Mehndi ni nič drugega kot preproste tetovaže s kano. Črni mehndi je posebna mešanica kane in drugih kemikalij, ki ji dajo temnejšo barvo kot na splošno rdečkasto rjava. To je tisto, kar se prednostno uporablja pri porokah in drugih podobnih funkcijah. Črni mehndi modeli so lahko prefinjeni in preprosti ali izdelani in okrasni. Temnejša barva daje modelom jasnejšo sliko, zaradi česar je tetovaža vidnejša in lepša. Večina mehndi modelov vsebuje cvetlične vzorce, abstraktne vzorce in v nekaterih primerih tudi živalske vzorce! Tukaj je petnajst najboljših črnih mehndi modelov s slikami, ki vam popestrijo življenje.

Črni modeli Mehndi

Najboljši črni mehndi modeli:

1. Izdelani črni mehndi modeli:

Izdelani črni mehndi modeli

Ti modeli so tipični arabski in azijski modeli mehendi z zapestnicami in rožami ter spiralami, ki pokrivajo celotno dolžino od vaše dlani do komolca. Ti modeli imajo veliko zapletenih podrobnosti, zaradi česar so videti izpopolnjeni in osupljivi. Konci prstov so napolnjeni s črno barvo, ki daje nekakšno obrobo celotni postavitvi.

2. Peacock Black Mehandi modeli za roke:

Peacock Black Mehandi modeli za roke

Nekateri mehndi oblikujejo obraze športnih živali. Tudi te živalske oblike imajo tradicionalen videz. Njihova telesa so tako kot vse druge oblike v modelih, polne zapletenih podrobnosti! Pavi so med temi modeli najpogostejši. Razlikujemo jih lahko z glavami, ki jih ločijo od preostalega vzorca.

3. Lepi cvetlični črni modeli Mehandi:

Lepi cvetlični Mehandi modeli

Tipični arabski in vzhodni model mehendi ima vedno cvetlične vzorce skupaj z nekaterimi drugimi podrobnostmi. Vendar lahko svojim cvetjem podarite manj tradicionalen in modernejši videz. Po dlani in po celotni dolžini roke lahko tečejo abstraktne rože z listi in nič drugega. Črna barva mehndija izstopa ob svetlejšem odtenku vaše kože in naredi obliko bolj vidno.

4. Lepi modeli črne mehndi podlakti:

Črni mehndi modeli podlakti

Večina modelov mehandi teče od vaše dlani do komolca. Tako je celotna podlaket pokrita z majhnimi črnimi cvetovi in ​​spiralami. Križe, ki prečkajo črte in druge geometrijske oblike, občasno pokažejo tudi glave.

5. Elegantni črni modeli Mehandi:

Eleganten črni model Mehandi

Nekaterim je dolgčas zaradi prekomerne uporabe cvetja postal inovativen in oblikoval svoje mehndi tetovaže s samo geometrijskimi oblikami, kot so diamanti. Ves prostor lahko zapolnite s sorazmernimi oblikami diamantov in nato te oblike nadaljujete z drugimi vzorci. Nadomestne diamante lahko napolnite tudi s črno obarvanim mehndijem.

6. Preprosti črni modeli Mehendi:

Preprosti črni modeli Mehendi

Enostavni modeli mehandi z malo fanfare in le nekaj krivuljami in črtami vzdolž prstov, sredine dlani in morda rože na hrbtu izgledajo dobro. Ti vzamejo manj časa in razkrijejo več vaše kože.

7. Vzorec črne barve Mehndi:

Vzorec črnega dizajna Mehndi

Abstraktni vzorci s pavovimi obrazi in več pasovi krogov in trikotnikov ter drugimi geometrijskimi oblikami prav tako naredijo odličen dizajn mehndi. Ti so videti manj dodelani, čeprav jim ne manjka zapletenosti. Njihove večje oblike jim dajejo manj okrasnega videza.

8. Noga Črna Mehendi Design:

Foot Black Mehendi Design

Modeli tetovaže Mehndi se ne nosijo samo na dlani in podlakti, ampak tudi na nogah. Enostavno črno cvetje, ki teče ob robu gležnja, izgleda lepo in ženstveno. Ti črni mehndi modeli se pogosto uporabljajo v mnogih azijskih državah, kjer je mehndi pomemben del njihove kulture.

