Arabski dizajn Mehndi je popoln dizajn mehndi za vsako priložnost. Modeli so tako vsestranski, da jih je mogoče spremeniti samo s spremembo položaja motivov. Modeli arabske kane se običajno uporabljajo kot dodatek za ženske iz zalivskih držav.

Arabski modeli Mehndi

V zadnjem času so ti ustvarjalni arabski slogi modelov Mehendi postali priljubljeni med indijskimi ženskami. Ti modeli ustrezajo in izgledajo dobro na katerem koli festivalu ali funkciji. Modeli arabske kane so v zadnjih nekaj letih postali zelo priljubljeni po vsem svetu, zato si oglejmo nekaj najnovejših arabskih modelov Mehndi in razumejmo njihove vzorce.

110+ preprostih in najnovejših arabskih modelov mehndi:

V tem članku smo spodaj našteli nekaj lepih in priljubljenih arabskih modelov Mehandi v preteklih letih, skupaj s slikami, ki so kot nalašč za vse poročne in festivalske dogodke s kakršnimi koli oblekami. Zato poskusite okrasiti te enostavne arabske mehndi modele na rokah in nogah ter v tem letu 2021 izgledati posebno.

1. Očarljivo arabsko oblikovanje Mehndi za pol roke:

Arabski Mehendi dizajn s polno roko

Ta sodoben dizajn mehndi je elegantno okrašen s cvetličnimi motivi in ​​prečkanimi linijami. Prepletena je z nežnimi pikami. Izstopa senčenje v kariranem vzorcu. Cvetlični motivi izžarevajo tudi eleganco v dvojnem senčenju in drznih obrisih. Vsak prst ima vrtinec različnih modelov in nežnih vzorcev. Ta oblika mehndi je primerna za vse vrste priložnosti. Najbolje ga je združiti s tradicionalnimi oblekami, kot so lehengas, dolga krila ali sharare.

2. Enostavno oblikovanje Mehndi na hrbtni strani:

Preprosti arabski modeli Mehndi

Ta arabski mehndi dizajn okrogle oblike je vintage dizajn. Glede na priložnost ga je mogoče prilagoditi in razširiti. Lahko ga izboljšate z uporabo motivov po vaši izbiri kot razširitev glavne zasnove. Ta osnovni dizajn na hrbtni strani vaše roke pa lahko uporabite ob priložnostnih priložnostih, kot so rojstnodnevne zabave itd. Po možnosti ga je treba kombinirati s tradicionalno obleko.

3. Tradicionalno oblikovanje Mehendi s polno roko:

Tradicionalni arabski modeli Mehandi

Ta model je starinski in ima mandalo na sredini zadnjega dela roke. Cvetlični motivi na konicah prstov so zelo privlačni. Kariran vzorec na zapestju je edinstven, saj ima vmesne vrzeli cvetlične motive. Krožna oblika, ki sega od karirastega vzorca, izgleda lepo in simetrično. Lahko ga krasijo med družinskimi funkcijami in porokami. Lahko ga združimo s pridelkom in lehengo ali sareejem.

4. Rose Arabic Backhand Design:

Najnovejši arabski dizajn Mehndi

Ta oblika je izjemno moderna, a hkrati elegantna. Ima velike motive vrtnic s temnimi detajli v obrisih. Ozadje motivov vrtnic tvori nežen čipkast vzorec, ki ga tvori svetlejši odtenek mehndija. Obrobljeni robovi in ​​karirast vzorec na konicah prstov izžarevajo čisto eleganco. Primeren je za vse vrste priložnosti in ga lahko nosite z vsemi oblačili.

5. Klasični pol ročni arabski mehndi modeli:

Klasični arabski vzorci na pol rok

Kako osupljiva je ta preprosta, a elegantna oblika Mehendi s pol rokami? Različni geometrijski kockasti vzorci skupaj s čudovitimi cvetličnimi motivi dodajo čar temu dizajnu. Simetrična postavitev linij, skupaj z okusnimi motivi manga in listov, ni nič manj kot osupljiva. Obe roki imata prost pretok različnih modelov, kar je edinstveno. Nosite ga lahko ob vsaki priložnostni priložnosti, kot sta zaroka in sprejem. Seznanite ga z dolgim ​​oblačilom ali krilom za večjo moč!

6. Zasenčena cvetlična polovica arabskega dizajna Mehandi:

Cvetlični pol ročni arabski dizajn

Ta zasnova je neotradicionalne narave. Ima velike silhuetirane vrtnice s čudovitimi vrtinčki in krožnimi kodri vmes. Vmesni čipkasti karirast vzorec v različnih geometrijskih oblikah daje dizajnu eleganten pridih. Nežni cvetlični motivi med vsemi temi krepkimi potezami dodatno dodajo čar temu dizajnu. Primeren je za kul pisarniške zabave in ga lahko kombinirate tudi s formalnimi ali kavbojkami. Dodajte dizajnerski nakit in pripravljeni ste zasijati!!

7. Lepa arabska oblika Mehendi za noge:

Lepa arabska oblika Mehendi za noge

V tej zasnovi je cvetlični vzorec na nogah poln drznih potez v obliki listov ter zapletenih kodrov in vrtinčkov. Kariran vzorec je eleganten, s pikami v vmesnih vrzelih. Temni, drzni listi dodajo ustvarjalni pridih oblikovanju. Primerna je za priložnostne družinske slovesnosti, kot je mehndi itd.

8. Sodobno karirasto arabsko oblikovanje:

Sodobno arabsko oblikovanje Mehndi

Ta polovični arabski mehndi dizajn je preprost in spektakularen. Izdelava je preprosta in traja zelo malo časa. Cvetlični plazec na sredini je izdelan iz različnih cvetov s krepkimi obrisi. Dva različna karirana vzorca na obeh straneh cvetličnega vzorca sta elegantna in izvedena v krepkih temnih potezah, da povečata učinek. Primeren je za pisarne in kul zabave. Lahko ga združite s kavbojkami in kurto ali lahkim salwar kameezom.

9. Enostavno pol ročno arabsko oblikovanje Mehendi:

Arabsko oblikovanje Mehendi

Ta pol ročni dizajn je primer geometrijskih vzorcev v mehndiju. Čedni in drzni prepleteni vzorci na prstih z velikimi potezami so primer ustvarjalnosti. Obrobljeni in ukrivljeni robovi poudarjajo preostanek oblikovanja. Kariran vzorec na eni strani s pikami na sredini in čipkast vzorec na drugi strani sta lepo zaključena. Primeren je za kul zabave, kot so pisarniška srečanja. Lahko ga kombinirate z indo-zahodno obleko in obroči kot uhani, da ustvarite trendovski videz.

10. Arabsko oblikovanje polovice ročnega pava:

Pol ročno pav arabsko oblikovanje

Ta preprost, a eleganten dizajn ima v sredini nežen pav. Zapleteni detajli znotraj pava in temni krepki obrisi poudarjajo pava v sredini dlani. Kariran vzorec, ki meji nanj, je vpet z drobnimi srčki in izgleda zelo srčkano. Pozornost do detajlov je v zasenčenem delu zasnove neverjetna. Vsak prst ima drugačen dizajn in doda edinstven pridih. Ker pavi simbolizirajo plodnost in veselje, jih lahko okrasimo med porokami in otroškimi tuši. Lahko ga združite z odlično lehengo ali shararo.

11. Enostavno arabsko oblikovanje pava:

Enostavno arabsko oblikovanje pava

To je izjemno preprost arabski dizajn s pavi na nogah. Vključuje dva pava na dveh koncih z vmesnim karirastim vzorcem. Pike med karirastim vzorcem lepo izstopajo. Obrisi pavov so narejeni s krepkimi potezami, polnjenje pa s svetlejšim odtenkom za več kontrastov. Ta oblika je primerna za vse vrste priložnosti in se lahko združi z oblekami.

