Heavy metal in thrash metal sta nekaj različnih stilov, ki so na voljo v kategoriji majic. V teh majicah najdete svojo najljubšo heavy metal zasedbo in celo smešno predstavo o skupinah. Oglejte si različne sloge in v svoji garderobi imejte nekaj odličnih majic.

Sodobne in modne kovinske majice za moške v trendu:

Poglejmo si najboljše kovinske majice.

1. Metal Song majica:

Metal Song majica

Izberite kovinsko majico, ki je oda vaši najljubši pesmi. To ne smejo biti samo heavy metal pesmi. Lahko so katera koli pesem, ki vam je všeč, in imajo nekakšno kovinsko povezavo.

2. Črna kovinska majica:

Črna kovinska majica

Tukaj je čudovita črna kovinska majica za vas. Izbirajte med krvavimi slikami in slikami z zvezdicami. S temi črnimi majicami popravite težko kovino. Uporabljen material je tudi vrhunske kakovosti.

3. Thrash Metal majica:

Thrash Metal majica

To je nekaj kul thrash metal majic, ki jih Indija prodaja. Kolekcijo kovinskih majic lahko dobite in izgledate razburljivo in kul. Te so kot nalašč za kolesarske steze in vožnje. Za običajen izlet poskusite to za vaš klasičen videz.

4. Heavy Metal majica:

Heavy Metal majica

Oglejte si kul majice iz težkih kovin, ki imajo na sprednji strani drzne odtise. Za spremembo lahko izberete rokav reglan. Ta ima kontrastne rokave in barvo telesa, da majici doda več karakterja. Ta majica s polnimi rokavi je odlična izbira za mlade z višjo stopnjo.

5. Majica s kovinskim trakom:

Majica s kovinskim trakom

Če ste navdušen oboževalec metalske skupine, potem je to popoln način, da to pokažete tako, da oblečete majico s kovinsko zasedbo. Te majice imajo na sprednji strani najboljše podobe metalskih trakov. Preverite različne sloge, ki jih lahko nosite, in enega od njih naredite za svojega najljubšega. Poskusite to v kateri koli sezoni, material je primeren za vaš priložnostni videz.

6. Edm majice:

Edm majice

Ko boste naslednjič kupovali novo majico, izberite death metal majico. Te kovinske majice Eagles of Death imajo na sliki odličen vzorec lobanje. Obline in dame, oblikovane v lobanji, so zelo dramatične. Idealen za vitke fante, ta je primeren za vitko postavo.

7. Kovinska majica naslovnice albuma:

Kovinska majica albuma

Vsak glasbeni album ima odlično in nepozabno naslovnico. Običajno se spremenijo v odtise težkih kovinskih majic. Zato si oglejte naslovnico glasbenega albuma vaše najljubše skupine, zaradi katere je bilo nekaj let odlično. To obliko lahko natisnete tudi na naročilo v velikem obsegu.

8. Smešna kovinska majica:

Smešna kovinska majica

Odločite se za stripovsko plat kovinskih majic. Tukaj imate kul in komične citate, povezane s kovino, ki so natisnjeni na majicah. Danes si priskrbite smešno in se počutite odlično. Pridobite to majico, da pritegnete pozornost svojih prijateljev, ta vzorec pa lahko podarite tudi svojemu najboljšemu prijatelju.

9. 3D kovinska majica:

Uporabite lahko tudi kovinske majice, ki so zdaj v modi. Majice s 3D modelom so kovinsko oblikovane in izgledajo osupljivo. Izberite in pokažite te čudovite majice.

Kovinske majice dajejo osupljivo izjavo in jih običajno uporabljajo moški. Te večinoma nosijo kolesarji in obiskovalci fakultete. Preizkusite različne sloge, ki obstajajo, in imeli boste dobro zbirko kovinskih majic.