Polo majice lahko veljajo za najbolj udobno obleko, ki se ujema s priložnostnimi kratkimi hlačami in s formalnimi hlačami. Ta prednost priložnostne in formalne obleke je prva izbira tako pri moških kot pri ženskah pri izbiri oblačil. Polo majice so oblika, v kateri je dodaten ovratnik pritrjen na navadno majico. Če boste za branje tega članka porabili nekaj minut, boste dobili predstavo o vrstah oblikovanja polo majic, od klasične do pisane polo majice.

Najnovejši in elegantni modeli polo majic za moške in ženske:

Poglejmo si prvih 9 polo majic.

1. Polo majica z ovratnikom:

Polo majica s klasičnim ovratnikom

Ta klasična polo majica iz debelega bombažnega materiala daje prijeten občutek tudi pri sončnem ali vetrovnem dnevu. Ta klasična majica je izdelana iz enobarvnih z nedrsečim ovratnikom.

2. Polo majica z ramo:

Polo majica z zapestjem

Za drugačen pogled na moško polo majico, ki je prikazana s patchwork obliko, ki je skoncentrirana na ramenski del majice polo. Patchwork material je lahko bombaž, usnje ali kateri koli sintetični material, ki ima kontrastno barvo kot majica.

3. Tribarvna polo majica:

Tribarvna polo majica

Tribarvna majica je lahko zanimiva z uporabo barve indijske zastave ali katere koli druge zastave države. Za ljudi, ki želijo svojo najljubšo barvo združiti v enodelno majico, je ta tribarvna polo majica vredna nakupa.

4. Polo majica z žepom:

Polo majica z žepom

Majica, kot jo poznamo, nima možnosti shranjevanja majhnih predmetov, za ljudi, ki radi nosijo majhno tkanino, majhno denarnico ali kateri koli drug pomemben predmet, zanje je ta majica polo z žepom najboljša. Žep je viden na zgornjem levem delu majice.

5. Polo majica s polnimi rokavi:

Polo majica s polnimi rokavi

Polo majica s polnimi rokavi je priročna v vetrovnem ali blagem hladnem dnevu, rokav je podoben barvi telesa, zaradi česar je videti kot formalna srajca, razen dejstva, da ovratnik ni tog v primerjavi s formalno srajco.

6. Polo majica s kontrastnim ovratnikom:

Polo majica s kontrastnim ovratnikom

Za dame, ki se kot oblačila ves čas spreminjajo, je zanje ta vrsta polo majice s ovratnikom s kontrastnim ovratnikom po telesu in rokavu. Barva ovratnika je običajno blaga v primerjavi s telesom in rokavom.

7. Polo majica s cvetličnim potiskom:

Polo majica s cvetličnim potiskom

Polo majico s cvetličnim potiskom lahko uvrstimo med uniseks polo majice, ki se običajno nosijo kot oblačila za plažo ali poletna oblačila. Cvetlični tisk je lahko barvit ali pa ima podobne barve kot barva ozadja polo majice.

8. Polo majica brez rokavov:

Polo majica brez rokavov

Ko gre za oblačila za ženske v vročem poletnem dnevu, bi bila to udobna linija oblačil, ki vključuje vrh brez rokavov. Ta majica polo brez rokavov, namenjena ženskam, se najpogosteje nosi kot pol formalna kot priložnostna oblačila s kavbojkami ali kratkimi hlačami.

9. Polo majica Jersey z blagovno znamko:

Majica s kratkimi rokavi iz Jerseyja

Polo majice z blagovno znamko so ena izmed tistih, ki morajo imeti vrh tako za moške kot za ženske. Moški, ki so ljubitelji športa, bi ta polo majica z majico z dresom služila svojemu namenu. Dekleta se poskušajo izogniti majici z ovratnikom kot majici športnega dresa.

Polo majica je vsekakor obvezna majica, ki zaradi privlačnega dizajna daje skromen videz. Ženske lahko to polo majico nosijo kot polformalno, skupaj s hlačami v kombinaciji s čevljem, za moške pa polo majico s kitajsko barvo, ki bi bila najboljša možnost kot polformalna majica.