Bajuband Mehndi

Bajuband ali Armlet mehndi modeli so zelo priljubljeni med vsako generacijo, saj dajejo ženski živahen in eleganten videz. Bajuband se nosi na zgornji in spodnji roki, odvisno od izbire. V starih časih so jih kraljice nosile kot obliko nakita, zdaj pa so jih ponovno ustvarile z uporabo mehendija. Ti modeli izgledajo ekstravagantno in če so skrbno oblikovani, dajejo učinke “wow” za druge.

Preprosti in najnovejši modeli Bajuband Mehndi:

Oglejmo si 10 najboljših modelov bajuband mehndi v trendu.

1. Mangov listi široki Bajuband Mehndi dizajn:

Mango pušča široko obliko Bajuband Mehndi

Zasnova je precej široka in pokriva polne roke, kar daje sijoč in spektakularen videz. Zasnova je razdeljena na dva dela: listi manga skupaj z oblinami in majhnimi črtami, ki se prekrivajo, so videti v sodobnem slogu in so eden najbolj priljubljenih modelov.

2. Modeli Ganeshe Bajubandh:

Ganesha Bajubandh Designs

Ta vrsta zapestnic je kot nalašč za tiste, ki imajo versko upogljivost ali si želijo na rokah nekaj drugačnega in nebeškega. Na rokah je kot motiv oblikovana majhna Ganesha, ki rokam daje sijoč in spektakularen videz. To bo najboljši dizajn za indijske festivale.

3. Čudovit pavinski slog Baju Band Mehandi Design:

Dizajn Bajuband v slogu pava

Modeli bajuband mehndi v stilu pava so zelo pogosti, saj je dobro znan po svoji lepoti in eleganci. Oblika na rokah izgleda zelo impresivno in pavovo perje je napolnjeno z majhnimi krivuljami in črtami, kar daje očarljivi videz osebnosti. To je najboljši model bajuband za vse priložnosti.

4. Vzorec nakita Baju Mehndi Design:

Vzorec nakita Bajuband

Ta vrsta bajubanda se zdi zelo preprosta, vendar daje videz nakita. V starih časih so kraljice nosile podobno bajuband iz pravega zlata in kamnov s pritrjenimi vrvicami. Tako lahko zdaj preprosto uporabite mehndi in si zagotovite tisti kraljevski in eleganten videz.

5. Cvetlični modeli Bajuband Mehndi:

Cvetlični modeli Bajuband Mehndi

Samice so vedno krasile cvetlične vzorce. Cvetovi so široko razširjeni na rokah z debelim obrisom in majhnimi tankimi črtami in krivuljami v središču rože. Trije motivi izgledajo odlično, ko jih oblikujejo mladoporočenci, modeli pa so videti tudi ženstveni in romantični.

6. Nasmeh s cvetličnim stilom Bajuband Design v Mehndiju:

Smeška s cvetjem Style Bajuband

Ta vrsta oblikovanja je idealna izbira za mlade na roki. Majhen smajlić je zasnovan tako, da so na zgornji in spodnji strani ljubki cvetovi. Ta vrsta oblikovanja izgleda popolnoma sijoče in vroče, če je pravilno oblikovana na rokah, to je eden najboljših modelov mehndi za dekleta.

7. Geometrijska oblika Bajuband Mehndi Design:

Oblikovanje Bajuband z geometrijsko obliko

Ta vrsta diamantne oblike bajuband daje vsem prijeten videz, na obeh koncih so pritrjene vrvice, ki pokrivajo roke, diamant pa je okrašen z nežnimi črtami in krivuljami, ne da bi bil preveč okoren. Notranjost je dala rahlo senčenje, da bi poudarila obliko mehendi.

8. Občutljivi modeli Bajuband v slogu Lotus:

Nežen Lotus Style Bajuband

Ker cvetlični lotos označuje lepoto, ženskost in čistost, je zato lotus dober način, da ga prikažete. To vrsto modelov bajuband obožujejo ženske, ki jim ni všeč oblikovanje velikih velikosti, to je eno od preprostih modelov bujaband mehndi, ki pa ima v njem globlji pomen.

9. Cvetje in listi navdihnjeni Bajuband:

Rože in listi navdihnjeni Bajuband

Zasnova ima elegantno aplikacijo in jo je navdihnila narava. Bajuband je popolnoma drugačen in vsaka linija cvetov in listov je oblikovana s finostjo in je popolne oblike. Zgornja in spodnja črta z listi je bila narejena samo zato, da bi oblikovanje polepšali.

10. Oblikovanje viseče verige Bajuband:

Viseča veriga Bajuband Design

Ta viseča veriga v slogu bajuband mehendi izgleda odlično in prikazuje tudi zgodnejše modele. Na verigi je posuto nekaj bleščic, valovite črte, majhni pikčasti cvetovi in ​​listne kapljice pa le poudarijo obliko in tudi roke. To je eden od edinstvenih modelov.

Obleka iz kane ali mehndija izgleda zelo izjemno in daje osebi izjemen in senzacionalen videz. Bajubandi so začasni, a zelo prijetni za oči, imajo velik kulturni pomen. Mlada dekleta na splošno cenijo in radi oblikujejo zgornje preproste modele bajuband mehendi, saj jim daje spektakularen videz brez nakita na rokah. V Indiji je tudi veliko povpraševanje po modelih poročnih bajuband mehndi.