Mehndi je pomemben del kulture več azijskih držav. Mehndi tetovaže, ki se nanašajo na stopalo, so tako pogoste kot tiste na dlaneh. Nanos mehndija peš je v večini primerov pomemben za indijsko ali islamsko nevesto, da bo slovesnost ugodna. Čeprav je na internetu na voljo veliko modelov za oblikovanje stopala mehndi, kako pa ugotovite, kateri dizajn je primeren za katero funkcijo, pa tudi dizajn, ki vam lahko služi kot navdih za vaš dizajn? Vprašanj je veliko, dvomi pa nerazumni, zato kaj počnete, no, pomagamo vam, da vse ugotovite. Tukaj je 15 najboljših modelov mehndi za stopala s slikami, med katerimi lahko izbirate, ki so podrobno opisane s primernostjo dogodkov in priložnosti.

Foot Mehndi modeli za vaše lepe noge

15 najnovejših modelov Mehndi za noge 2020:

Oglejmo si nekaj lepih in preprostih modelov mehndi za stopala, ki jih lahko uporabite za vsako posebno priložnost ali bližnjo ali drago osebo,

1. Cvetlična noga Mehandi Design:

Cvetlični dizajn Mehandi Foot

Mehndi vzorec rož in listov, ranjenih na stopalu, izgleda ženstveno in lepo. Obrisi cvetov so izraziti, notranjost pa zasenčena s črtami. Spirale, ki se končajo s pikami, dodajo umetniški pridih oblikovanju, lahko pa mehki dizajn naredijo bolj privlačen z dodajanjem barve. Modra barva celotnemu dizajnu mehndi doda kraljevski videz.

 • Primerno za katero funkcijo: Primerno za zabave ali družinske funkcije.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi oblekami ali tradicionalnimi oblekami.

2. Preprosti modeli stopala Mehndi:

Preprosti modeli stopala Mehndi

Medtem ko je večina modelov mehndi izdelanih in zapletenih, obstajajo tudi preproste različice. Preprost motiv v stilu pava, napolnjen z vzorcem indijskega sloga na sredini in oblikovanjem v slogu paisley na prstih. Obris večjih oblik je konkreten in viden, notranje podrobnosti pa so zapletene.

 • Primerno za katero funkcijo: Najbolj primeren za družinske funkcije in festivale.
 • Seznani se z: Dizajn povežite s tradicionalnimi oblekami.

3. Poročni Mehndi dizajn za stopalo:

Poročni Mehndi dizajn za stopala

Izdelana oblika z lepimi cvetovi in ​​zapletenimi krivuljami in vzorci, ki segajo od prstov na nogah in se raztezajo do teleta, je vrsta mehndija, ki ga neveste običajno raje uporabljajo. Ti modeli izgledajo kot nalašč za to priložnost, ker so preveč okrasni. Za prijavo je potrebnega veliko časa in za to potrebujete potrpljenje.

 • Primerno za katero funkcijo: Najbolj primeren za zaroko ali poročni obred.
 • Seznani se z: To zasnovo združite s težko lehengo ali sareejem.

4. Mehndi modeli elegantnih nožnih mrež:

Mehndi modeli elegantnih nožnih nog

Cvetlični vzorci z mrežasto zasnovo na sredini oblikovanja so pretirani in dajejo poenostavljen, a eleganten videz. Vzorci mehndi se začnejo od prstov, okoli gležnja in se raztezajo do noge. Zaradi teh oblikovalskih zapletenosti mehndi je umetnost kane videti bolj privlačna in izdelana.

 • Primerno za katero funkcijo: Dobro za družinsko funkcijo ali zaročno slovesnost.
 • Seznani se z: Seznanite ga s čudovitim sareejem ali indo-zahodno obleko.

5. Mehndi modeli abstraktnih nog:

Mehndi modeli abstraktnih nog

Abstraktni modeli Mehandi imajo geometrijske oblike, postavljene strateško, da dajo lep celoten videz. Paisleys in cvetlični vzorec so oblikovani in raztegnjeni do noge, konice prstov so dodane s paisleyjem in pikčastim vzorcem, da poudarijo dizajn, kar bo dobra izbira za poroke.

