Pakistanski modeli Mehndi

Vsaka posebna priložnost v indijanskih in številnih sosednjih podeželskih gospodinjstvih je brez mehendija nepopolna. Priljubljenost se je razširila po zahodnih državah, imenovana kana, in se uporablja za graviranje začasne tetovaže. Ta članek vam daje vpogled v bogate in edinstvene pakistanske mehndi modele.

Pakistanski modeli mehendi predstavljajo umetnost, kulturo, praznovanje in tradicijo, tako kot v Indiji. Obstaja pa drastična razlika v slogih indijskih in pakistanskih modelov mehendi. Modeli, ki se uporabljajo za mehendi v Pakistanu, so kombinacija arabskega in indijskega sloga.

Čeprav obstajajo razlike v vzorcih, vsaka pakistanska nevesta krasi te čudovite modele za njihov poseben dan in jih ocenjuje kot ugodne. Pomen mehendija je globoko zakoreninjen v indijski in pakistanski kulturi, ki nevesti seveda dodaja lepoto. Poglejmo si pakistanske modele mehendi, ki so primerni za vse priložnosti.

25 najboljših pakistanskih mehndi modelov:

Predstavljamo vam nekaj najboljših pakistanskih modelov mehendi, ki predstavljajo kulturo in dodajajo lepoto nevesti na njen poseben dan.

1. Lepi pakistanski fancy mehndi modeli:

Lepi pakistanski fancy mehndi modeli

Ta pakistanski mehendi dizajn ima vse, kupolo, mrežaste motive in motive listov, ki so neverjetno občutljivi in ​​zapleteni. Čeprav je oblikovanje morda dolgotrajno, je rezultat vreden vsega. Zaradi podrobnosti in natančnosti oblikovanja nosilec predstavlja slog, ki gre z roko v roki s tradicijo.

2. Preprosta mandala pakistanska oblika Mehndi Ke:

Preprosta mandala pakistanski dizajn Mehndi Ke

Mandala umetnost postaja vse bolj priljubljena, modeli mehendi pa niso izjema. Ta pakistanski mehendi dizajn mandala je odlična možnost za tiste, ki se radi odločijo za minimalistične modele. Središče hrbta vaše roke ima v sredini velikansko mandalo, konice prstov pa imajo lepo zapleteno obliko. Čeprav izgleda preprosto, se zdi ta oblika izjemna.

3. Enostavno pakistansko enostavno oblikovanje Mehndi:

Enostavno pakistansko Easy Mehndi Design

To je še en pakistanski dizajn, ki je namenjen tistim, ki imajo radi elegantne modele. Oblika ima dva drzna cvetlična motiva, obdana z vrtinčenimi svetlejšimi odtenki. Ta oblika je med prsti povezana s tankimi in občutljivimi vini, ki izjemno povečujejo lepoto oblikovanja.

4. Majhni skupni diamantni pakistanski modeli kane:

Majhni skupni diamantni pakistanski modeli kane

Kdo ne mara modelov mehendi, ki so videti kot nakit? Ja! Ta pakistanski dizajn mehendi prikazuje lepoto nakita, vključenega v modele kane. Majhni motivi v obliki diamanta so povezani s tankimi črtami, ki se končajo s široko strukturo, podobno zapestnici. Ta oblika ima zapletene vzorce in jo lahko okrasite za vsako posebno priložnost.

5. Pakistanski dizajn Half-Moon Ring:

Pakistanski dizajn Half Moon Ring

To je še en popoln primer oblikovanja nakita, ki je podoben ročnemu pasu. Čeprav je zasnova relativno preprosta, je njen pomen za uporabnika veliko pomembnejši. Srednji prst je povezan s polmesečno zapestnico, medtem ko so na vrhu drugih prstov majhni motivi lune, ki ustvarjajo lep videz.

6. Polkrožni nov pakistanski mehndi dizajn:

Polkrog Novo pakistansko oblikovanje Mehndi

Ta pakistanski dizajn mehendi ne pokriva celotne roke. To je odlična možnost za majhne priložnosti, saj je idealna kombinacija trendov in tradicije v enakih količinah. Cvetlični motivi nastanejo tako, da napolnite ozadje vašega območja, drugi deli vaše roke pa ostanejo čisti, kar dvigne vzorec.

7. Zapleteni pakistanski mehndi modeli:

Zapleteni pakistanski mehndi modeli

Če iščete dodelan in zapleten pakistanski mehendi dizajn za vaš poseben dan, je to popolna možnost. Ta oblika je na različne načine napolnjena s cvetličnimi in listnimi motivi, skupaj z različnimi modeli. Neveste ali ljudje, ki se udeležijo poroke, imajo običajno raje tovrstne načrte.

8. Podrobno oblikovanje pakistanske kane:

Podrobno oblikovanje pakistanske kane

To je še en primer umetnosti mandale, vključene v pakistanske modele mehendi. Če opazujete dve mandali na obeh, imajo dlani različne vzorce, zaradi katerih dizajn lepo izstopa. Konice prstov imajo preproste križne vzorce, ki pomagajo dodatno dvigniti mandalo.

