Kot nosečnica morate skrbeti zase, da se otrok razvija in raste v vas. Zdravniki vam svetujejo, da redno uživate uravnoteženo prehrano in se vzdržite alkohola in nikotina. Vadba v telovadnici je nevarna, saj lahko otroka izgubite pred časom. Zato je priporočljiva lahka vadba, na primer hoja ali plavanje. Psihološko se vsi dojenčki razvijajo v vreči z vodo, zato je plavanje nežno in najboljša možnost za mamo in otroka.

Modeli plavalnih oblek za nosečnice:

Tukaj je 9 najboljših nosečniških kopalk in kratkih hlač za nosečnice v različnih modelih.

1. Mama Licious – Kopalka za materinstvo s črtami:

Mama Licious - Kopalka za materinstvo s črtami

Kopalke za nosečnice, narejene iz raztegljive plavalne tkanine in imajo V-izrez, so videti zelo privlačne. Tisk na tem enodelnem kostumu je zelo tanek črn trak na belem ozadju. Uporabite lahko nastavljive široke pasove, ki vam najbolj ustrezajo.

2. ASOS Maternity Mix and Match Tankini bikini top v deževnem gozdu Natisni:

ASOS Makinški mešanica in vžigalica Tankini Bikini Top in Rain Forest Print

Te kopalke v deževnem gozdu so bikini, kar pomeni, da ima dva kosa. Kostum je izdelan iz 82% poliestra in 18% elastana, zaradi česar je material raztegljiv kot vsa druga plavalna tkanina. Za vas so na voljo tudi nastavljivi trakovi.

3. Kopalke z rožnatimi bandeau majicami iz ASOS:

ASOS kopalne kopalke z naramnicami z naramnicami

Artikel je svetlo rdečih, raztegljivih oblikovalskih kopalk iz 80% poliamida, 20% elastana. Dizajn je zelo eleganten z Bandeau vratom, zbranim materialom in kratkim rezom. Izgleda tudi modno, ker ni podpornih trakov.

4. Podrobnosti o spodnjem delu bikinija ASOS za materinstvo, barokno, s paisley potiskom:

ASOS materinski baročni detajl bikinija s tiskom na pletenici s tiskom iz pletenice Paisley

Ta izdelek so hlače iz bikinija, narejene iz 82% poliestra, 18% elastana, zaradi česar je material raztegljiv. To ima kratek rez in slog nizkega porasta, kostum sedi pod izboklino, ko ste noseči. Obstajajo tudi pletene obrobe.

5. ASOS- Kopalke za nosečnice- črtaste:

ASOS - Kopalke za nosečnice - črtaste

Ta izdelek iz 82% poliamida in 18% elastana naredi kopalke raztegljive. Tisk je zelo privlačen s širokimi temno modrimi in belimi črtami. Zasnova je z V-izrezom in nastavljivimi trakovi. Hrbet je podrobno izrezan. Obstaja zaponka, ki jo pritrdi. Obstaja tudi kratek rez.

6. Polka pikčaste materinske kopalke:

Polka pikčaste kopalke za nosečnice

Ta izdelek je izdelan iz raztegljivega materiala za kopalke. Tisk enodelne obleke je modre barve z belimi velikimi pikami na kopalkah. Dizajn je globok V-izrez in ima podporne nastavljive trakove na ramenih. Obstajajo tudi vrvice za zategovanje in popuščanje za prilagajanje kopalk po potrebi.

7. Najlepše nosečniške kopalke brez naramnic:

Najlepše kopalke za nosečnice brez naramnic

Elegantne, privlačne in modne kopalke so narejene iz običajnega raztegljivega materiala za kopalke z nenavadno morsko zeleno barvo in črnimi pikami. Slog zelo dobro pokriva izboklino iz nosečnosti, ker so kopalke kot mini obleka. Ni kopalnih pasov, ki bi držali kopalke, zato ste videti zelo seksi in ljubki.

8. Simpatična črno -bela črtasta oblika:

Simpatična črno -bela črtasta oblika

Zelo privlačne kopalke iz raztegljivega materiala za kopalke. Tisk ni običajna črno -bela črta, vendar je zelo zanimiv dizajn, ki bi bil videti čudovit, medtem ko vaš udarec raste in ko plavate. Ta slog je en kos brez trakov za držanje kostuma. Obstaja tudi kratek rez.

9. Bikini kopalke stare mornarice in roza materinstvo:

Bikini kopalke stare mornarice in roza materinstvo

Čudoviti dvodelni ali bikini v mornarici in ujemajočih se roza barv. Vrh je večinoma mornarsko obarvan, zgornji del držita dva široka trakova, pritrjena na zadnji strani vratu. Na vrhu je tanka rožnata črta, ki se ujema s široko rožnato obrobo na kratki. Tudi kratka ima mornarsko barvo. Ta je narejen iz običajnega raztegljivega materiala.

Sklepamo, da je za to posebno priložnost na voljo veliko kopalnih oblačil, ko pričakujete svojega otroka in želite plavati, da bo zdrav in fit.