9. Pametni črni modeli Mehendi:

Pametni črni modeli Mehendi

Čeprav splošni modeli mehndi za roke vključujejo cvetlične vzorce v orientalskem slogu, ki imajo običajno tradicionalen videz, lahko modeli mehndi nosijo tudi geometrijske oblike in vzorce, ki imajo bolj pameten videz. Takšni modeli so abstraktni in funky videti. Zanje se odločajo mladi, saj so po videzu sodobnejši.

10. Poročni črni mehndi:

Poročni črni mehndi

Ta krhka oblika ima v obeh rokah objem neveste in ženina, ki odraža kratek poročni dogodek z indijskim glasbenikom in sorodniki neveste in ženina, ki plešejo v sreči, da bi poročni dogodek naredili še bolj srečen. Poročne črne mehndi modele za roke večinoma narišejo profesionalci, ki zaračunajo določeno količino, ki je velika kot kateri koli drug oblikovalski vzorec.

11. Oblikovanje prstov v črni mehndi:

Oblikovanje prstov v črni Mehndi

To je arabski črni mehndi dizajn, ki je izdelan s črnim mehndi stožcem, kar pomeni, da ga je mogoče vključiti v črne orisne mehndi oblike, njegov obris je narisan s črnim stožcem in prostori, napolnjenimi z običajnim mehndi stožcem. Ta mehndi hitro pritegne pozornost zaradi črnih obrisov v primerjavi z drugimi mehndi.

12. Mehndi za celo roko:

Mehndi s polno roko

To je mehki dizajn črnega stožca, ki pokriva celotno roko od roke do prstov. To je arabska črna mehndi zasnova, povezana od začetka do konca, ki je od roke do prsta. Črni arabski mehndi modeli so najhitrejši modeli, ki jih je treba dokončati, saj ne pokrivajo celotne roke, vendar izgledajo lepo in jih je mogoče narediti v nekaj minutah.

13. Majhen Mehndi dizajn:

Majhen Mehndi dizajn

Na hrbtni strani roke je narisan majhen občutljiv dizajn. To je čudovit dizajn, razdeljen na dve strani in povezan s prstom z nekaj osnovnimi oblikami, vendar urejen na zelo lep način. Ta oblika izgleda tudi kot ročni nakit, ki povezuje zapestje in prste. Majhni mehndi modeli so natančno narisani modeli, ki potrebujejo veliko koncentracijo.

14. Moški modeli Mehndi:

Moški modeli Mehndi

Ta oblika mehndi je dobra za moške, ki radi rišejo mehndi na roko. Ta zasnova je večinoma ljudska umetnost, preprost mehndi, narisan z oblikami, vključno s trikotnimi puščicami in pikami. Na roki in zapestju lahko narišete oblike, povezane skupaj in tvorijo obliko. Moški črni mehndi dizajn je prav tako izdelan iz osnovnih oblik, a hkrati ustvarjalen.

15. Otroški mehndi modeli:

Otroški mehndi modeli

Otrok, ki ima zelo majhno dlan in želi okrasiti roke z mehndi vzorci, je ta mehndi primeren od njih, saj je preprost dizajn iz različnih oblik in napolnjen znotraj. Pomaga celo osebi, ki želi risati mehndi na otroško dlan, saj ne bodo sedeli stabilno, zato dizajn ne bo prizadet, saj ni odvisen in povezuje le enostavne oblike. Otroški mehndi dizajn je tudi preprost, kar lepo izgleda na njihovih drobnih rokah.

Poleg tega je mehndi pripravljen iz naravno dostopnih listov mehndija in mešanice evkaliptusovega olja, čeprav diši. risba mehndi je lepa umetnost, v Indiji pa mehndi risba simbol sreče in je narejena večinoma ob najsrečnejših priložnostih, vključno s poroko, festivali itd. Mehndi, ko se posuši, prevzame lepo rdečo ali oranžno barvo. Nevesti se draži, da če njen mehndi postane zelo rdeč, to pomeni, da jo ima ženin rad do lune in nazaj mislil, da je dejanska barva mehndija vzeta glede na toploto v telesu. Mehndi design je del ustvarjalnosti, bolj ko ste ustvarjalni, bolj edinstven in lepši je mehndi.

Te dni se izvaja tudi tetovaža mehndi, ki vključuje risbo najljubšega risanega junaka ali katere koli tetovaže ptic.

Ti črni mehndi modeli so razvrščeni v različne vrste. Razlikujejo se od osebe do osebe, nekateri imajo radi polne roke, pokrite z mehndijem, medtem ko so nekateri zadovoljni z arabskim vzorcem, nekateri pa z ogromno piko na roki, vendar da z imenom mehndi na rokah.