Kdo ne mara Mehendija na rokah in nogah? Tradicionalnega videza, lepote in šarma, povezanega z Mehendi v rokah, ni mogoče izraziti. V teluški kulturi imamo tudi tradicionalne modele Gorintaku, ki so bili v trendu starejših generacij. Gorintaku je tradicionalno narejen iz listov kane, ki jih zmeljemo in dobro premešamo, da dobimo tisto svetlo naravno rdečo barvo, ko se nanese.

Oblikovanje paste Gorintaku

Ti modeli gorintaku so še vedno najbolj priljubljeni med festivalom ali ob posebnih kulturnih priložnostih. Prinašajo pristni teluški videz in kdo ne mara občasno videti tradicionalnega? Pojdimo vsi skupaj in se spomnimo spominov modela gorintaku. Vse od vsega starega starodobnega tradicionalnega oblikovanja do sodobnega, a hkrati etničnega videza smo pokrili vse!

10 preprostih in najboljših slik Gorintaku Designs:

Najbolj priljubljeni in lepi modeli Gorintaku za roke so naslednji.

1. Enostavno oblikovanje okroglih pik:

gorintaku chandamama mehndi modeli

To je najosnovnejši in tradicionalni preprost model gorintaku v teluški kulturi. To pogosto opazimo v rokah starešine in si komaj vzamemo čas, da to naredimo. Naj gre za kakšne tradicionalne dogodke ali festivale ali tempeljske pooje; ta gorintaku je idealen in kulturno videti dizajn za vse ženske in dekleta v vseh starostnih skupinah.

2. Tear Drop Gorintaku Design:

Tear Drop Gorintaku Design

To je še en tradicionalni model gorintaku, na katerega ste morda že naleteli. Namesto preproste pikčaste in okrogle oblike imamo na voljo nekaj zapletenih polkrogov in oblik stožčaste oblike, ki jih zlahka dodamo videzu in slogu. Vendar pa je celotna zasnova gorintaku videti osnovna in tudi zelo tradicionalna. To je idealno za tiste, ki jim primanjkuje časa in mora v kratkem dobiti osnovni kulturni videz. Kaj menite o tem?

3. Oblika zvezde Gorintaku:

gorintaku oblikuje slike

To nam je všeč med slikami gorintaku modelov. Ta čudovit dizajn kane Mehendi je zelo hiter in enostaven za vzdrževanje. Velika zvezda z več pikami okoli prostorov in blizu prstov lahko napolni roko in dlani navzgor ter dvigne videz in izgleda zelo tradicionalno, a v udobnem smislu etnično. Zelo dobro se prilega za različne priložnosti, pa naj bodo to prazniki ali molitveni časi ali poroke.

4. Tradicionalni rdeči teluški vzorec Gorintaku:

Tradicionalni rdeči vzorec telugugorintakuja

Ta zasnova aaku gorintaku je spet enostavna za uporabo. Ko na svojem mestu pripravite mehendi ali kano, potrebujete le zobotrebec ali tanko palico, da v bližini prstov in dlani nanesete vzorce stožčastih ali trikotnih oblik. To je zelo zapleten in lep, a hkrati klasičen telugu priljubljen gorintaku dizajn in slog vzorca. Kaj menite o teh modelih telugu gorintaku mehndi?

5. Tradicionalno in staro osnovno oblikovanje Gorintakuja:

stari modeli gorintaku

To je med starodavnimi modeli gorintaku, priljubljenimi med generacijami naših starejših in starih staršev. To je enostavno in vse, kar potrebujete, je kana ali gorintaku, narejena doma, in ročne prste, da naredite kroge in polkroge po vsem Pamu. Dizajn gorintaku z osnovnim cvetličnim videzom je idealen za tradicionalna srečanja in domače prireditve.

6. Preprosta in hitra ideja Gorintaku:

Preprosta in hitra ideja Gorintaku

Tu so še drugi hitri in enostavni modeli z gorintaku. Ta krog in tradicionalni vzorec mehndi in gorintaku okrogle oblike se zelo pogosto pojavljajo v gospodinjstvih Telugu. Še en krog majhnih pik ali polkrogov, dodanih okoli polmera, lahko v hipu prinese tako krasen in ljubek vzorec. To je še ena nova, vendar osnovno zasnovana zasnova.

7. Oblikovanje Gorintaku s stožci:

gorintaku oblikuje roke

Ali veste, lahko celo preizkusite osnovne in ljubke mehndi modele, vzete iz drevesa gorintaku in vstavite stožec. Oblikovanje kane je razmeroma enostavno preizkusiti. Dodajte mehndi v stožcu in narišite to preprosto okroglo obliko s krogi in vzorci listov, da dosežete podoben videz. To je trenutno eden naših najljubših modelov gorintaku stožcev.

8. Vzorec oblikovanja cvetja in listov Gorintaku:

Gorintaku cvetlični in listni vzorec

To ni povsem telugu tradicionalna oblika kane; vendar je sodoben slog in vzorec, ne da bi izvirnost izbral v tradicionalnem videzu. Ti vzorci listov gorintaku s cvetličnimi aranžmaji so precej srčkani in ljubki in so trenutno med najdražjimi. To je relativno enostavno narediti in zvijača je v tem, da to risbo narišete s prstnimi odtisi! Ali ni to kul?!

9. Preprost cvetlični vzorec Gorintaku:

Model Gorintaku oblikuje

To je še bolj osnovni model gorintaku mehndi v cvetličnih vzorcih in oblikovanju. Vzemite kano in s pomočjo stožca ali tankih palic ali zobotrebcev poskusite narisati cvetlični aranžma v obliki listov. Zapolnite vrzeli vmes in ste pripravljeni. To je celo lepo poskusiti vsak dan in je še vedno videti dobro.

10. Vzorec lahkega mehndija:

najboljši modeli gorintaku

Končno je spet med našimi najpomembnejšimi in najbolj priljubljenimi preprostimi modeli gorintaku na rokah. Vse, kar morate storiti, je najprej majhen krog in poskusite naokoli postaviti pike s tankimi palicami ali zobotrebci. Odstranite nekaj plasti pik, ostale pa pustite na svojem mestu. Enako naredite v bližini konic prstov in to je to! Ali ni tudi preprosto in tradicionalno?

Zadnje misli:

Ti tradicionalni gorintaku teluški modeli in vzorci so tukaj zelo priljubljeni v gospodinjstvih. Naj bo to festival ali preprosta priložnost; so široko opaženi. Medtem ko mainstream in sodobni mehndi trenutno prevzemata trend, je še vedno dobro preizkusiti starodavne dobre modele in videti vse tradicionalno. Kaj menite o njih? Sporočite nam tudi vaše misli! Radi vas slišimo.