12. Tradicionalno arabsko oblikovanje nog Mehndi:

Arabsko oblikovanje Mehndi s polnimi nogami

Ta tradicionalni arabski dizajn na polnih nogah vključuje tradicionalne umetniške oblike križajočih se linij, cvetličnih motivov, potez, listnatih vzorcev itd. Kariran vzorec na nogah s medsebojno povezanimi pikami in okrašenimi robovi je najbolj presenetljiva značilnost tega dizajna. Cvetlične mandale in mozaični listnati vzorci na nogah očarajo z veliko zapletenimi podrobnostmi. Ta oblika je primerna za tradicionalne mehndi slovesnosti. Seznaniti ga je treba z lahkim lehenga ali sharara in etničnim nakitom.

13. Srčno hrbtno arabsko oblikovanje Mehndi:

Arabsko oblikovanje Mehendi z zadnjo roko

Ta backhand mehndi zasnova je izjemno elegantna in moderna. Verigo medsebojno povezanih src z nežnimi motivi vrtnic je vredno preplaviti. Nežni cvetlični vzorci dodajo dodatni čar oblikovanju z veliko pozornostjo do detajlov. Verige, ki segajo do konic prstov, dajejo modelu sodoben videz. Konice prstov so narejene minimalno, a lepo. Veriga pik, ki se ukrivljeno raztezajo iz src, izžareva čisto eleganco. Je čudovit dizajn, primeren za poroke in družinske slovesnosti. Moral bi ga kombinirati z etničnimi oblekami in nakitom.

14. Sodobno oblikovanje arabskih nog:

Sodobno oblikovanje arabskih nog

To je preprost, a precej sodoben arabski dizajn za stopala. Njegov vzorec je oblikovan tako, da spominja na gležnjače stopal, vendar v cvetličnem ozadju. Cvetlični motivi in ​​listnate plazene, ki segajo od njih, so elegantne in lepo narejene. Preprosti zasenčeni in pikčasti vzorci na konicah prstov dajejo čar dizajnu. Primeren je za priložnostne funkcije, kot so zaroke in rojstnodnevne zabave. Lahko ga kombinirate z indo-zahodnimi oblekami, kot so palazzos in krila.

15. Enostavno arabsko oblikovanje s polno roko:

Enostavno arabsko oblikovanje s polno roko

Geometrijski vzorci v tej zasnovi na roki so zimzeleni. Kariran vzorec na sredini in krožni vzorci, ki se raztezajo od njih, dajejo obliko estetski videz. Zasnova je polna drznih potez in različnih geometrijskih vzorcev. Nekateri obrisi so zatemnjeni, da bi dobili mističen in poliran videz. To zasnovo lahko okrasite med ugodnimi festivali, kot so Teej, Diwali, Dussehra itd.

16. Enostavno arabsko oblikovanje polovice roke:

Enostavno arabsko oblikovanje na pol roke

Vlečeni diagonalni vzorci, znani kot “bel”, so ekskluzivni del arabskih modelov. Cvet v srcu v sredini daje preprostost oblikovanju. Neprekinjeni vzorci bel, skupaj z vmesnimi cvetličnimi motivi, so osupljivi. Drzne poteze, uporabljene v listnatih prikolicah, poudarjajo oblikovanje. Najbolj primeren je za kul zabave, kot so rojstnodnevne ali pisarniške zabave in otroci. Lahko ga kombinirate z vsemi vrstami oblačil.

17. Enostavno senčeno hrbtno cvetlično oblikovanje:

Enostavno zasenčeno cvetlično oblikovanje na hrbtni strani

Čar arabskega dizajna se podvoji, ko ima dve značilni cvetlični poti. Tu so trije cvetni lističi narejeni v temnih krepkih obrisih in rahlo zasenčeni. Listnata plazeča z drznimi potezami kot listi izstopa v tej zasnovi. Majhni listnati motivi na konicah prstov dodajo kmečkemu šarmu oblikovanja. Primeren je za priložnostne funkcije, kot sta angažma in sprejem. Lahko se poveže z vsemi vrstami oblačil.

18. Zasenčeni cvetlični hrbtni ročni arabski vzorci:

Zasenčeni cvetlični hrbet arabskega dizajna

Ta zasnova bo zagotovo pritegnila vse, da si ogledajo !! Drzne meje cvetličnih motivov so vredne pozornosti in tudi zapletene podrobnosti znotraj motivov. Drzne, igrive poteze ločijo to zasnovo od ostalih. Vse konice prstov z različnimi oblikami izgledajo popolnoma čiste in elegantne. Ta oblika je primerna za vse vrste priložnosti. Najbolje ga je kombinirati s tradicionalnimi oblekami in preprostim nakitom.

19. Simetrično sodobno arabsko oblikovanje Mehndi:

Simetrično sodobno arabsko oblikovanje

Ta oblika je najboljša izbira, če želite preprost, a eleganten videz. Kotna oblika na sredini, ki obdaja preprost karirast vzorec, je zelo očarljiva. Ponavljajoč se cvetlični vzorec, ki se razteza navzven proti konicam prstov od okrašenih robov, doda dizajnu estetski pridih. Kariran vzorec s cvetličnimi motivi na zapestju in cvetlični plazeči vzorci z drobnimi detajli izžarevajo čisto eleganco. Ta oblika je primerna za vse vrste priložnosti. Najbolje ga je kombinirati z dolgim ​​krilom ali palazzosom.

20. Eleganten arabski dizajn na hrbtni strani:

Eleganten arabski dizajn Mehndi

Oglejte si čudovite geometrijske vzorce in cvetlične poti skupaj s karirastimi vzorci skozi celotno zasnovo. Oblika v obliki črke V na podlakti je videti zelo elegantno. Polnjenje z zapletenimi podrobnostmi in ostrimi robovi izgleda prefinjeno in lepo. Ta oblika je primerna za vse priložnosti. Najbolje ga je združiti s salwar kameezom ali sareejem.

21. Enostavno arabsko oblikovanje Mehendi:

Enostavno arabsko oblikovanje Mehendi

Ta arabski dizajn je morda videti preprost, vendar je preveč srčkan za besede. Na sredini dlani prikazuje cvetlični vzorec s trakovi listnatih prikolic in čipkastimi vzorci, ki se diagonalno raztezajo navzven. Vrzel na dlani je zapolnjena s skupinami neenakih enako oddaljenih pik, ki oblikovanju dajejo eleganten videz. Primeren je za otroke in odrasle, ki imajo raje preprost dizajn. Primeren je za kul rojstnodnevne zabave in ga lahko kombinirate s katero koli obleko.

22. Neverjetno Peacock arabsko oblikovanje Mehndi:

Neverjetno arabsko oblikovanje Mehndi

Ta očarljiv arabski dizajn s polnimi rokami prikazuje čudovite pave in uhane. Zapleteni detajli o pavih in uhanih so očarljivi. Pavovo perje, ki sega do konic prstov, je osupljiv dodatek k temu vzorcu. Vsak prst ima edinstven dizajn in ta ultra moderna oblika mehndi lepo izstopa. Ta zasnova se lahko uporablja za ugodne festivale, kot so Dussehra, Teej in poroke. Za ta dodaten faktor glamurja ga lahko povežete z lehengami ali gararami !!

23. Enostavno arabsko oblikovanje z roko na hrbet:

Arabsko oblikovanje z rokami za bajram

Ta zasnova je verskega pomena in prikazuje čar Ramzana. Oblika na vsakem prstu se razlikuje od listnatih cvetličnih motivov do kockastih vzorcev s krepkimi potezami. V središču je cvetlični motiv, od katerega je luna s karikaturo mošeje. Ta oblika simbolizira Bajram in srečo, povezano z njim. Lahko ga okrasite v času Ramzana in ga je najbolje nositi s tradicionalnimi oblekami, kot je kada dupatta.

24. Cvetlični hrbtni ročni arabski dizajn:

Cvetlični arabski dizajn na hrbtni strani

Ta arabska zadnja stran roke, ki jo prevladujejo cvetlični motivi in ​​vzorci vrtnic, je izjemno privlačna. Zapleteni detajli okoli teh vzorcev, skupaj s karirastim vzorcem na zapestju, izgledajo osupljivo. Drzne poteze in senčenje naredijo zasnovo vsekakor sline. Primeren je za družinske slovesnosti in poroke. Lahko se ujema z indijskimi zahodnimi oblekami, kot so palazzos ali shararas.