9. Čudovito pakistansko poročno oblikovanje Mehendi:

Čudovito pakistansko poročno oblikovanje Mehendi

Če ste ljubitelj zapletenih in izdelanih vzorcev za svoj mehendi, je ta oblika odlična izbira. Ukrivljena kupola na zadnji strani vaše roke ima majhne vzorce v kombinaciji s črno -belimi puhami. Konice prstov imajo tudi podobne načine, ki h pustijo razmik med njimi, zaradi česar dizajn izstopa. Najbolje je, da poiščete profesionalnega umetnika mehendija, da narišete to zasnovo.

10. Krepko pakistansko oblikovanje Dulhan Mehendi:

Krepko pakistansko oblikovanje Dulhan Mehendi

To je odličen primer tradicionalnih pakistanskih modelov mehendi, ki imajo veliko zapletenih in zapletenih vzorcev. Čeprav je za to potrebno veliko potrpljenja in se morda zdi dolgočasno, je rezultat videti izjemen. Nekatera področja rok uporabnika so čista, kar dodatno poudarja obliko. Brez razmika med njimi obstaja možnost, da bo načrt videti prenatrpan.

11. Pakistansko oblikovanje Mehendi z lepimi vrtnicami:

Pakistanski dizajn Mehendi z lepimi vrtnicami in pavom

Cvetlični motivi so bili sestavni del poročnih modelov mehendi, ne glede na državo in slog. Krepki obrisi cvetov vrtnic izgledajo lepo, skupaj z motivi pava in raznolikimi vzorci po vsej roki, zaradi česar so neveste na njihov poseben dan tradicionalna možnost.

12. Fusion pakistanski mehendi dizajn:

Fuzijsko pakistansko oblikovanje Mehendi

Za razliko od motivov grobnic, ki jih najdete v pakistanskih modelih mehendi, ima ta vzorec ostre robove, zaradi česar lepo izstopa. Trikotna oblika je napolnjena s grobnimi vzorci z zapletenimi vzorci. Ta posebnost je dovolj prostora na roki, ki daje oblikovanju edinstven videz in ni videti preveč natrpan.

13. pakistanski mehendi z obliko zapestnice:

Pakistanski Mehendi z obliko zapestnice

Ta čudovit dizajn mehendi iz mandale z zapletenimi vzorci je narejen izjemno dobro. Prsti imajo tudi vrtljive vzorce, pri katerih izpuščajo nohte. Druga edinstvena značilnost tega dizajna je širok vzorec na zapestju, ki je podoben zapestnici. Tovrstni načrti izgledajo izjemno za vsako posebno priložnost.

14. Lepo pakistansko oblikovanje Mehndi:

Edinstven in lep pakistanski dizajn Mehndi

Če želite oblikovati mehendi, vam ni treba popolnoma napolniti roke. Oglejte si zapletene in elegantne vzorce te zasnove, ki so podobni kosu nakita. Ta oblika, ki pokriva zapestje in prste, se zdi nič manj kot lep okras. Čeprav se zdi dolgočasno, ima ta zasnova čudovit rezultat.

15. Preprosto pakistansko oblikovanje mehndi:

Preprosto pakistansko oblikovanje mehndi

Če želite poudariti prste in pustiti območje dlani elegantno in preprosto, je ta oblika za vas. Prsti imajo edinstvene in elegantne vzorce, ki uporabniku dodajo lepoto. Vrtnica in metulj na dlani imata tanke in drzne obrise z lahkimi in tankimi polnili. Otroci in najstniki imajo običajno raje te modele.

16. Spiralno pakistansko oblikovanje Mehndi:

Pakistansko oblikovanje Mehndi

To je zelo enostavno narediti, dizajn mehendi, ki ima zelo debel spiralni motiv. To lahko preprosto storite s pakistanskimi oblikovalskimi fotografijami mehndi ali pa se odločite za to pri profesionalnih strokovnjakih. To naredite na prste, za preostale roke pa lahko naredite druge vzorce motivov in to naredite za svojo zabavo. Ti preprosti modeli mehndi so prav tako zelo združeni z lehengami in drugimi ghagra cholis ali celo oblekami Anarkali.

17. Pakistanski Mehandi modeli v obliki srca:

Pakistanski Mehandi modeli v obliki srca

To so listi v obliki srca v pakistanskem mehndi stilu. Lahko jih preizkusite kot enostavnejšo obliko, ki jo lahko naredite s prijatelji. To lahko naredite tudi na dekliški nočni zabavi. Te modele Mehandi boste zlahka dobili v rokah. Ta vrsta modelov Mehandi je primerna tudi za druge položaje telesa. Ti so tudi dobri, če se združijo s katerim koli zaree ali vezeninskim lehengasom. Za ponovitev istega ne potrebujete dovolj spretnosti in je kot nalašč za združevanje na preproste zabave.

