Harley Davidson je blagovna znamka ali podjetje, ki licencira različne vrste stvari, kot so oblačila, oprema za dom in še veliko več. Najbolj priljubljen izdelek Harley Davidsona, ki postaja vse pogostejši, so majice. Te majice so pogoste med ljubitelji Harleyja. Majice lahko kupite na spletu in obstajajo različne spletne strani. Lahko jih kupite tudi na njihovi uradni spletni strani. Ženske majice Harley-Davidson so enako ikonične kot njihov motocikel in so simbol svobode. V tej blagovni znamki je veliko različnih modelov in tukaj je nekaj modelov majic Harley-Davidson.

Najnovejši in znani modeli majic Harley Davidson za moške in ženske:

Oglejmo si najboljših 9 najboljših majic Harley Davidson v Indiji.

1. Majica z lopato z lopato:

Tiger majica z lopato

To je majica s kulinaričnim navdihom in modernega videza. To je majica iz tankega kroja in 100% bombaža. Poleti je to super majica. To so vintage majice Harley Davidson.

2. Črna majica Harley Davidson:

Črna majica Harley Davidson

Ta vrsta majic je edinstveno izdelana s posebnim postopkom in ima vintage videz, izbledelo na soncu. Njegova značilnost je, da je vitka. Gre za lasersko izrezan dres z grafiko na sprednji strani. To majico lahko preizkusite za redno ali dnevno uporabo.

3. Majica Harley Davidson s pretiskom z logotipom: Slim Fit:

Majica Harley Davidson s pretiskom z logotipom

Moška majica s kratkimi rokavi je tanka in ozka. Narejen je za edinstveno obdelavo tkanin in ima preperel in obrabljen videz. “Pretisk” v imenu se nanaša na tehniko tiskanja umetnosti na enobarvno vezeno grafiko. Na sprednji strani je odtisnjen in izgleda elegantno.

4. Moška majica z dolgimi rokavi iz železnega bloka:

Moška majica z dolgimi rokavi iz železnega bloka

To je majica z dolgimi rokavi Harley Davidson in ta vrsta majice s polnimi rokavi nikoli ne izgine iz mode. Ta umirjena moška majica z dolgimi rokavi odlikuje umetnost, ki kaže na slog dediščine. Ima natisnjene grafike na rokavu, spredaj in zadaj.

5. Barvna blok vintage Henley majica:

Barvna blok vintage Henley majica

Če želite svojemu vikendu dodati slog, potem je ta majica popolna. Je tanek in ima natisnjene grafike na levem prsnem košu in na hrbtu.

6. Moška majica Prestige z dolgimi rokavi:

Moška majica Prestige z dolgimi rokavi

To je edinstvena vrsta majice, ki jo loči od ostalih. Je 100% težek bombaž. Na rami, navzdol rokavih in na hrbtu ima grafiko, natisnjeno z gelom. Če imate kolo Harley Davidson, morate preizkusiti to obliko majice z isto znamko Harley Davidson.

7. Moška majica s kratkimi rokavi Willie G-Skull:

Moška majica Willie G-Skull s kratkimi rokavi

Gre za trgovsko majico Harley Davidson z logotipom prodajalca na hrbtu. Ta majica je narejena iz 100% bombaža in je zelo udobna za nošenje. Na voljo je v različnih velikostih. To obleko lahko preizkusite tudi v poletni sezoni.

8. Ženska majica s kratkimi rokavi Harley Davidson:

Harley Davidson ženska majica s kratkimi rokavi

To je zelo elegantna majica za ženske v roza barvi z V-izrezom. Na sprednji strani ima srčkan logotip Harley Davidson z nenavadnim zbledelim obrnjenim odsevom. Na zadnji strani je logotip prodajalca v beli barvi. To je zelo privlačen kos za nošenje.

9. Majica z dolgimi rokavi Tonal Flames:

Majica z dolgimi rokavi Tonal Flames

To je moška srajca z dolgimi rokavi s pripetim ovratnikom in plamtečo grafiko. Poleg tega ima dva žepa na gumbih in vezene grafike na levem prsnem žepu ter natisnjene grafike na hrbtu. To majico lahko preizkusite na modrih kavbojkah; daje močan pogled na vašo osebnost.

Različne vrste majic Harley Davidson za moške in ženske imajo tudi dober proračun. Čeprav so različnih modelov in barv, so zelo udobne za nošenje. V tej vrsti majic boste dobili dobre možnosti pri različnih materialih; vzemite modno majico, s katero boste navdušili svoje prijatelje ali dragega.