25. Enostavno arabsko oblikovanje mehndi za noge:

Enostavno arabsko oblikovanje mehndi za noge

Ta preprost arabski mehndi dizajn za stopala izgleda precej elegantno s simetričnimi cvetnimi motivi in ​​karirastimi vzorci. Zapletene podrobnosti na nogah dajejo eleganten pridih. Enako oddaljene pike v kariranem vzorcu naredijo obliko bolj simetrično. Vzorci v obliki črke U s predelom prtljažnika na sredini so videti zelo čedni in dobro zaključeni. Ta oblika je zelo primerna za tradicionalne družinske slovesnosti, kot je slovesnost mehndi itd. Najboljša je v kombinaciji z dolgim ​​krilom ali lehengo.

26. Peacock arabska kana Oblikovanje:

Peacock Arabska oblikovanje kane

Preprost, a privlačen, lep arabski mehndi dizajn, raztegnjen z roko na dlan, ima nekaj skupnih motivov, ki se večkrat uporabljajo, na primer rože in pav, ki dobro pokrivajo roko, vendar ti modeli niso zapleteni.

 • Znana priložnost: Lahko ga postavite na festival ali samo naključno.
 • Postavitev telesa: Primerno za sprednji in zadnji del dlani, pa tudi za stopala.
 • Seznani se z: To združite s katero koli obleko, ker je bolj podobna tetovaži z zahodnimi oblačili in mehndi s tradicionalnimi oblačili.

27. Indo-arabsko oblikovanje Mehndi:

Indo-arabsko oblikovanje Mehndi

Preprost arabski dizajn mehndi se lahko uporabi kot popoln dizajn za preizkušanje skupnih motivov, ki se uporabljajo v arabskem dizajnu mehndi. To je indo-arabski dizajn mehndi z veliko uporabo pik in krivulj.

 • Znana priložnost: Primerno za vsako priložnost.
 • Postavitev telesa: Primernejše za roke, tako spredaj kot zadaj.
 • Seznani se z: Seznanite se s svojimi običajnimi oblačili ali samo s Kurtijem, da dodate nekaj glamurja.

28. Lepa zadnja stran arabskega mehndi dizajna:

Arabski dizajn mehndi na hrbtni strani

Listi, krivulje in pike so glavni motivi tega arabskega dizajna mehndi za levo roko. Zasnova je kratka in natančna; zato se lahko uporabi tudi za določeno priložnost. To lahko uporabite tudi na dlani.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

29. Mešani najboljši arabski mehndi dizajn:

Najboljše arabsko oblikovanje Mehndi

Ta arabski mehndi dizajn za roko je mešanica različnih stilov mehndija, združenih v arabski slog kane. Slogi, ki jih tukaj jasno vidimo, so indo, zaliv in nekaj prostega sloga. Cvetovi in ​​natančnost črt naredijo lepo.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

30. Arabski Mehndi dizajn zapestnice:

Zapestnica Style Arabic Mehndi Design

Ta oblika mehndi je znana tudi kot arabska zasnova mehndi v slogu zapestnice in izgleda zelo privlačna; To je popoln dizajn, s katerim se prijatelji lahko povežejo in poskusijo uporabiti drug za drugega. Ima zelo plemenski tetovažni, a zelo etnični videz.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

31. 3-delni arabski dizajn mehndi:

3-delno arabsko oblikovanje Mehndi

Ta oblika ima več linij in velikih motivov, je nekoliko navdihnjena z zalivom, bolj ustvarjalno se loti arabskih modelov mehndi, medtem ko zaradi zasnove izgleda preprosto, vendar ni enostavno doseči vseh vzorcev v isti poravnavi, če poskusite v prvih nekaj krat.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji in zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodno ali tradicionalno obleko.

32. Arabski mehndi dizajn s polnim hrbtom:

Arabski mehndi dizajn s polnim hrbtom

Arabski dizajn mehndi za polne roke ima večje motive z bolj zapletenimi vzorci, ki pomagajo zapolniti vse prazne prostore v rokah. Pregledi, listi in pike spet igrajo vlogo polnilnih modelov.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija ali zaročna slovesnost.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite ga s tradicionalnimi oblačili, da dobite pravi videz.

33. Enostavni arabski mehndi modeli v celoti:

Enostavno arabsko oblikovanje Mehndi

Če ste se pred kratkim začeli učiti arabskega oblikovanja mehndi, a vam je dolgčas poskušati zelo enostavne oblike, potem je to popoln dizajn, ki ga lahko poskusite naslednji. Čeprav so motivi videti preprosti, je lahko doseganje urejenosti težka naloga. Zasnova je sestavljena iz vseh običajnih arabskih vzorcev, listov, krivulj, pik, črt in krogov.

 • Priložnost: Na splošno ali za festivale in družinske funkcije.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z običajnimi oblačili ali tradicionalnimi oblačili.

34. Profesionalni arabski slog Mehndi:

Profesionalni arabski slog Mehndi

Ta zasnova je vsekakor bolj profesionalno primerna oblika. Zasnova je sestavljena iz podobnih listov in cvetličnih vzorcev. Kljub temu je ta arabski oblikovalec mehndi poln zapletenih podrobnosti, ki jih je zelo težko doseči z enako natančnostjo za nekoga, ki ni umetnik.

 • Priložnost: Zaroka/poroka ali festivali in družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

35. Arabsko oblikovanje Mehndi z zasukom:

Arabsko oblikovanje Mehndi z zasukom

Druga zelo privlačna oblika, ta arabska oblika mehndi, vsebuje sodobnejše motive, zaradi česar je zelo ustvarjalna tetovaža. Rože imajo podolgovate cvetne liste namesto navadnih okroglih, čeki pa so drznejši z dvojno podlogo in polnilom.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

36. Krepko cvetlično arabsko oblikovanje Mehndi:

Cvetlično arabsko oblikovanje Mehndi

Cvetje in motivi pava se v tem dizajnu večkrat nanesejo v krepkih oblikah, kar pušča prostor za majhne napake. Če ste nekdo nov v mehndi, potem je ta arabska podoba mehndi oblikovanja popolna referenčna oblika za vadbo in preizkušanje, še posebej zato, ker je zelo enostavna in preprosta.

 • Priložnost: Občasna ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

37. Polnoročni zalivski arabski mehndi modeli:

Polnoročni zalivski arabski mehndi modeli

Polnjenje teh motivov je bilo preprosto z uporabo samo linij in listov, vendar z različicami. Tudi cvetovi in ​​listi so različni, z večjimi velikostmi in črtami, ki zapolnjujejo notranjost. Ta poseben arabski dizajn mehndi za ročne slike prikazuje, kako se lahko slog arabske kane razlikuje glede na motive in vzorce, ki se uporabljajo in položijo na dlan.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

38. Mehndi oblikovanje v slogu tetovaže:

Tattoo Style arabsko oblikovanje Mehndi

Zelo hiter dizajn, ki ga lahko uporabite kot tetovažo ali samo kot motiv polnila, če so vaše noge ali dlan prazne in se vam zdi, da bi okrasili kakšno kano. Cvet v sredini poudarja to zasnovo, ki jo lahko nanesemo tudi na vrat in roke. To je preprosta arabska kana za roke in noge.

 • Priložnost: Festivali ali priložnostno.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani ali podlakti/stopal.
 • Seznani se z: Seznanite ga s katero koli obleko in dodatki.

