Običajne in navadne majice so zdaj nadomeščene s šaljivimi vzorci in potiski nad njo. Nekateri prihajajo z navdihujočimi besedami, nekateri z motivacijskimi citati, drugi pa zgolj z risankami, med katerimi lahko izbirate. Podoben dizajn, ki postaja priljubljen med ljubitelji majic, je tudi oblika majic z valjanimi kamni. Osnovna oblika majice je opremljena z jezičkom.

Najnovejši in modni modeli majic Rolling Stones za moške in ženske:

Tukaj je nekaj vzorcev majic, ki bi jih morda radi imeli v svoji garderobi.

1. Oblikovanje zastave z moško majico Rolling Stone:

Moška zastava z Rolling Stone majico

Moške majice z valjanimi kamni z navadnim belim ozadjem so zelo privlačne za izlete. Zasnova nosi valjani jezik v različnih barvah z zastavo, ki spominja tudi na ogled jeklenih koles v osemdesetih letih.

2. Ženska majica z valjanim kamnom na ramenih:

Ženska majica Rolling Stone s trakovi na ramenih

Nov videz ženskih oblikovalskih majic z valjanimi kamni dobi enostranski trak z ovalnim vratom. Ramenska stran ima tudi oblikovane trakove v stiski, da postane bolj čutna.

3. Ženska majica z obrobjem Rolling Stone:

Ženska majica z obrobjem Rolling Stone

Ženski katalog majic z obrobami v valjanih kamnih je zelo nagrajen za svojo končno obliko. Navadna majica v črni barvi ima osrednjo obliko valjanega jezika s trakovi na koncu in odprtim vratom.

4. Moška majica Band Rolling Stones:

Moška majica Band Rolling Stones

Navdih slavne blagovne znamke! Tukaj je moška majica z valjanimi kamni, ki nosi tisk plakata blagovne znamke kot celote. Navadna siva majica nosi odtis vseh članov skupine z majhnim valjanim jezikom.

5. Nordic Rolling Stones majica:

Majica Nordic Rolling Stones

Oblikovanje s kapuco v majici z jezikom iz valjanega kamna je pritegnilo pozornost različnih moških in žensk. Nordijski dizajn prihaja z opičjim obrazom, ki prikazuje jezik z naslovi kot kotaljenje.

6. Funky majica Rolling Stones:

Funky majica Rolling Stones

Ženski vzorci majic z valjanim kamnom z ohlapno obleko so zelo pričakovani za ženske z majhno težo. Zasnova ima poldolžino, medtem ko biserno delo oblikuje logotip srčnih jezikov itd.

7. Ženska majica z zmajem z valjanim jezikom:

Ženska majica Dragon Rolling Tongue

Dvojna barva, brez rokavov in pol rokav, vse skupaj združuje popolno vintage oblikovalsko majico z valjanimi kamni. Majica ima krožni zaključek in zmajev vzorec, ki pokvari logotip valjanega jezika.

8. Moška majica s telovadnico Rolling Stones:

Moška majica s telovadnico Rolling Stones

Želite iti z nečim elegantnim za telovadbo! Vintage majica z valjanimi kamni v obliki tanka je tisto, kar iščete. Majica ima tudi dobro dolžino, ki podpira vašo vadbo v telovadnicah.

9. Ženska majica z več jeziki:

Ženska majica z več jeziki

Veliki oboževalec znane blagovne znamke valjanih jezikov! Vzorec, ki bi razkril vašo izbiro, je majica z različnimi jeziki v različnih odtenkih in naslov na njej, ki trdi, da je valjani kamen. Za redno uporabo boste dobili udobje.

Valjalec je nastal leta 1967 in postal priljubljena blagovna znamka. Blagovna znamka je nosila logotip ustnic in izstopajočega jezika, ki je postal znan tudi v obliki majice z valjanimi kamni. Majice so večinoma izdelane iz bombaža, na voljo pa so tudi iz lana, frotirnega bombaža in volnenega materiala. Dekleta in fantje, ki hodijo na fakulteto, lahko zagotovo preizkusijo ta vzorec za njihovo redno nošenje. Če iščete edinstven način, da opišete svojo izbiro, bo ta zbirka vaša.