Kot vsi vemo, je Star war znani legendarni film s trenimi liki, kot so Yoda, Kylo Ren, Skywalker in številni drugi liki, ki so film naredili priljubljenega. Mnogi mladi in srednja starostna skupina so nori, ko slišijo besedo Vojna zvezd za tiste nori oboževalce zvezdniških vojn, tukaj je najboljših 9 priporočenih majic Star Wars, ki ustrezajo moškim in ženskam.

Elegantni in nori modeli majic Star Wars za moške in ženske v modi:

Poglejmo si najboljše majice Star Wars za dečke in deklice.

1. Majica Lord Vader Star Wars:

Majica Lord Vader Star Wars

Lord Vader, splošno znan kot Anakin Skywalker, je eden od znanih likov, predstavljenih v Trilogiji, ki je izvirna Vojna zvezd. Ta lik je pridobil pomen v filmu, ki je bil predstavljen tudi v uvodu trilogije.

2. Žar v majici The Dark Star Wars:

Žari v majici The Dark Star Wars

Ta majica z neonskimi podlogami je privlačna in sveti ponoči, zaradi česar je ime Vojne zvezd ponoči svetlejše. Ta vrsta majic za mlade navdušuje in jih vsekakor spodbuja, naj imajo eno v svoji garderobi.

3. Majica Chibi Characters Star Wars za ženske:

Majica Chibi Characters Star Wars za ženske

To miniaturno različico junaka iz zvezdnih vojn je ustvaril stripovski ilustrator Joe Wight, ki ga je poimenoval po abecednem vrstnem redu. Nekateri znani liki so Jedi, Luke Skywalker, C-3po. To smešno majico zvezdnih vojn lahko nosijo tako moški kot ženske.

4. Ženska majica Stars Wars Rogue One:

Ženska majica Stars Wars Rogue One

Film Star War Rogue, ki je izšel leta 2016, so v tem časovnem obdobju ljudje, ki so bili trdoživi oboževalci vojn zvezd, nosili majico s tiskano vojno z glavnim napisom Rogue. Ta pozneje postala ena najbolj priljubljenih majic zvezdnih vojn.

5. Majica čete vojakov Star Wars:

Majica s četami Star Wars Squad Troop

Ta moška majica zvezdnih vojn, katere glavni lik je Kylo Ren kot glavna podoba, obkrožena z drugimi podpornimi četami, ki pomagajo vzdolž likov, ki jih Ren prikazuje v slikovni obliki na majici.

6. Falcon majica Star Wars za moške:

Moška majica Falcon Star Wars

Borilska vesoljska ladja, prikazana v vojnah filmskih zvezd, je postala najbolj znano vesoljsko plovilo med ljudmi. Zaradi tega so imeli mladiči majico s potiskanim sokolom ali pa so Falcon uporabili kot glavne besede za majico.

7. Majica princese Leie iz vojne vojne:

Majica princese Leia iz vojne vojne

Lik Leia Organa je bila princesa planeta Alderaan, predstavljenega leta 1977. Boj proti grožnjam in kasneje v filmu postane šef države. Njeno oblačenje in frizura sta postala znana med dekleti, zaradi česar so oblikovalci ustvarili majico z natisnjenimi besedami Leia.

8. Moška majica Yoda iz Vojne zvezd:

Yoda moška majica Star Wars

Yoda eden glavnih junakov v filmu Vojna zvezd, ki je zaradi videza in vstajanja zaslovel med mladimi. Ta lik je najstarejši in služi kot mojster Jedija. Majhen lik očara mlado množico.

9. Tiskana majica z imenom Star Wars:

Majica z natisnjenim imenom Star Wars

Za mlade, ki si ne želijo nositi majice s starinskimi tiskanimi zvezdnimi vojnami, lahko izberejo majico z imenom Star Wars, ki je natisnjena na majici. Velikost in pisava znakov sta v drugačni obliki. To majico s tiskanjem si privoščite za redno uporabo doma ali pa jo uporabite tudi za jutranji sprehod.

Izmišljeni filmi, kot so Vojne zvezd, so se zapisali v zgodovino in pridobili ogromno privržencev oboževalcev. To ima prednost industrija oblikovalcev oblačil, ki je pripravila majice, ki imajo natisnjeno podobo, ki je lahko običajen strojni tisk ali 3D tisk slik. Nakup ene takšne majice prinaša individualnost in edinstven slog oblačenja.