39. Prosti slog Bold Arabic Mehndi Design:

Prosti slog Krepko arabsko oblikovanje Mehndi

To obliko lahko uporabite tudi na dlani. Drzne rože so bile ustvarjene drugače, navdihnjene po naravi, zapestnica in obline pa ostajajo enake. Ta arabski dizajn mehndi ustreza ljudem, ki želijo, da je njihov dizajn dobro viden in še vedno edinstven in sodoben.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

40. Arabski mehndi dizajn velikih pik:

Arabski mehndi dizajn velikih pik

Izjemno enostaven in hiter dizajn, ki ga lahko ustvari vsak in vsak. V glavnem zaradi drznosti pik in krivulj izgleda lepo. Ta preprost arabski dizajn mehndi ima svojo glavno atrakcijo skrito v velikih pikah, ki so videti kot niz luči.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

41. Zapestnica s S -obliko Mehndi:

Zapestnica z obliko S -oblika Mehndi

To je popolna zasnova nakita v ozadju; medtem ko preprosta zapestnica leži na zapestju, je na roki izdelana bolj zaobljena zapestnica z listi v obliki črke S. Še eno preprosto in enostavno ustvarjanje oblikovanja; je ena takšnih mehndi, ki oblikuje arabske ročne fotografije, s katerimi je mogoče ustvariti podoben dizajn in ne more biti narobe.

 • Priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

42. Celotna zadnja arabska zasnova mehndi:

Ročno arabsko oblikovanje Mehndi

Cvetje, uporabljeno v tem dizajnu mehndi, je bolj indijsko kot arabsko s preprostimi pavovimi vzorci. To je ena izmed popolnih referenčnih slik za arabsko oblikovanje mehndi. Vsebuje vse motive in vzorce, vključene v oblikovanje kane, in se hitro poustvari, če ste profesionalec.

 • Priložnost: Zaroka, festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali težkimi tradicionalnimi oblačili.

43. Arabsko oblikovanje Mehndi za noge:

Arabsko oblikovanje Mehndi za noge

To je arabski mehndi dizajn v celoti. V tem elegantnem arabskem dizajnu mehndi za stopala je bilo uporabljenih več različic cvetja in pavovih vzorcev. To je enostavno ponovno ustvariti, saj je ta oblika sestavljena iz skupnih motivov in vzorcev indijske in arabske kane.

 • Priložnost: Družinska funkcija, kot sta poroka ali poroka.
 • Postavitev telesa: Ta oblika je primerna samo za stopala.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

44. Arabski modeli kane v slogu zabave:

Arabski modeli kane v slogu zabave

Ta oblika je preprosta arabska mehndi zasnova za dekleta, saj je bolj podobna priložnostni kani kot kani za zabavo ali priložnost. Krepko cvetje in pavi so napolnjeni samo s senčenjem. Za risanje lahko uporabite črno kano, za senčenje pa preprosto kano. To zasnovo lahko poustvarijo tako običajni umetniki kot profesionalci.

 • Priložnost: Casual ali festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

45. Mughlai Style Arabic Mehndi Design:

Mughlai Style arabski mehndi dizajn

Majhni krožni cvetovi s cvetnimi lističi so vrhunec tega dizajna. Ta edinstvena podoba arabske kane prikazuje, kako je vpliv več kultur, kot so Mughlai, Zaliv, Indo, pripeljal do čudovitega razvoja modelov arabske kane. Oblikovanje je enostavno obnoviti.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

46. ​​Eleganten arabski mehndi dizajn na hrbtni strani:

Arabsko oblikovanje Mehndi z zadnjo roko

Del pod zapestjem ima krepko zapestnico z zapletenim vzorcem; po drugi strani pa zgornji del na straneh prekrivajo le obline in vzorec v slogu Jalebi. Le redki lahko ustvarijo arabski dizajn mehndi z zapletenostjo in natančnostjo, da dosežejo podrobnosti brez dobre prakse, saj so črte zelo čiste in jasne.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

47. Dizajn Mehndi z močno karirano hrbtno stranjo:

Mehndi dizajn s karirasto hrbtno stranjo

Nekaj ​​jih lahko samo poustvari arabsko obliko mehndi za polno roko, saj je oblikovanje sestavljeno iz kariranega vzorca in krepkih cvetov, ki so oščipnjeni proti koncu in pokrivajo spodnji del roke. Doseganje dodatnih podrobnosti traja nekaj časa.

 • Znana priložnost: Zaroka, poroka ali družina.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali težkimi in drznimi barvnimi tradicionalnimi oblačili.

48. Cvetlični arabski dizajn Mehndi:

Cvetlično arabsko oblikovanje Mehndi

Ta arabski dizajn mehndi je večinoma ustvarjen s krepkimi okroglimi cvetovi in ​​karirastim vzorcem. Rože so bile ustvarjene v majhnih velikostih, zaradi česar so videti drugačne od običajnih modelov mehndi, medtem ko so bili vzorci izdelani v enaki velikosti kot drugi modeli.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

49. Nakit v slogu arabskega oblikovanja Mehndi:

Nakit Style Arabic Mehndi Design

Zelo elegantna oblika mehndi je sestavljena iz preprostih motivov, ukrivljenih linij, pik in cvetja. Vse je postavljeno tako, da roka ni videti preveč napolnjena, a roka je videti okrašena z več kosi nakita.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani ali stopal.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili ali samo s priložnostnimi oblačili.

50. Lepi občutljivi vzorci arabskega oblikovanja Mehndi:

Vzorci arabskega oblikovanja mehndi

To je eden najboljših arabskih modelov mehndi, na katerega lahko naletite. Umetnik je uporabil motive velikih listov in pava, vendar so vzorci oblin, rož in čekov, ki se uporabljajo za polnjenje notranjosti, zapleteni in lepo narejeni, zaradi česar je videti edinstven in privlačen.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

51. Neto vzorec arabskega mehndi oblikovanja:

Neto vzorec arabskega oblikovanja mehndi

Ta oblika je redna ustvarjalna in privlačna arabska oblika mehndi, ki jo lahko uporabite brez predvečer ali priložnosti. Mrežni vzorec v mehndiju daje prednost tudi nevestim tujcem. Ti mehki modeli, podobni tetovažam, izgledajo kul tudi z zahodnimi oblekami ali katero koli obleko.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija ali priložnostno.
 • Postavitev telesa: Po možnosti zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

52. Mandala arabsko oblikovanje Mehndi:

Mandala arabsko oblikovanje Mehndi

Arabski dizajn mehndi v kombinaciji z mandalo je rezultat tega zelo kreativnega dizajna mehndi, ki ga je mogoče prilagoditi po želji, tako da se tako začetnik kot strokovnjak lahko preizkusita v tem dizajnu.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

53. 2-delna zapletena arabska zasnova mehndi:

Dvodelna zapletena arabska zasnova mehndi

Zasnova je razdeljena na dva dela, pri čemer sta vzorca zapestnic iz rož in krivulj združena z zapletenimi krivuljami, ki so prekrite s pikami. To ni arabska zasnova mehndi za začetnike. Zasnova je sestavljena iz številnih zapletenih vzorcev in motivov, zaradi katerih je bolj zapletena od običajnih modelov mehndi.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

54. Krepka zapestnica na hrbtni strani Mehndi:

Zapestnica Back Hand Mehndi

Če želite na roki preizkusiti preprost arabski dizajn mehndi, je ta oblika prava možnost. Ta oblika mehndi v zapestnici je sestavljena iz preprostih krogov in črt; ni zelo zapleten, zato vam omogoča prostor za napake.

 • Znana priložnost: Občasna ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Primerno zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

55. Umetniško oblikovanje Mehndi na hrbtni strani:

Umetniško arabsko oblikovanje Mehndi

Preprosto ustvarjalno oblikovanje mehndi, to je kot nalašč, če se odpravljate na družinsko funkcijo ali kakšen festival za vogalom. Majhen prst je napolnjen z zapletenimi vzorci, medtem ko ima kazalec oblikovano le konico prsta; zaradi česar je ta oblika drugačna od druge arabske oblike Mehndi.

 • Znana priložnost: Festivali ali družinska funkcija.
 • Postavitev telesa: Sprednji ali zadnji del dlani.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi ali tradicionalnimi oblačili.

56. Arabski mehndi modeli za roke:

Arabski mehndi modeli za roke

V tem arabskem dizajnu Mehandi so rože in listi razporejeni po določenem vzorcu. Debeli obrisi cvetov in listov so oblikovanju dodali več podrobnosti, zaradi česar je bil bolj izrazit in privlačen. Celoten videz je tako klasičen kot sodoben.

