahko nosite s skoraj vsem in za veliko priložnosti. Zato vzemite majico, saj so brezčasne in vedno v modi.