Mehendi je umetniška oblika, ki jo ženske v tradicionalnih priložnostih večinoma uporabljajo na rokah in nogah in s pomočjo živahne oranžne barve opozarjajo na pozitivnost. Čeprav je Mehendi najbolj naklonjen ženskam, se je trend spreminjanja mehndija za moške, zlasti mehndi za ženine, s spreminjajočimi se časi vse bolj uveljavil. Neveste nanesejo Mehendi po vsej dlani in to velja za del poročne ličila. Moški so začeli delati enako kot ženin mehndi; nanesejo ga ne le na dlani, ampak tudi na prsni koš in roke, kar pomeni vrednost najpomembnejšega dne v njihovem življenju.

Mehndi modeli za moške 2

Globalni modeli Mehndi za moške ali ženina:

Ker naraščajoči modni trendi in med njimi je tudi Mehandi, imajo moški na izbiro široko paleto modelov mehndi kot del ženina mehndija.

Modeli Mehendi v indijskem slogu:

Mehendi modeli v indijskem slogu

Indijski mehndi je enostaven in lep inkapsuliran z mandalami. Od točke v sredini dlani, ki se razteza do robov dlani ali proti zapestju, so mandale – neverjetna oblika rangoli zelo v trendu!

Pakistanski modeli Mehendi:

Pakistanski modeli Mehendi

Pakistanski modeli mehndi so najbolj znani po svoji etnični pripadnosti, podrobnostih in ekskluzivnih vzorcih. Čeprav je postopek nanašanja mehndi dolgotrajen, je najbolj iskan, zlasti v paketu ličil za poročne ali ženine. Pakistanski modeli so zapletenega videza, vendar so resnično elegantni, ko gre za roke čednega ženina!

Arabski modeli Mehndi:

Arabski modeli Mehndi

Arabski mehndi modeli so enostavni, ekskluzivni in elegantni! Čeprav se ti modeli vrtijo okoli lepote cvetja, trte in listov, obstajajo stilski in trendovski! Začenši z enim udarcem po zapestju do kazalca ali srednjega prsta, so arabski modeli mehndi neverjetni za ženine, ki imajo radi kakšen preprost, a eleganten mehndi na rokah za svoj veliki dan.

Egipčanski / afriški modeli Mehendi:

Afriški modeli Mehendi

Egiptovski modeli mehndi imajo vpogled v mitologijo in afriško, ki jih sestavljajo geometrijske oblike, črte in pike. Elegantne so tako za moške kot za ženske.

Cvetlični modeli izgledajo dobro, če jih nanesete na ramo ali roke in ne na dlan. Mehendi za moške se lahko nanese na zapestja, prsni koš, roke, vrat in ramena; ti deli so tisti, ki jih pritegnejo, umetnost pa jih naredi privlačnejše.

Poseben ženin Mehendi na rokah:

Ženin Mehendi na rokah

Tetovaže so najpogosteje trajne in jih je zelo težko odstraniti s kože. Ko je bil kateri koli del, ki ga je bilo mogoče videti, zelo narisan, je žalostno, da ni mogoče poskusiti več modelov. Namesto tetovaže bi lahko uporabili mehndi, Mehendi izgine v nekaj dneh in vsakič, ko je mogoče uporabiti novo zasnovo.

ročni mehndi modeli za moške

Roke so tudi za moške dobro mesto za uporabo mehndija. Mehendi na rokah izgleda presenetljivo. Tako kot tetovaže lahko tudi Mehandi naredite z ročno obliko. Modeli Mehendi so večinoma cvetlični in imajo dekliški videz, vendar to ne pomeni, da drugih oblik modelov ni mogoče uporabiti. Prosite strokovnjaka, naj si vleče v čevlje in nariše takšnega, ki vam bo ustrezal, ali pa mu preprosto povejte, kaj bi radi imeli kot obliko na rokah.

krožni mehndi modeli za moške

Zasnove za dlani so lahko preproste in enostavne ali podrobnejše glede na posameznika. Enostavne mandale v sredini in nekaj geometrijskih vzorcev na prstih bodo odlične za vsakega ženina. Lahko pa poskusite tudi nekaj bolj domišljijskih stvari, da bo videti res lepo.

Za vse ljubitelje moškega Mehendija:

Moški ljubimec Mehendi

Če ste ženin prijatelj ali brat in ne bi želeli iti na tradicionalne mehndi na dlaneh, vendar bi radi sodelovali na slovesnosti mehendi, tukaj je nekaj elegantnih možnosti za vas.

