Mehndi je umetniška oblika, ki na več načinov poveličuje videz ženske. Mehndi ali kana se uporablja že desetletja in se uporablja posebej za vse praznike, poroke ali ugodne priložnosti, ki odražajo srečo.

Mehandi velja za svetega in čistega in je zelo priljubljen v severni Indiji, Rajasthanu itd. Zaradi sosednjega območja in vpliva tega, je Ahmedabad navdihnil in od tu prihajajo številni veliki in čudoviti umetniki mehendi. Za vsako priložnost uporabljajo čudovit in neverjeten mehndi in ženskim rokam dodajo več barve.

Vodilni umetniki Mehndi v Ahmedabadu

Priljubljeni izvajalci Mehndi v Ahmedabadu s cenami:

Oglejmo si 10 najboljših oblikovalcev Mehndi v Ahmedabadu.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist:

Profesionalni poročni umetnik Mehndi Zakiya

Zakiya in ekipa bodo uporabili odlične modele mehendi za vse vrste priložnosti, na primer poroko ali katero koli drugo funkcijo. Ahmedabad Mirror, Times of India, je bil nagrajen kot najboljši “poklicni umetnik Mehndi” za osupljivo obliko. Njegov naboj se začne od 3 500 Rs naprej za različne vrste oblikovanja mehandi.

 • Spletna stran: @ZakiyaMenhdiArt mu sledi na facebooku.
 • Kontaktni podatki: +(91) -8866056584.
 • Naslov: Moti Makeriwad Colony, Relief Road Ahmedabad-380001.

2. Umetniki Chetan Panchal Mehndi v Ahmedabadu:

Umetnik Chetan Panchal v Ahmedabadu

Chetan Panchal ima strokovno znanje o poročnem figurativnem oblikovanju in njegovi modeli so preprosto čudoviti. Uporablja visokokakovosten mehendi prah in olje s trojnim filtrom, njegov paket se začne od 6000 Rs naprej. Za uporabo mehandija je pripravljen odpotovati v druge dele Gujarata, Maharaštre in celo Rajasthana.

 • Spletna stran: @ChetanPanchalMehndiArtist mu sledi na facebooku.
 • Kontaktni podatki: +(91) -9825269374.

3. Umetnica Famina Mehndi v Ahmedabadu:

Umetnica Famina Mehndi v Ahmedabadu

Famina in njena ekipa bodo naredili čudovit in zapleten dizajn mehendi za vse vrste funkcij, kot so poroka, ogrevanje hiš itd. Imajo strokovno znanje pri oblikovanju, kot so poročne figure mehandi, arabščina, barvni in zardosi mehendi in mnogi drugi. Za svoje storitve sprejemajo gotovino, ki se začne od 2500 Rs dalje.

 • ID e -pošte: [email protected]
 • Kontaktni podatki: +(91) -9737300668, 9924754379.
 • Naslov: Shahpur, Ahmedabad.

4. Ustvarjanje Karishmas v Ahmedabadu:

Ustvarjanje Karišma v Ahmedabadu

Karishma je dobro poklicna mehndi umetnica v ahmedabadu, ona in njena ekipa sta specializirani za figurativni mehandi, indoezijski zahodni mehendi, tradicionalne modele mehendi, modele tetovaž in tudi za poročne mehandi. Za vsako roko zaračunajo 250 Rs, njihov obseg gledanja za vsako priložnost pa je 8000 Rs naprej.

 • Spletna stran: www.karishmascreations.in/
 • Kontaktni podatki: +(91) -9375183651.
 • Naslov: Stanovanja Maruti 4, Društvo Pratapkunj, Vasna Ahmedabad-380001.

5. Umetnik Dharshan Mehndi:

Umetnik Dharshan Mehndi

Dharshan v enem najboljših in vrhunskih umetnikov mehendija, ki ima neomejene ideje in bo mehandi uporabil na zelo drugačen in privlačen način. Uporablja vse oblike oblikovanja mehandi in ima izkušnje, zlasti pri poročnih modelih mehndi, poleg tega pa je tudi odličen umetnik rangoli.

