Ustvarjanje lastne majice je vsekakor zanimiv in ustvarjalen način preživljanja časa v prostem času ali ljudi, ki želijo z oblikovanjem individualnega inovativnega oblikovanja ustanoviti manjši krajši čas. Tistim, ki jih zanima oblikovanje lastne majice, vam bo ta članek v veliko pomoč, če boste vedeli, kakšne vrste in metode lahko oblikujete majico.

Lastni modeli majic

Koraki pri oblikovanju lastne majice:

A. Tiskanje slike na majico:

1. Izbira materiala za krpo:

Izbira prave vrste tkanin je pomemben korak pri samostojnem oblikovanju majice. Za začetek bi bilo najbolje uporabiti debel bombažni material, saj je enostaven za uporabo, ne pa sintetični material, ki bo zlahka zdrsnil. Svojo majico lahko prilagodite na primeren način, poskusite z natančnim materialom za izdelavo lastne majice. Pridobite nekaj prozornega materiala, ki ustreza vašemu slogu.

2. Izbira vrste zasnove:

Za moške, ki imajo radi svetlo barvito podobo, bi morali pogledati vrsto slike, ki se dobro ujema z barvo majice, za fante, ki imajo radi majice preprostih modelov, pa si oglejte obliko abecede ali obliko dela z obliži..

Za dekleta je ogromno število modelov, ki so ključnega pomena za izbiro najboljše za vrsto majice. Med iskanjem novih modelov na trgu boste dobili dobre možnosti. Lahko preizkusite nekaj prilagojenih modelov za svojo majico ali pa boste dobili dober portret iz široke zbirke svojega najljubšega igralca ali igralca.

3. Položaj modela:

Ko sta material in slika izbrana, je treba izbrati pravi položaj, ki se prilega sliki. Dolžina in širina materiala igrata ključno vlogo pri postavljanju slike na krpo. Širša je slika, težja je, da se slika prilega v sredino pod sredinsko raven.

4. Ubijanje slike na majico:

Potrebuje veliko raziskav pri izbiri tiskalniškega stroja ali umivalnega stroja. Oglejte si šivalni del svoje majice, pridobite nekaj ustreznih informacij o iglah, če načrtujete tudi vezenje. Preizkusite tudi majhne logotipe.

Izberite najmanjšo sliko, ki se prilega sredini majice.

B. Slikanje lastne majice:

1. Izbira materiala:

Ko smo razpravljali o lepljenju slike, je enako, ko gre za slikanje slike na majico. Izberite srednje debel material, da barva ostane dlje časa. Dobre možnosti boste dobili tudi v 3D ali akvarelnih načinih.

2. Izbira slike:

Pri barvanju majice je pomembno izbrati pravo vrsto barve in kakovost barve. Poiščite barvo na oljni osnovi, ki se dolgo časa prilepi na bombažni material. Vse je večinoma odvisno od vaše majice za pranje, dobite tudi kakovosten material.

3. Pustite, da se barva posuši:

Naslednji koraki so, ko je slika končana. V skladu z navodili pustite, da se barva posuši in nato ponosno nosite!!

Ko ustvarjamo lastno majico, je zelo pomembno, da material in tkanina, uporabljena za ustvarjanje podobe ali slikanje podobe na majico. Preden začnete z majico, poskusite slikati na drugi tkanini in za tiskanje slike na majico poskusite sliko na drugem materialu, ki vam pomaga natančno vedeti o tiskarskem stroju.