 • Primerno za katero funkcijo: Uporabite ga za zabavo ali zaročno slovesnost.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodnimi oblekami.

6. Umetniški modeli Foot Mehndi:

Umetniški modeli Foot Mehndi

Debeli obrisi z majhnimi in številnimi vzorci in vzorci na meji imajo celosten umetniški videz. Sama zasnova Mehendija je videti zapletena in je še vedno enostavna za uporabo. Samo poljubno dodajte spirale, kroge in trikotnike znotraj orisa osnovne oblike zasnove mehandi.

 • Primerno za katero funkcijo: Idealen za zaročne ali družinske funkcije
 • Seznani se z: Seznanite se s tradicionalno indijsko obleko.

7. Mehendi modeli stranskih nog:

Mehendi modeli stranskih nog

Cvetlični vzorci in vzorci, ki tečejo ob straneh stopal okoli gležnja, so videti ženstveno in domišljijsko. Črna barva mehndija izstopa v primerjavi s svetlejšim tonom kože, črtkane črte pa so poudarile umetnost kane, mehndi pa vedno znova pritegne pozornost vseh.

 • Primerno za katero funkcijo: Ta zasnova je dobra za zabave in družinske funkcije.
 • Seznani se z: To obliko združite z razrezano indijansko obleko ali indo-zahodno obleko.

8. Navaden dizajn Mehndi peš:

Navaden dizajn Mehndi peš

Navaden dizajn s preprostimi cvetovi in ​​listovim mehndi vzorcem izgleda zelo lepo. Obris in zapletena oblika sta bila narejena v isti debelini, pri celotni zasnovi pa je doslednost. Preprosta roža s pikčastim dizajnom je bila uporabljena na konicah prstov, da je oblikovanje videti čudovito.

 • Primerno za katero funkcijo: Popoln dizajn za festivale in družinske funkcije.
 • Seznani se z: To zasnovo združite z indo-zahodno obleko.

9. Rdeče obarvane noge Mehendi Modeli:

Rdeče obarvane noge Mehendi Designs

Navadne mehndi tetovaže imajo značilno rdečkasto rjavo barvo kane, vendar je odlična oblika tista, ki vključuje barvo z običajnim mehandijem. Rdeča barva mehndi izgleda edinstveno in veličastni cvetlični vzorci z rdečim ozadjem ali obrobo dajejo oblikovanju individualnost, ki jo loči od ostalih.

 • Primerno za katero funkcijo: Primerno za družinsko funkcijo ali zaročno slovesnost.
 • Seznani se z: To združite s tradicionalno indijsko obleko.

10. Nožni črni modeli Mehendi:

Foot Black Mehendi modeli

Obris zasnove se začne od prstov na nogah in se razteza do noge, zaradi česar so stopala mikavna. Ta tetovaža s kano se nanaša na dlan in spodnje roke. Ta posebni mehndi je izjemno razširjen v velikem delu azijskih držav, kjer je mehndi izredno pomemben del načina življenja.

 • Primerno za katero funkcijo: Ta oblika je primerna za zaroko ali poroko.
 • Seznani se z: To združite s tradicionalno obleko.

11. Preprosti modeli Mehndi za noge:

Preprosti Mehndi modeli za noge

Ta preprost cvetlični vzorec spominja na tetovažo, ki je ena najbolj izbranih modelov vseh žensk. Temni dizajn mehndi se pojavi ob svetlejšem tonu kože, zaradi česar so stopala privlačna. Ta oblika vključuje cvetlični in listni vzorec, skupaj z nekaj pikčastimi mehndi umetnostmi pa daje brezhiben videz.

 • Primerno za katero funkcijo: Uporabite to zasnovo za zabavo ali družino.
 • Seznani se z: Seznanite se z zahodno ali indo-zahodno obleko.