57. Cvetlični arabski slog Mehandi Design:

Mehandi dizajn v cvetličnem arabskem slogu

Lahko preprosto ustvarite številne cvetlične motive, ki bodo napolnili vašo dlan. Začenši s kazalcem, lahko naredite nekaj pol oglatih cvetov in dopolnite svojo obliko mehndi s polnimi cvetovi, ki jih lahko po velikosti in obliki narišete večje.

58. Preprosto & Enostavni arabski modeli Mehandi:

preprosti arabski mehndi modeli

Kot lahko vidite, so takšni modeli zelo enostavni za uporabo, na rokah izgledajo enostavno in so neverjetno primerni za vsako priložnost. Uporablja se lahko tako na rokah otrok kot na rokah odraslih. Ta enostavna oblika je zelo primerna za najstnice, ki želijo samostojno uporabiti oblikovanje mehndi. To je zelo preprosto, saj senčenje ali dodajanje zapletenih vzorcev na dlani ni težko delo.

59. Arabski Mehandi srca in okrogle oblike:

Arabski Mehandi v obliki srca

Ta zasnova je tudi zelo preprosta, vendar ji lahko dodate več motivov. Srčne in okrogle oblike imajo poseben pomen pri oblikovanju Mehendija, ki se uporablja predvsem za poroko. Dodate lahko več motivov ali vzorcev, da boste dobili težji videz.

60. Arabski mehndi modeli Small Stars:

Zvezde arabskega dizajna Mehandi

Oblikovanje lahko okrasite z majhnimi petkrakimi zvezdicami. Tako kot na zgornji sliki so majhne zvezde ustvarjene po celotni dlani, razen v kazalcu in srednjem prstu. Za več dodatkov lahko svoje zvezdice celo prilagodite tako, da jih zasenčite.

61. Novo arabsko oblikovanje Mehndi s kamni:

novi arabski mehndi modeli

Na svoje modele Mehandi v arabščini lahko dodate tudi privlačne bleščice, kamne in kroglice, ki ustrezajo vaši obleki. Za zaključni premaz lahko dodate tudi iskrice, da bo oblikovanje kane privlačnejše. Če jih dodate, bo vaš preprost ali težek dizajn lepši in privlačnejši.

62. Enostavni arabski mehndi modeli za hrbet:

enostavni arabski mehndi modeli

To je preprosta, lepa in zelo elegantna oblika mehndi za backhand. Tu sta le kazalec in mezince enaka, celotna oblika pa nastane z mešanjem dveh različnih oblik mehndi. Preostali prsti ostanejo čisti, da je oblikovanje privlačno središče. Obliko lahko razširite tudi proti komolcu z več rožami, listi, pikami ali drugimi čudovitimi oblikami in motivi.

63. Tradicionalno arabsko oblikovanje Mehndi:

Tradicionalno arabsko oblikovanje mehndi

Že beseda Arabic nam opisuje, da ta oblika umetnosti pripada deželi Arabcev. Arabci so s svojo kulturo in tradicijo zelo umetniški; ista stvar se odraža v njihovi umetnosti oblikovanja mehndija. Arabski modeli mehndi so bolj zapleteni, osredotočeni so na fino delo, podrobno opisujejo obliko in napolnijo celotno dlan ali nogo z glavnimi motivi rož in listov. Arabci uporabljajo različne sloge mehandija, kot je črni mehndi, ki se pogosto uporablja za opisovanje modelov ali polnjenje z običajno kano mehandi.

64. Peacock Mehandi Design arabski slog:

Peacock Mehandi Design arabski slog

Ta oblika je zelo podobna obliki indijskih modelov Mehandi, saj je pav osrednji poudarek te zapletene zasnove. Zaradi tega je čudovit pav v središču preveč cvetja oblikovanje videti bolj čudovito. Ogledate si lahko, kako so pavi podrobno opisani z majhnimi vzorci in motivi. Ta vsestranski dizajn ni težko ustvariti, saj ne vključuje zapletenih podrobnosti. Dobro razporejeni listi in majhni cvetovi dajejo dlani in prstom zelo okrašen videz.

65. Enostaven arabski mehndi za cvetlične vzorce:

Arabski mehndi za cvetlične vzorce

Uporabite lahko vedno zelene cvetlične vzorce, ki so razporejeni v zaporedju. Tako kot na zgornji sliki so rože izdelane v enaki debelini in konsistenci; nato se cvetni listi spreminjajo tako, da jih napolnimo z Mehandijem s tankimi črtami, tako da so osrednji krogi cvetov napolnjeni z mehndijem.

66. Poročna ročna oblika Mehendi v arabščini:

poročno arabsko oblikovanje mehndi

To je eden najboljših arabskih dizajnerskih poročnih ročnih mehndi. Ta zasnova se začne s popolnoma pokritimi konicami prstov s črtami, ki jim sledijo očarljivi pavi, listi in cvetlični motivi, vključno z nekaj geometrijskimi oblikami. Geometrijski bloki so v polni obliki, kar daje podlago na dlani, ki je pozneje napolnjena z drugimi motivi. Stil minutnega detajliranja je bil sprejet, da bi oblikovanju dal drugačen pridih. Uporaba več pavovih obrazov v eni sami zasnovi lahko naredi preprosto obliko razkošno.

67. Arabski mehndi modeli za funkcije fakultete:

Arabski modeli Mehendi za funkcije

Preprosti in elegantni arabski modeli Mehandi so kot nalašč za fakultete in priložnostna srečanja. Takšni modeli vključujejo preproste cvetlične in listne vzorce brez tako zapletenih vzorcev. Zgornjo zasnovo lahko preprosto narišete, tudi če nimate malo prostoročne mehndi umetnosti. Preostali prsti ostanejo odprti, razen kazalca, ki daje dizajnu bolj prefinjen videz.

68. Barvita zasnova Mehndi v arabščini za najstnice:

Arabski mehndi modeli za najstnice

V arabščini se črni mehndi oblikuje tudi za ustvarjanje večjega kontrasta pri oblikovanju. Uporablja se predvsem za opisovanje modelov, ki pomagajo Mehendiju videti bolj barvito. Ta večbarvni Mehandi izgleda precej funky in eleganten, ko je opremljen s preprostimi okraski, kot so prstani ali zapestnice. Takšni večbarvni modeli vključujejo zelo kratek dizajn lepih vzorcev na zapestju s kombinacijo majhnih cvetov. Vsi prsti so napolnjeni, da je oblikovanje bolj vidno.

Arabski Mehndi modeli za dekleta

Težka in barvita oblika je morda boljša izbira za dekleta in zaposlene ženske. Ta oblika izgleda bolj elegantno od ostalih zaradi rdeče in črne barve Mehendi. Z rdečim polnilom in črno obrobo dizajn poudari barvo kože, zaradi česar je bolj poštena. Za dodatno dopolnitev se uporablja več večbarvnih okrasnih okroglic, bleščic in drugih kamnov.

69. Zelo dekorativno ročno mehendi arabsko oblikovanje:

Ročno oblikovanje arabskega Mehendija

Ta ljubka oblika je še posebej za tiste, ki imajo radi preproste in elegantne modele Mehendi v arabščini. Od zapestja je ta oblika v celoti pokrila prste sprednje roke. Oblika vsebuje preproste debele obrobe cvetličnih vzorcev in tradicionalne motive, ki uporabljajo tudi pava. Tukaj je pav izdelan z zapletenimi detajli in vzorci, zaradi česar je ta oblika videti bolj izvrstna na dlani. Ta oblika mehndi ima tudi pava, dobro dopolnjenega s cvetjem, listi in drugimi oblikami. Zaradi tankih podrobnosti linij in krivulj, ki zapolnjujejo glavne obrise cvetov in listov, pa je celoten dizajn bolj izpopolnjen in ekstravaganten.

