Mehndi Designs za festival Teej

Mehndi je med teejem obvezna stvar. Dame si to zagotovo želijo. Tako pomembno je, da so za ta poseben festival obdržali posebno kategorijo modelov teej mehndi. Dame imajo radi barve rok in nog v kani in porabijo ure za njihovo uporabo. Zato smo vsem tem lepim damam pomagali, da se primerno oblečejo ob tej priložnosti in ne pozabimo, kako pomemben je njihov mehndi zanje, zato smo pripravili nekaj najnovejših modelov mehndi, ki vas bodo dame spravile v dilemo, katero izbrati. Vse si jih boste želeli.

Kaj je festival Teej in kdaj je:

Festivali so dnevi, ki jih Indijci čakamo. Ne zato, da bi imeli prost dan, ampak zaradi načina, na katerega se zberemo, da bi lepo praznovali vsak festival. Teej je ena izmed njih, edina pomanjkljivost je, da je namenjena samo ženskam. Teej pozdravlja monsune. Predvsem je posvečen boginji Parvathi in njeni zvezi z Gospodom Šivo.

To je čas, ko ženske najbolj uživajo. Vsi so oblečeni v svetle sare, roke v barvi kane, nakit, zapestnice itd. In praznik preživijo ob plesu, petju, srečanju s prijatelji in ogovarjanju, kuhanju dobrot in najpomembneje v molitvi za dobrobit svojega moža in otroci. Oglejmo si 10 najboljših modelov mehndi za festival teej.

Lepi modeli Mehndi za festival Teej:

1. Arabski slog Mehndi Design za Teej:

Dizajn Mehndi v arabskem slogu za Teej

To je čudovit cvetlični dizajn mehendi za teej. Ima velike cvetove, ki jih spremljajo majhni listi, vejice in brsti. Najboljši vidik tega posebnega oblikovanja je, da je enostaven in ga je mogoče narediti v kratkem času. To govorimo zato, ker pričakujemo, da morate dobro risati preprosto cvetje.

2. Oblikovanje bleščic Teej Mehndi:

Bleščice Teej Mehndi Design

Če želite dokončati glam look, morate dodati kanček šimra in bleščic. Torej, za vse tiste, ki radi blestijo ponoči, imamo tudi mehndi modele z bleščicami. Ko končate s svojo osnovno zasnovo, boste morali nanesti bleščice na trdno polnilo ali orisati nekatere elemente svojega mehndija. Bolje bi bilo, če bi uporabili več barv, vendar ne pozabite, da morate poskrbeti za barvne kombinacije. Če ste dobili cvetlični dizajn, imate čudovite bleščeče barve, ki napolnijo cvetne liste cvetja v vašem dizajnu. Tako bi vaš mehndi izgledal drugače in vam dal prednost pred drugimi.

3. Stone Work Teej Festival Mehndi:

Stone Work Teej Festival Mehndi

Kamnoseštvo je tisto, za kar lahko ženske umrejo. Morda ste videli ženske, ki za praznično sezono kupujejo težke kamnite lehengas in sarees. Zaskrbljeni so celo zaradi drobnih kamnov, ki jih ima njihov nakit. Torej, za vse tiste, ki obožujete delo Kundan in vse drugo, ali ne bi bili veseli, da veste, da lahko tudi vaše roke naredijo kamnoseštvo? Zgornja slika je mehndi z okrasnimi kamenčki. Za to zasnovo izpolnite območje, zato želite kamen z bleščicami, vzemite kamen ali kundan in ga pritisnite na bleščeče območje, tako da se prilega in ostane.

4. Rajasthani Style Teej Mehndi:

Meendi roke festivala Teej

To je podoba mehndi oblikovanja v slogu Rajasthani. Modeli Rajasthani prikazujejo njihovo kulturo in tradicijo. Rajasthani obrazi, pavovi itd. So nekateri elementi teh modelov. Lepota te vrste oblikovanja je, da popolnoma pokrije roko brez vrzeli. Zato za izdelavo teh modelov potrebujete veliko časa, potrpljenja in spretnosti.

5. Easy Teej Special S Shape Mehndi Design:

Enostavno oblikovanje Mehndi v obliki črke S v obliki črke S

Arabski modeli so priljubljeni zaradi modnega in elegantnega videza, ki ga dajejo. Za razliko od ortodoksnega indijskega sloga polnjenja celotne roke z modeli, ta slog mehndija ceni prostore in vrzeli. Arabski vzorci ne pokrivajo celotne roke ali dlani. Začnejo se s kazalcem in se z dlanjo zavijejo v obliko S, ki oblikuje vaš mehndi. Ravno območje, ki je izpuščeno, daje kontrastni videz.

6. Prostoročno oblikovanje Mehandi za Teej:

Prostoročno oblikovanje Mehandi za Teej

Prostoročni modeli mehndi so za tiste, ki radi dopolnjujejo. To so zelo preprosti modeli, ki jih lahko narišete, ne da bi potrebovali umetnika mehndi.

7. Peacock Face Mehndi Design za Teej:

Tradicionalni festival Mehndi Hands Teej

Pavi so veličastni. So ena najlepših stvaritev po naravi. Pavi, vključeni v modele mehendi, ga povečajo do te mere, da preprosto ne morete nehati občudovati svojih rok.

8. Mandala Hand Teej Mehendi:

Mandala Hand Teej Mehendi

Zdaj, to je neverjeten dizajn, prikazan na sliki. To imenujemo kombinacija mandale in zapestnice. Krožna oblika, narisana na sredini roke, je mandala, na zapestju pa zapestnica. Ta oblika ne zahteva zapestnic, prstanov, zapestnic itd.

9. Box Special Mehndi Design za Teej:

Dizajn Teej Mehendi s polno roko

To je nov trend, imenovan oblikovanje mehndi v škatli. Ta oblika ima kvadratke, napolnjene z vzorci, ki so tu in tam narisani naključno. Strinjamo se, da se ne sliši privlačno, a ko to storite, vam ne bo žal.

10. Ležerno prostoročno oblikovanje Teej Mehndi:

Ležerno prostoročno oblikovanje Teej Mehndi

Ta oblika je bolj v slogu casual. Če niste preveč domišljijski človek in bi raje poenostavili, je to najbolje za vas. Ne izgleda pretirano.

Nasveti za Teej Mehndi:

  • Izogibajte se uporabi mila ali drugih kemikalij pri roki nekaj ur po odstranitvi mehndija, da dobite dober madež.
  • Iz obleke lahko izberete motiv in ga uporabite tudi v svojem dizajnu teej mehndi, da boste dali svoj osebni pečat.
  • Na posušeno kano uporabite mešanico limete in sladkorja, tako da ostane na vaših rokah naslednjih nekaj ur in vam daje dober madež.

Pregled:

Spoštujoč žensko ljubezen in čustva do mehndija, smo vam uspeli predstaviti najboljše oblikovanje mehndija in to tudi izključno za teej. Tako vam zdaj ni treba trdo prebirati po različnih katalogih ali na stotine modelov na spletu in iskati popoln dizajn, ki bo ustrezal priložnosti ali dopolnil vašo obleko. Morate iti skozi 10 najboljših modelov in na vas je, da jih ponovite ali dodate nekaj svoje ustvarjalnosti.

V upanju, da smo uspeli odpraviti eno od vaših velikih festivalskih napetosti, vam želimo zelo srečnega in barvitega teeja.

Priporočeni članki:

  1. Posebni Mehndi modeli za dekleta
  2. Najboljši Mehndi modeli za otroke
  3. Najnovejši Mehndi modeli v celoti