12. Izdelan cvetlični mehndi dizajn v stopalih:

Izdelan cvetlični mehndi dizajn v stopalih

Ta oblika vključuje cvetlični, listni in krožni vzorec po nogah, ki je posebej zasnovan za neveste. Obris je navit s pikami, ki vključujejo domiseln dotik; pav s perjem je bil zasnovan sredi umetnosti mehndi. Ljudje, ki raje napolnijo noge z mehndi, se lahko odločijo za to zasnovo.

 • Primerno za katero funkcijo: Ta zasnova je kot nalašč za poročno slovesnost.
 • Seznani se z: Seznanite se z zelo težko tradicionalno “ghararo” ali “sharara”.

13. Preprosto oblikovanje stopala Mehndi:

Foot Mehndi Design Enostavno

To je eden izmed Preprosti modeli Mehendi za stopala. Cvetlični vzorci z obliko Mehendi z biseri dajejo poenostavljen, a eleganten videz, delujejo kot olajšanje pred pretiranimi detajli. Ta oblika izgleda kot tetovaže, za katere se običajno odločijo neveste, ker je to enako kot okras. To je enako oblikovanju gležnjev.

 • Primerno za katero funkcijo: Ta zasnova je dobra za zabave in festivale.
 • Seznani se z: Seznanite se z indo-zahodno obleko z lepo obutev.

14. Zrcalno odsevni modeli kane za noge:

Zrcalno odsevni modeli kane za noge

Ta obris spominja na podrobno zapestnico z različnimi oblikovanimi diamanti, ki jo tesno držijo. Še več, celotno stopalo je zavarovano z cvetovi in ​​listi, ki segajo do sredine nog. Bogat oris poudarja nekatere geometrijske oblike, ki so namerno oblikovane tako, da dajejo izjemen videz.

 • Primerno za katero funkcijo: Primerno za službene in družinske funkcije.
 • Seznani se z: Seznanite se s težko tradicionalno obleko.

15. Načrt Mehendi Rajasthani Feet:

Mehendi načrt Rajasthani Feet

Ljudje, ki imajo raje minimalno obliko Mehendi, lahko izberejo ta vzorec. Ta umetnost kane je eden izmed ogromnih primerov orisa Rajasthani Mehendi. To je vključeno v običajno “zrcalno odsevno izdelavo”, kjer je oblika Mehendi na obeh nogah enaka. Ta ima debele palice z različnimi cvetličnimi vzorci.

 • Primerno za katero funkcijo: Primerno za družinske prireditve in praznike.
 • Seznani se z: Seznanite se s tradicionalno ali indo-zahodno obleko.

Dodatni nasveti in triki za modele Foot Mehndi:

 • Ne izogibajte se eksperimentiranju, ko uporabljate oblikovanje mehndi za noge, tudi če ste v zmoti, lahko vedno pokrijete noge s sandali ali čevlji.
 • Izberite obliko, ki bo dobro izgledala z vašo obleko in okraski, ki jih nameravate nositi.
 • Ne pozabite tudi na dogodek in priložnost, medtem ko mendi naredite, da ne bo videti pretirano.
 • Nanesite svetlo obarvano barvo za nohte, da izboljšate videz in lepoto vašega videza skupaj z obliko vašega mehkega stopala.

V Indiji in številnih drugih azijskih državah je mehndi del kulture in tradicije. Uporaba mehndija je bistven del za dokončanje ritualov poročne slovesnosti v večini hindujskih in islamskih kultur. Mehndi bodo dame nanesle tudi na roke in noge za vse priložnosti, posebej za poroke. Obris stopal je lahko popolnoma načrtovan s tistim na rokah ali pa je lahko raznolik tudi s temno, rdečo in oranžno kano. Ženska je nepopolna brez uporabe kane, če se pripravlja na vsako priložnost. Ti najnovejši modeli stopala mehndi izgledajo lepo in osupljivo za poroke in festivale.

Mehndi modeli za stopala