18. Pakistanski mehndi modeli z enim listom za zapestje:

Mehndi modeli za zapestje

To je delo mehendi za začetnike, izvedeno v pakistanskem formatu težkih motivov. Te elegantne modele lahko poskusite doma kot poskus oblikovanja pakistanskih mehndi za Eid. To je lahko tudi nekaj, kar lahko delate na dekliški nočni zabavi. Ti preprosti vzorci so tudi elegantni za nošenje za mačje zabave.

19. Mrežasti pakistanski modeli Mehandi:

Pakistanski modeli Mehandi

To je zelo eleganten pakistanski dizajn iz mrežaste in spiralne kane. Lahko jih poskusite nositi za družinske priložnosti. Tudi te so precej trendovske in se srčkano razmetavajo. Uporabite lahko tudi okrasne skupaj s celotno obliko mehndi. Lahko se celo odločite, da jih uporabite kot pakistanski dizajn Dulhan mehndi za tiste, ki želijo videti preprosto, a kraljevsko s srčkanimi okraski.

20. Cvetlično in pavovo pakistansko oblikovanje Mehandi:

Cvetlično in pavinsko pakistansko oblikovanje Mehandi

To je cvetlični in pav Mehandi dizajn s podrobnimi deli v pakistanskem slogu. Te so zelo elegantne za nošenje na zabavi ali skupaj. To sodobno umetnost lahko nosite s svojimi lehengami in drugimi ghagra cholisi. Če želite to narediti tudi za prosti čas, vam najbolj ustrezajo, saj niso težke ali se ne razmetavajo veliko.

21. Abstraktno oblikovanje v pakistanskih Mehndijih:

Oblikovanje v pakistanskem Mehndiju

Abstraktni vzorci v umetnosti mehndi so zelo redki. Zlasti izdelujejo jih dame, ki želijo oblikovati mehndi v skladu z njeno obleko ali okrasiti roke. Rdeči in črni abstraktni motivi, ki tvorijo bloke cvetov, listov in spiralnih linij, naredijo dizajn privlačen. Takšni modeli ne pokrivajo celotne roke in puščajo prostor za kožo; zasnova poudarja glavni del roke. Najboljše pri abstraktnem vzorcu je, da ni treba narisati popolne oblike. Risankasta struktura vzorca lahko celo naredi dizajn privlačen. Tudi svežji v umetnosti mehndi lahko naredijo briljantne modele z abstraktnimi vzorci.

22. Eid posebno pakistansko oblikovanje:

Poseben pakistanski dizajn

Bajram je poseben dan za skoraj večino prebivalstva v Pakistanu. Na dan bajrama se ženske in moški oblečejo po svojih najboljših močeh, in ko se ženske oblečejo, mehndi prinese iskrico v njihovo lepoto. Posebni modeli Eid mehndi so edinstveni. Enostavni madeži okrasnih vzorcev zadenejo poudarke na rokah. Modeli pakistanskega bajranskega bajrama izgledajo neverjetno v črnem mehndi v slogu ročne zapestnice.

23. Preprosto zasenčeno pakistansko oblikovanje Mehndi:

Pakistansko oblikovanje Mehndi

Pakistanske fotografije mehndi izgledajo neverjetno, ko se neveste radi ozirajo na poročne albume. Zasenčeni mehndi modeli so eden najlepših modelov, ki nam jih prinašajo pakistanski dnevniki mehndi. Motive napolnijo odtenki tankih in svetlih linij, ki tvorijo temno podobo motiva. Celoten mehndi izgleda fantastično, ko se barva mehndija spremeni v prvotno rdečo barvo. Takšni senčeni mehndi modeli izgledajo super na cvetličnih in pustijo na rokah. Bolje je, da vrtnice izgledajo čudovito v cvetju. Krepki obrisi jih naredijo neverjetne.

24. Okrašena oblika prsta Mehndi:

Oblikovanje prsta Mehndi

Pakistanski poročni mehndi modeli so dobili svojo lepoto in eleganco. Dandanes ženske iščejo modele, kjer celotna roka ostane prazna, prst pa lepo oblikovan. Tudi cvetlično delo na vogalih se zdi precej trendovsko. Ta nova vrsta najnovejšega pakistanskega mehndi dizajna najbolj ustreza tistim, ki verjamejo v eleganco in gledajo na intenzivnost.

25. Mehendi zasnova z enojno srednjo verigo:

Pakistanski modeli Mehndi

To delo Mehendi je večinoma različen arabski slog, ki ga uporabljajo. Celotno dolžino, skupaj s cvetličnimi in pavinskimi potiski, je treba ustrezno vzdrževati; sicer se lahko zdi, da je umetniška lepota popačena. Čeprav se morda zdi preprosto, so ti modeli ves čas polni zapletenih podrobnosti, kar dodaja lepoto.

Zadnje misli:

Pakistanski modeli mehendi odlično združujejo nekatere vidike indijskih in arabskih modelov. Glavna značilnost pakistanskih modelov mehendi je mehendi v črni barvi z notranjo barvo mehendi v rdeči barvi. Na voljo je v različnih vzorcih, ki jih je mogoče naslikati na rokah in nogah ter tako povečati lepoto uporabnika.