 • Spletna stran: www.darshanart.com/
 • Kontaktni podatki: +(91) -9998726113.

6. Veer in Vinod Mehndi Artist:

Veer in Vinod Mehndi Artist

Tako Veer kot Vinod sta usposobljena in sta zelo profesionalna mehndi umetnika z vaznimi izkušnjami pri oblikovanju mehendija. Imajo še številne druge storitve, med katerimi so lepotni saloni, ženski kozmetični saloni, umetniki Zardosi Mehandi, poročni umetniki Mehendi, lepotni zdravili za ženske, ajurvedski lepotni saloni.

 • Spletna stran: www.mehandi.com
 • Kontaktni podatki: +(91) -8980065047.
 • Naslov: Pritličje, Iscon Circle, avtocesta Sarkhej Gandinagar Ahmedabad-380055.

7. Poročni umetnik Mehndi v Ahmedabadu:

Poročni umetnik Mehndi v Ahmedabadu

Umetnik slovi po uporabi čudovitega mehndija za poroko in ob vsaki drugi priložnosti. Dobro poznajo zahodne in tudi tradicionalne modele mehndi. Na roke in noge nanesejo lepe motive in za svoje storitve sprejemajo samo gotovino. Druge podrobnosti so naslednje:

 • Kontaktni podatki: +(91) -9510128788.
 • Naslov: Trgovina št. 5, pritličje, nakupovanje Prince Prabhat, Jamalpur Ahmedabad-380001.

8. Soniya – najboljši mehndi oblikovalec v Ahmedabadu:

Umetnica Soniya Mehndi v Ahmedabadu

Soniya je dobro poklicna mehndi in tudi oblikovalka tetovaž, ki ima 18 let izkušenj na področju oblikovanja mehendija in oblikovanja tetovaž. Najraje uporablja drugačno barvito obliko poročne mehndi, dela tudi poročne make up. Njen paket se začne od 3.500 rubljev naprej.

 • Spletna stran: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi v Ahmedabadu:

Bindu Shah Creative Mehndi v Ahmedabadu

Umetnost Bindu Shah mehandi je edinstvena od drugih, ves čas si prizadeva ohraniti stare tradicionalne oblike. Trenira celo številne umetnike mehendi in uporablja vse vrste mehndi oblikovanja, kot so poročne, tradicionalne, senčene, jardoši itd. Ima zelo zadovoljne stranke in potuje v druge države, da obišče svoje stranke.

 • Spletna stran: www.bindushah.com
 • Kontaktni podatki: +(91) -9824443821.
 • Naslov: 11 B Surya Nagar Society, Atmajyoti Ashram Road, Ellora Park, Vadodra-390023.

10. Sensimonial Touch Najboljši Mehndi umetnik v Ahmedabadu:

Najboljši Mehndi umetnik v Ahmedabadu

Prihaja en strasten umetnik, ki je zaljubljen v kano in lahko uporabi različne oblike oblikovanja mehandi. Njegovo strokovno področje je, uporablja tematsko oblikovanje mehndi in je prejel nagrado International Heenna Art. Organiziral je tudi regionalne delavnice modre kane, kjer se uči in tudi poučuje različne umetnosti kane.

Vsi zgoraj omenjeni profesionalni umetniki mehndi v Ahmedabadu so najboljši na trgu z najnovejšimi in edinstvenimi idejami, le povedati jim je treba, kakšne vrste mehandi modelov ženske iščejo. Dali bodo izjemen dizajn mehendi za roke in noge, ki bo navdušil vse. Ne čakajte več na naslednje priložnosti; pridobite trendovske in tradicionalne modele mehandi, ki so jih naredili ti poklicni umetniki mehndi.