70. Lepa arabska oblika Mehandi:

čudovit arabski mehndi dizajn

Zgornji dizajn predstavlja čudovito umetniško delo umetnika mehndi. V oblikovanju so najbolj vidni trije cvetovi, ostali pa vključujejo majhne zapletene podrobnosti, ki se uporabljajo za izdelavo cvetličnega dizajna. Preostali del prsta ostane čist, zaradi česar je dizajn privlačnejši.

71. Arabsko oblikovanje Mehndi za verske festivale:

Arabsko oblikovanje Mehndi za festivale

Zasnova je videti bolj polna, vendar ne vključuje ekstravagantnih ali zapletenih jalovih oblik, da bi bila polnejša. Ta oblika polni sprednjo roko in ji daje tradicionalen videz. Ne glede na to, ali iščete vsestranski dizajn Mehendi, primeren za verski festival, ali želite navdihniti svoje prijatelje na fakultetni zabavi, vam ta arabski slog Mehendi lahko ustreza.

72. Zasenčeni arabski mehandi:

Zasenčena arabska oblika Mehandi

Zasenčeni Mehandi je vključen tudi v arabske sloge mehndi. Konci prstov v celoti pokriti in zasenčeni cvetlični motivi in ​​simetrične oblike naredijo to obliko edinstveno od drugih. Idealen je za hišne ali pisarniške zabave, bajramske festivale in druge slovesnosti.

73. Profesionalno ročno oblikovanje Mehndi v arabščini:

Profesionalno arabsko ročno oblikovanje mehndi

Ta odlična zasnova ima bolj plemenski videz, ki se osredotoča predvsem na abstraktne vzorce dobro postavljenih oblik. Ne vključuje cvetja ali listov, čeprav jih lahko dodate. Lahko izgleda kot zapletena zasnova in zahteva več potrpljenja in strokovnosti kot drugi preprosti modeli.

74. Glamurozno arabsko oblikovanje Mehndi za neveste:

Arabsko oblikovanje Mehndi za neveste

Zdaj je ta oblika zelo izvrstna in glamurozna. Za ustvarjanje tega poročnega modela Mehandi, ki se začne od zapestja in pokriva večino dlani, se uporabljajo preprosti motivi in ​​listi. Ti modeli tudi kažejo, kako debele in ločene črte enake debeline in doslednosti lahko ustvarijo čarovnijo do preproste zasnove. Čeprav ima vzorec veliko zapletenih podrobnosti, uporaba tankih črt daje oblikovanju bolj izpopolnjen in zapleten videz.

75. arabski mehndi za poroko:

Arabski mehndi za poroko

Zgornji dizajn je čudovit in popoln mehndi dizajn za nevestine sorodnike in bližnje prijatelje. Prikazuje izjemen glamurozen dizajn Mehandi, ki daje rokam popolnoma okrašen videz. Rože, čudovite oblike in motivi so združeni, da dopolnijo ta čudovit dizajn. Ko poskusite to zasnovo na rokah, morate biti zelo previdni. Pri tej zasnovi nič drugega kot tanka, ukrivljena črta, ki teče kot obroba vzdolž roba vaše dlani, ne ustvarja veliko razlike od ostalih modelov. Zaradi uporabe velikih rož znotraj meje je oblikovanje videti ljubko in drugačno. Ker je oblikovanje bolj na elegantni in funky strani, se zanj odločajo najstniki bolj kot starejši.

76. Zadnja roka Mehandi Design arabščina:

Zadnja roka Mehandi Design arabščina

To je odlično oblikovanje mehndi z zadnjo roko, najboljše za neveste, ki ne marajo pretiranih ali zapletenih modelov. Oblika ni zajela vsakega dela kože, vendar so majhne oblike in senčenje še vedno popolne za nevesto. Takšni slogi so vidni na zapestju, medtem ko so deli dlani preprosti. Prav tako se na vsakem prstu uporabljajo različni vzorci in motivi za polepšanje rok.

77. Arabski modeli kane za polne roke:

Arabski modeli kane

Včasih lahko veliki in preprosti vzorci preprosto obliko spremenijo v akutno in intenzivno obliko. Brez veliko zapletenih ali polnih zapletenih vzorcev je ta vrsta oblikovanja polnih rok lahko idealna izbira za dekleta za zrele ženske. Oblikovanje odlikujejo vidne oblike in motivi, ki jih krasijo listi in okrogli vzorci.

78. Mehndi modeli v Indo arabskem slogu za roke:

Mehndi modeli za roke v arabskem slogu

Skoraj vsi arabski oblikovalci mehndi vključujejo cvetlične vzorce; pogosto se lahko vzdržiš tega. Poleg cvetličnih vzorcev so lahko dobra izbira tudi geometrijske oblike in črte, ki tečejo po rokah. Ti modeli očarajo vašo roko, dajejo videz zapestnic in drugih okraskov, zaradi česar je videti pametno. Veliki listi so napolnjeni s tanjšimi črtami in pikami. Zaradi celotnega videza bodo vaše roke videti abstraktne in hladne.

Poročni arabski modeli Mehandi so nedvomno izjemno dekorativni, včasih pa so tako veliki, da vam ne pustijo veliko kože golo. Zasnova vključuje cvetlične vzorce, ostre črte in izrazite lastnosti, ki dajejo oblikovanju jasen izrez.

79. Arabski modeli Mehendi za noge:

arabski mehndi modeli za stopala

Preprost Mehandi ni namenjen samo rokam. Najprej se odločite za zasnovo in jo uporabite v skladu z zasnovo. Lahko celo uporabite odsevni vzorec, da dodate več kontrasta oblikovanju. Dobro oblikovani vzorci zasenčenih cvetov in listov, ki tečejo ob straneh celotne noge in popolnoma pokritih konic nohtov na nogah, so vsekakor veličasten pogled. Zaradi globoke črne barve mehndi ki je vaša koža videti bolj poštena. Senčenje pripomore tudi k globini oblikovanja in naredi cvetne liste bolj realistične.

80. Preprosti arabski modeli Mehandi na nogah:

Arabski modeli Mehandi na nogah

Modeli mehndi za noge so lahko izdelani tako zapleteno in zapleteno, kot so tisti, ki jih nosite na rokah. Lahko imajo preproste motive, zapletene podrobnosti in vzorce, ki so videti kot gležnji ali drugi okraski. Arabski mehndi izgleda še bolje z dobro vzdrževanimi in laki za nohte na nohtih na nogah prave barve. Arabski mehndi izgleda še bolje!

81. Edinstven arabski dizajn Mehendi za obe roki:

Arabsko oblikovanje Mehandi za obe roki

Ta je edinstvenega Mehandijevega dizajna za obe roki, saj se med seboj zelo razlikujeta, a skupaj izgledata popolnoma drug za drugega. V obeh izvedbah vključuje tudi veliko cvetličnih vzorcev. Zasnove se lahko zdijo zapletene, vendar je precej enostavno.

82. Novi arabski modeli mehndi za neveste:

Arabski mehndi modeli za neveste

Na poročnih slovesnostih najraje neveste in ženini raje nosijo dodelane modele Mehandi. Ena takšnih izjemno zapletenih in dovršenih zasnov je prikazana zgoraj. Imajo značilne vzorce in motive, zaradi česar se zelo razlikujejo od drugih modelov. Zasnova pokriva vsak centimeter vaše kože in daje dlani močno okrašen videz.

83. Različni arabski mehndi dizajn za hrbtne roke:

Arabsko oblikovanje Mehndi za hrbtne roke

Če želite med uporabo Mehendija dati grafični pridih svoji zasnovi, lahko izberete to. Ta glamurozna oblika je zelo elegantna in funky. Različni slogi so bili prilagojeni, da bi očarali oblikovanje; ohranjanje iste zasnove v vsakem prstu in dodajanje drobnih podrobnosti na različnih mestih naredi oči bolj privlačne. Ženske, ki imajo zelo malo časa za svoj lepotni režim, se lahko odločijo za to obliko, vendar nekdo pomaga.

