Slogan je vedno navdihoval in motiviral ljudi za dobro opravljanje njihovih nalog. Vendar pa obstajajo ljudje, ki uporabljajo slogane, da pokažejo svoj odnos do življenja ali načina življenja. Ti gesli so zdaj postali priljubljeni v obliki sloganskih majic za pripovedovanje besed, ki jih z izgovarjanjem ni mogoče izraziti.

Elegantni in sodobni sloganski modeli majic za moške in ženske v modi:

Tukaj je nekaj široko izbranih sloganov majic posameznikov vseh starosti.

1. Preprosta slogan majica za ženske:

Preprosta slogan majica za ženske

Ženske slogan majice s preprosto teksturo se pogosto kupujejo za redno nošenje. Navadna roza majica ima čudovite pisave, ki kažejo tudi privlačnost uporabnika do vina.

2. Motivacijska slogan majica za moške:

Motivacijska slogan majica za moške

Želite nekaj motivacije med telovadbo v telovadnicah! Tukaj je oblikovan tank brez rokavov s slogansko majico za moške, ki uporabnika in gledalca motivira, da nikoli ne obupata nad stvarmi in nadaljujeta s poskusi. To vas bo zagotovo motiviralo, ko končate zadnji sklop vadbe; osredotočite se na trening moči s pomočjo motivacije »Nikoli ne obupajte«.

3. Nogometna slogan majica za moške:

Moška nogometna majica Slogan Football

Eden izmed mnogih kul sloganov majic, ki jih izdelujejo moški, je nogometni slogan. Majica z navadnim ozadjem ima spredaj nogometni pokal z besedami, ki označujejo nogometno zvezdo, ki je še na treningu.

4. Slogan majica z dvojnim vratom za ženske:

Slogan majica z dvojnim vratom za ženske

Dolga oblika v ženski kolekciji sloganov t majic ima raztegljiv material z dolgo dolžino. Majica ima na sprednji strani tudi V izrez z ovitkom in slogani, povezani s Kalifornijo.

5. Emoji Slogan majica za moške:

Emoji Slogan majica za moške

Zbirka smešnih sloganskih majic bi bila nepopolna brez odtisov različnih emojijev glede na dneve v tednu. Prikazuje različna razpoloženja uporabnika na navadnem belem ozadju.

6. Kemična sloganska majica:

Slogan majica iz kemije

Majico, ki je povezana s kemijo, imajo bolj radi otroci, ki so zaljubljeni v čokolado. Smešni slogani majic razkrivajo tudi, da imajo kemijske formule zanje en pomen, čokolado.

7. Varnostna majica slogana:

Varnostna majica slogana

Majice s slogani, ki sporočajo varnostno sporočilo, so splošno sprejete v družabnih skupinah, bolnišnicah itd. Majica daje sporočilo, kako dvigniti breme, da zaščitite hrbet in mišice pred poškodbami.

8. Majica s slogom piva:

Beer Slogan majica

Majice s sloganom za pivo večinoma izvajajo moški, ki pijejo. Tu ima majica slogan, ki razkriva prednosti piva z navadnim rdečim ozadjem in materialom, ki se prilega koži.

9. Dvojna sloganska moška majica:

Slogan majica z dvojnim pomenom za moške

Moške majice z dvojnim pomenom so zelo priljubljene med najstniki na fakultetah. Podoben vzorec v beli barvi ima kratico z enim pomenom, medtem ko je spodnji polni pomen drugačen.

Sloganske majice so običajno namenjene rutinski uporabi, zato so oblikovane z bombažem, da se udobno prilegajo. Dobijo tudi preprost vzorec z okroglim ali V izrezom z ustreznimi dolžinami, ki jih lahko nosite na kavbojkah, kaprih, kratkih hlačah itd. Pridobite nekaj natisnjenih osebnih majic v grafičnem vzorcu, da pritegnete pozornost svojih prijateljev. Poleti poskusite bombaž poleti in si v kolekciji majic slogani za zimsko sezono privoščite en kapuco. Tudi v vaši obleki, kot so kavbojke ali hlače, boste dobili dobro udobje.