Poleg tatujev je mehndi za moške postal trend. Poleg tega se ljudje, ki oklevajo s tetoviranjem, ker so večinoma nepopravljivi in ​​dejstvo, da jih omejujejo pri nekaterih stvareh, kot so krvodajalci ali preprosto omejitve glede na njihovo vero, zdaj veselijo tega trenda, da bi izpolnili svojo željo po tetoviranju, ki je popolnoma naravno brez stranskih učinkov ali draženja kože in bo trajalo dlje kot začasne nalepke za tetovaže. Danes so na trgu na voljo različne vrste kane ali mehndija z različnimi eteričnimi olji, kot so sivkino, olje čajevca, cajeput, evkaliptusovo in nageljnovo olje..

Na vratu:

Na vratu mehndi modeli za moške

Mehendi na vratu je ena očarljiva stvar, ko jo naredite na moških. Ljudje hitreje opazijo tetovažo ali mehndi na vratu. Zaradi tega izgledaš trendovsko in mačo. Ni nujno, da je to nekaj tradicionalnega, lahko to storite kot novejšo vrsto tetovaže in naredite stvari, ki ste jih vedno pisali. Na ta način lahko dejansko vidite, kako dobro vam ustreza, nato pa pokličite, če res potrebujete trajno tetovažo na oblikovanju.

Na vratu imate lahko preproste, a ljubke mandale ali indijske cvetlične vzorce. Lahko imate tudi oblikovanje prostega sloga, ki ima različne umetniške zasnove. Sončni ali lunin znak na tilniku ali za ušesom bo hladen.

Na prsih:

Na prsih mehndi modeli za moške

Na prsih lahko z enim velikim dizajnom narišete večji dizajn, ki izraža vaše notranje misli, vašo bolečino, vašo pot do uspeha. Lahko je oblika, ki vas opredeljuje ali karkoli vam je ljubše. Najpogosteje te morda niso vidne. Še vedno pa bi se lahko malo razmetali okoli prsi in pustili odprte nekaj gumbov, da bi prijatelji videli. To je zagotovo ena vroča stvar!

Na hrbtni strani:

Na hrbtu mehndi modeli za moške

Tako kot skrinja tudi oblika hrbta odraža vašo strast, ljubezen in sovraštvo. Egiptovski mistični modeli bodo bolj primerni za oblikovanje vaših prsi in hrbta. Tu lahko naredite res velike modele mehndi in to je eden od razlogov, zakaj se ljudje radi narišejo celo na zadnji strani vratu. Tako dobite dovolj prostora, da preizkusite oblikovanje po vaši izbiri in v sebi sprostite nekaj ustvarjalnosti.

Na ramenih:

Na ramenih mehndi modeli za moške

Moški so blagoslovljeni s širšim ramenom. Zakaj ga torej ne moremo uporabiti za umetnine? Modeli, ki se začnejo od ušesne mečice do rame, nato pa roke in bicepsi, vam bodo dali moški videz. Arabske vzorce lahko uporabite za ramena in bodo videti elegantno. Oglejte si našo priporočeno obliko mehndi za ramo. Široka ramena so zagotovo blagoslov!

Za moške s širokimi rameni bo okrogla oblika z veliko podrobnostmi odlična z vašimi majicami brez rokavov. Če načrtujete počitnice v mestu na plaži, boste tako videti kot trendovska in elegantna oseba.

Tu je nekaj nasvetov za hiter izbor:

  • Kožo pred nanosom kane očistite s toplo vodo.
  • Nanesite olje evkaliptusa ali mete na območje, kjer boste nanesli kano. To pomaga odpreti pore.
  • Poskrbite, da bo soba zračna, saj lahko znojenje uniči modele.
  • Okoli sebe imejte vedno robček ali odpadno krpo, da se lahko obrišete, ko ste naredili napako, vendar ne pozabite, da je to treba storiti v minuti.
  • Ko končate oblikovanje, s pomočjo bombažnih kroglic nanesite mešanico limoninega soka in sladkorja. Pred nanosom mešanice se prepričajte, da se je kana posušila. Ponovite postopek še enkrat.
  • Preden ga odstranite, počakajte vsaj eno uro. Kana se mora popolnoma posušiti.
  • Za natančno tetoviranje izgleda črna kana.
  • Leva je bolj primerna za uporabo mehndija, to je oseba, ki jo lahko zanj uporabi.

Zadnje misli:

Danes so mladi svobodni, da poskusijo karkoli drugačnega. Pravzaprav je ta mehndi nov, eleganten in trendovski, vendar ima dolgo zgodovino. Ti so cenovno dostopni, nimajo stranskih učinkov ali zdravniških strahov. Ta ženin Mehandi bo zagotovo virusni trend na internetu. Mnogi mladi so že začeli to novo kulturo na svojih porokah.