84. Lepo in enostavno arabsko oblikovanje Mehandi:

Arabski modeli Mehandi

Lep arabski dizajn Mehandi z rožami in listnimi vzorci je videti zelo umetniško in izjemno veličastno. Čeprav oblikovanje ni enostavno, je mogoče zapletene podrobnosti narediti z malo potrpljenja. Celotna podoba je izdelana in je kot nalašč za nevestine roke. Opazite lahko, kako se cvetni listi uporabljajo za skrivanje abecede imena ženina.

85. Enostavna zasenčena in bleščeča Henna Mehndi:

Zasenčena in bleščeča Henna Mehndi

Enostavne modele mehndi v arabščini danes pogosto dopolnjujemo z uporabo barvnih ali zasenčenih z bleščicami. Ko se uporablja pri oblikovanju, peneče bleščice naredijo dizajn živahen in privlačnejši za oči. Vzorec bleščečih rož, ki tečejo po dolžini vaše roke, je videti preprosto super. Takšni modeli so enostavni za izdelavo in so zelo prostorni.

86. Diwali arabsko oblikovanje Mehndi:

Diwali arabsko oblikovanje Mehndi

Iščete obliko, ki bo festivalu, ki ga pripravljate, dala subtilno senco? Ta mora narediti trik namesto vas. Kakor sijajno izgleda, pa tudi vašim rokam veliko dela, saj jih odlično dopolnjuje. Ne samo, da je videti kot Diya za najbolj priljubljen hindujski festival, ampak ima tudi zelo sredozemsko vzdušje. Ta arabska zasnova mehndi ni pretežka, da bi jo naredili sami in jo je mogoče enostavno narediti tako, da okvirno skicirate oris.

87. Samo zapestni arabski vzorec Mehandi:

Zapestni arabski vzorec Mehandi

Ko vaše roke ne dobijo počitka, ki ga potrebuje, pa še vedno želite razkazovati svojo ustvarjalnost, je ta arabski dizajn Mehndi idealen za vas. Poglejte, kako čudovit je motiv. V bistvu je to cvetlični vzorec, podprt s privlačnimi notranjimi vzorci. Odtenki izgledajo tako super in pritegnejo pozornost na vaše zapestje. Tako se vaš trud ne le izplača, ampak tudi prepreči motenje vašega urnika. Popolnoma vredno, kajne?

88. Najnovejša arabska zasnova mehndi:

Najnovejši arabski dizajn Mehndi

Ko iščete naokrog za hitro izdelavo Mehandi arabskega dizajna za roke, je to vaš adut. Kljub zapletenosti je preprosto, kako imajo vsi prsti enak ponavljajoč se vzorec. Tako boste enkrat, ko ga enkrat obvladate, vedeli, da se bo naslednji trikrat izkazal za popolnega. Kar zadeva oblikovanje dlani, sega od prvega prsta do začetka zapestja. Dizajn je zelo čeden in prefinjen ter idealen za tiste, ki radi pustijo nekaj kože videti skozi kano.

89. Kalash and Leaves Arabic Mehndi Design:

Pušča arabsko oblikovanje Mehndi

Ljubite popolnejše modele, kajne? Oglejte si ta arabski dizajn mehndi. Ko ste mislili, da listi niso več v trendu, se ta uvrsti na seznam Mehendi Designs Arabic 2020. Oblikovanje je dokaj zaporedno in ima lep pridih. Skladnost je enakomerna, kar daje celotnemu vzorcu kane eleganten videz. Poleg tega je idealen za nevesto, ki je bogata z ugodnim dizajnom Kalash. Prav tako je ostalo v spremenjenem vzorcu različnih debelin in modelov. Morda bi bilo videti preprosto, če bi naredili samo črte in kroge, a ker je tako zapleteno, bi bilo pametno, da pri izdelavi vzorca poiščete pomoč nekoga.

90. Peacock Mehandi Design arabski slog:

Peacock Mehandi Design

To je v bistvu graciozna zasnova; ta je kot nalašč za dekleta, ki imajo radi in želijo, da njihova kana zbere vse pohvale. Vzorci in motivi so zapleteni, in kot vidite, je na dlani velik dizajn pava s perjem, pokritim s kano. Druga ptica graciozno stoji nasproti, obrnjena stran od pava, saj so notranje stene orisa napolnjene z ustvarjalnimi oblikami, ki jih ustvarite med izdelavo.

91. Feather Style Mehndi Design arabščina:

Mehndi dizajn v arabskem stilu

Če želite, da bi oblikovanje vsem izkazovalo svobodomiselno osebo, se odločite za takšnega Mehndija. Ta je običajno namenjen nevestam, ki nameravajo na poroko ali sprejem obleči obleko brez rokavov. Lahko se razmetavate tudi na družinskih srečanjih in pujah. Preprosto je reči, da je dizajn videti izjemen in popoln za vsako priložnost. Lahko dodate kamne ali bleščice na rob vsakega peresnega repa, kjer imate zaobljene konce. To daje oblikovanju svetlečo vibracijo in naredi oči bolj vpadljivo.

92. Simpatična arabska oblika Mehndi:

Simpatičen arabski dizajn Mehndi

Zasnovo tega lahko preizkusijo tako otroci kot odrasli. Če sploh kaj, je to eden najbolj osnovnih in preprostih arabskih modelov mehndi na seznamu. Ko naredite cvet na sprednjem zapestju in vzorec na rožnatem prstu, nadaljujte in preostali prostor zapolnite z lastnimi vzorci. Ne pozabite eksperimentirati, saj zaradi majhnosti ne boste potrebovali preveč dela. Rezultat ni le eleganten, ampak tudi trezen. Motiv je kot nalašč za otroke in ženske, ki ne marajo preveč kane na rokah.

93. Palm Peacock Mehendi Design arabščina:

Arabski Mehendi dizajn Palm Peacock

Še en odlično narejen pav, arabski dizajn Mehandi se osredotoča predvsem na prste in zapestje. Kot lahko vidite, ima dlan na spodnji polovici pava, zgornja dlan pa ostane prazna, s čimer se največ pozornosti nameni motivu ptic. Vsekakor je videti lepše s čudovitim cvetličnim vzorcem pod zasnovo. Vzorec ni samo vsestranski, ampak tudi ustvarjalen. Zapletenih podrobnosti verjetno ne morete razkriti sami. Strokovnjak bi moral prstom dati le okrasni videz, ki ga potrebuje.

94. Arabski modeli trobente Mehendi:

preprosti arabski modeli mehendi

Medtem ko ima dlan zelo običajen oris za tipične mehndi modele v arabščini, ima zapestje najbolj priljubljena glasbila, ki se igrajo med arabskimi ali indijskimi porokami, tablo, trobento in shehnai. To ni le dobro premišljeno, ampak tudi ustvarjalno izvedeno. Če lahko vzamete ideje in svoj dizajn spremenite v pridih zasuka tukaj in poteg, bo videti čudovito in za razliko od tistega, kar bo večina ljudi pričakovala pri vas.

95. Različne elegantne zapestnice v arabščini Mehndi:

Elegantna zapestnica v arabščini Mehndi

Poglejte vsestranske podrobnosti, na katerih so delali, da bi oživeli ta arabski dizajn Mehandi. O tem ni tako težko govoriti, še posebej, če poznate tehniko postavitve osrednjega motiva sprednje dlani. Potem bi moral niz križanih črt narediti trik. Kar zadeva sprednje zapestje, je videti kot geometrijski vzorec minus listnata oblika. Če zapestnicam rečete ne, naj vaše črte in krogi različnih velikosti vseeno izgledajo polnejše.

96. Le Leaf and Creeper Mehndi Design Arabic:

Mehndi dizajn arabskega lista in plazečega

Ta je še posebej enostaven arabski dizajn Mehandi za dekleta, ki jim primanjkuje potrpljenja, da bi preživeli zapletene oblikovalske seje. Ta oblika mehndi je primerna tudi za študente ali študente, ki imajo omejeno uporabo kane, kot nalašč za priložnosti, kot sta Eid in Rakhi. Enostavnost je način, kako se odpraviti na te festivale, in poglejte, kako ta oblika doda eleganco vaši izjavi o slogu. Svoj dizajn lahko vedno združite s svetlo ujemajočo se barvo nohtov, recimo rumeno ali rdečo.

