Za izboljšanje lepega videza je mehndi idealen in presenetljiv način. Mehndi ali kana, ki sta jo nekoč nanesli na roke ali noge za daljši čas in naredi ženske lepe in očarljive čez dan.

V oblikovanju mehendija najdemo različne vrste vzorcev, od katerih so modeli ene vrstice mehendi tisti, ki bi jih vse ženske rade nanesle na roke. S temi preprostimi in enostavnimi enojnimi linijami mehndi bo močno poveličeval roke in se ob vsaki priložnosti dopolnil.

Enovrstični mehndi modeli s slikami

Tradicionalni in preprosti enojni linijski mehndi modeli za roke:

Oglejmo si najboljših 10 enojnih linij mehndi za ženske.

1. Mehndi oblikovanje ene črte v obliki srca:

Mehndi oblikovanje enojne črte v obliki srca

To je eden najbolj nenavadnih in edinstvenih enojnih linij mehandi v obliki srca. Narisano je veliko srce, notranji del pa je napolnjen z majhnimi zapletenimi črtami in je obrisan z debelimi pikčastimi obrobami, podobno je druga oblika srca oblikovana na zapestju.

2. Paisley Line Single Mehndi Design:

Paisley Line Single Mehndi Design

Paisley je zelo redka, vendar edinstvena umetnost, ki jo najdemo v oblikovanju mehandija. V tem vzorcu je uporabljenih več ukrivljenih linij, zaradi česar je videti čudovito in odlično izgleda na ženski osebnosti. Ta vrsta oblikovanja je zelo privlačna in zlahka pritegne pozornost drugih.

3. Peacock Mehndi Designs ena vrstica:

Peacock Single Line Mehndi Design

Pavovo ptico ljudje občudujejo zaradi lepega videza; zaradi čudovitega motiča pava, oblikovanega na dlani, izgleda super. Enovrstični pav dizajn je zelo povpraševan, saj ga je mogoče uporabiti zelo enostavno in traja manj časa.

4. Ukrivljene enojne linije Mehndi oblikujejo roke:

Curve Line Single Line Mehndi Design

Enovrstično ukrivljeno oblikovanje mehendija izgleda super in daje rokam nov videz ter se zelo dobro prilega dlani. Na voljo so različne vrste motivov mehandi linije krivulj, ki bodo pomagale okrasiti, da boste dobili čudovite oblike na rokah.

5. Listni vzorec enojne oblike Mehandi:

Mehndi dizajn z eno vrstico

Ta vrsta vzorca oblikovanja enojnih vrvic z zvitimi listi se lepo prikaže na hrbtu na rokah. Čeprav je ta oblika zelo preprosta, a se zdi izjemno estetska, je razlog, da jo vse ženske zelo krasijo.

6. Preveri enojne linije Mehandi:

Preverja enosmerne modele Mehandi

Ta vrsta enojnega mehndi dizajna s kontrolno črto izgleda zelo lepo in izgleda zelo trendovsko tako na dlaneh kot na nogah. Oblikovanje vzorca čekov ustreza vsaki starostni skupini žensk in izgleda briljantno, celo za vsako priložnost ali festival.

7. Simpatična enojna črta Mehndi:

Simpatična enovrstična zasnova Mehndi

Modele mehkih enojnih linij cenijo tisti ljudje, ki radi okrasijo roke, vendar ne želijo porabiti veliko časa za prijavo. Ta vrsta ljubkega in preprostega enojnega dizajna je zanje dobra izbira in se na dlanih zdi zelo srčkan in trendovski.

8. Moderna enovrstična oblika Mehendi:

Sodobna enovrstična oblika Mehendi

Ta vrsta mehendija je najbolj nenavaden in eleganten videz enojnega mehendija, ki je zasnovan na zadnji strani rok. Oblika je oblikovana v krožnem vzorcu z majhnimi krivuljami in črtami, ki poudarjajo njeno lepoto.

9. Preprosto enosmerno linijsko oblikovanje Mehandi:

Enostavno linijsko oblikovanje Mehandi

Ta vrsta enosmernega mehandija izgleda zelo vpadljivo in zelo privlačno. Zasnova je zelo enostavna za uporabo in lahko takoj okrasi dlani na lep in umetniški način. To je najboljši enojni arabski dizajn mehndi za poroke.

10. Cvetoči cvetlični enojni modeli kane:

Cvetoči cvetlični enojni modeli kane

Cvetlični ali cvetlični dizajn je zelo pogost in se uporablja že desetletja. Čeprav je zasnova zelo preprosta, a na rokah izgleda izjemno in osupljivo. V to zasnovo so vključeni majhni in veliki cvetovi, ki dlani dajejo estetski videz.

Oblikovanje Mehendi postaja vse bolj priljubljeno med vsemi starostnimi skupinami, saj povečuje osebnost in izvrstnost pri ženskah. Mehndi z eno vrstico so zelo enostavni za uporabo, saj lahko uporabite eno samo široko linijo, oblikovano z lahkimi motivi, ki daje eleganten, a tradicionalen videz. Ta vrsta oblikovanja ustreza vsaki priložnosti ali prazniku in se lahko uporablja tudi ob priložnostnem dnevu.