97. Združeno arabsko oblikovanje:

Najnovejši arabski modeli Mehndi

Se poročite z ljubeznijo svojega življenja, kajne? Ta arabski mehendi bi moral biti vaš edini odgovor, saj združuje dve polovici src, kolikor sirasto se sliši. Podobno kot pri drugih modelih, podedovanih od Bližnjega vzhoda, je pozornost do detajlov dobro plačana. Prav zaradi tega je umetnost kane ekstravagantna izbira za neveste in družinske člane, ki se udeležijo poroke bližnjih sorodnikov. Pri oblikovanju je uporabljen podroben motiv in veliko kane. Zato se pred začetkom prepričajte, da ste založeni.

98. Lepa arabska noga Mehndi Design:

Mehndi oblikovanje arabskih nog

Zasnova za to ni edinstvena, ampak tudi ljubka. To moraš priznati. To je močna kana umetnost za tiste, ki nameravajo nastopati na sangeet ali celo za nevesto. Dobro pokriva nogo in stopala ter podrobno obravnava podrobnosti in izdelavo. Obstajajo vse vrste okroglih spiralnih vzorcev, dopolnjenih z nekaj obrisi motivov listov. Oblikovanje bo zagotovo pritegnilo pozornost vseh in vas takoj pogovarjalo o družinskem zbiranju.

99. Nenavaden ročni azteški arabski vzorec mehendi:

Ročni azteški arabski vzorec mehendi

Ali ni ta edinstven in drugačen vzorec od tistih, ki ste jih na tem seznamu že izbrali za implementacijo? Če je vaša izjava o slogu tako ekskluzivna, vam bo všeč, kako idealen je ta mehndi za vas. Drugi razlog za to je, da je dobro razporejen in ustvarjalno oblikovan. Če se ne ukvarjate s polnimi rokami, vas ta ne bo razočaral nad tem, kako se je izkazalo. Poskusite, če ste do zdaj delali svoje lastne modele. Vendar je najbolje, da poiščete pomoč nekoga, da bo razmik in vzorci popoln.

100. Enostavno arabsko cvetlično oblikovanje Mehendi:

cvetlični arabski dizajn mehendi

To je še en cvetlični mehndi na seznamu, vendar tako drugačen od prejšnjih. Zasnova večine palm ima cvetne liste, nekatere zapletene črte pa se uporabljajo za večjo poudarjenost cvetličnega vzorca. Palec in prstan sta čista, zaradi česar je ta oblika videti enako privlačna in čedna. Ta arabski vzorec lahko preizkusite sami, če želite, saj je otroška igra, ko obvladate rožo na zapestju in dlani.

101. Popoln bajramski arabski mehndi:

Eid arabsko oblikovanje mehndi

Za ta mehndi so konice prstov popolnoma odkrite. Hkrati je sredina dlani zasenčena s kano, okoli nje pa je simetrično narisan podroben zaporedni motiv. Vzorec je idealen za majhne slovesnosti in hišne zabave; enako priljubljen je za Eid in Rakhi. Ima zelo arabski pridih z ustvarjalnimi vzorci in je na splošno prijeten za oko, kot je razbrati iz slike.

102. Poročni Mehndi s polnimi nogami za arabsko poroko:

Arabski dizajn Mehendi za stopala

Ko najprej pogledate, se lahko zdi, da je to še en pav mehndi z različico za vaše noge in stopala. Ob natančnejšem pregledu boste opazili, da gre res za motiv s spiralnim vzorcem, kot je ptica s kljunom. To je tisto, kar doda lepoto sliki na splošno. Je tako izpopolnjen in običajno ga neveste izberejo za poročni dan. Kljub temu ga lahko družinski člani nosijo tudi za sangeet funkcije ali pa nosijo gagljo v stilu rajasthani do kolena.

103. Mehndi arabska umetnost dva v enem:

Arabski modeli Mehendi za dekleta

Kar se tiče tega, je to res pav mehndi. Ni preveč neroden in z lahkoto ga naredi vsak, ki nima veliko izkušenj z risanjem mehndi modelov. Poleg tega je še en očesen namig, kako se obe roki ujemata z istim vzorcem, od tod tudi ime. Zasnova je zelo vsestranska in daje popolnejši videz, čeprav je tako preprosta za izdelavo. Ustvarjate lahko z notranjim polnjenjem z vzorci kane. Dober namig bi bil, da najprej začnete z orisom, pustite, da se posuši, nato pa se lotite notranjih linij in modelov.

104. Zapletena arabska zasnova Mehndi:

Zapleten arabski dizajn Mehndi

Ta zasnova je odlična kombinacija vsega, kar je mogoče naučiti o zapletenosti arabskega mehndija. Izgleda tako privlačno, ker je prilagojena tehnika osamitve. Vsak segment je razdeljen in za to področje kože je izbran posamezen vzorec. Nato se podrobno opiše z uporabo različnih modelov. Zaradi tega je preprost dizajn videti tako kraljevsko. Dekleta ga lahko izberejo za različne festivale in družinska srečanja, kot sta Puja ali sangeet slovesnosti. Če želite dodati še nekaj zasukov, lahko vzorcu vedno dodate lesk z bleščicami ali kamni na prostih prostorih.

105. Čudovit najnovejši motiv Mehndi Design:

Najnovejša arabska zasnova mehndi

Ta seznam zaključimo s to popolno podobo arabskega oblikovanja mehndi. Ima vse, kar bi si kdaj želeli, da bi izgledala vaša zasnova. Je tako elegantna, a vendar tradicionalna in elegantna. Veliko dela je vloženega v vzorce, da bi bil videti tako privlačen kot na oko. Če imate v roki manj časa, se izogibajte temu, ker je jasno kot dan, da te drobne podrobnosti potrebujejo veliko potrpljenja in ure.

Več arabskih zbirk Mehndi Designs:

Preprosti arabski modeli Mehndi

Arabski vzorci na hrbtni strani

Arabski modeli Mehndi

Najnovejši arabski dizajn

Arabski modeli Mehndi

Arabski modeli Mehndi

Enostavno arabsko oblikovanje Mehndi

Arabski mehndi

Arabski modeli Mehendi

Arabsko oblikovanje Mehandi

Oblikovanje v arabskem slogu

Arabsko oblikovanje Mehendi

Enostavno arabsko oblikovanje Mehendi

Arabski mehendi

Mehndi v arabskem slogu

Arabski mehndi na nogah

Hitri nasveti pred uporabo arabskega dizajna Mehndi:

 • Pred nanosom Mehendija si vedno temeljito očistite roke in se izogibajte kremam ali oljem.
 • Nosite udobna oblačila in izberite udobno mesto za sedenje, saj boste tam lahko ure.
 • Med nanašanjem Mehendija se izogibajte pretiranemu premikanju in premikanju, saj se lahko s tem razmaže.
 • Mehendija ne sušite z umetnimi sredstvi, kot je sušilec za lase. Če se hitro suši, mehndi ne bo dosegel ustrezne barve.
 • Popivanje mešanice limoninega soka in sladkorne vode pomaga pri poglabljanju barve Mehendija.
 • Dim iz klinčkov pomaga tudi pri temnejšem odtenku kane.
 • Izogibajte se pranju kane z vodo ali milom, ker to povzroči zbledelo barvo.
 • Idealen čas za odstranitev Mehndija je po 4-8 urah. Odstranite ga brez nanašanja vode.

Pregled:

Arabski mehndi modeli so graciozna igra drznih potez in cvetnih motivov. Od lisnatih prikolic do geometrijskih vzorcev so vsekakor vredni ogleda. So izjemno vsestranski in jih je mogoče prilagoditi vsaki priložnosti ali obleki. Ti modeli dodajo živahen in živahen pogled na vašo osebnost. Lahko jih naredite, ne da bi si vzeli preveč časa, in jih prilagodite svojim potrebam. Če ste na Mehendiju in iščete najnovejše arabske modele mehndi, se je vaše iskanje tukaj končalo. Sporočite nam, kaj mislite o naši zbirki modelov arabskega Mehndija.