Zima prinaša bistvo praznovanj, od božičnega večera, letošnje zabave v Saraswati Puja, poleg vsega pa še najbolj pričakovani dogodki, to so poroke. Slovesnosti so nepopolne brez ličil, prelivov in obvezno je obiskovanje Mehendija. Kljub temu je suho in hladno vreme. Tukaj predstavljamo nekaj najboljših in osupljivih modelov zimskega mehndija skupaj s slikami, ki vas v tej zimi najbolj navdušijo.

zimski mehndi modeli

Osupljivi zimski modeli Mehndi s slikami:

1. Mehendi dizajn lorda Ganeshe pozimi:

Zimski dizajn Mehendija lorda Ganeshe

To so najsvetejša umetniška dela za poročni obred. To vsebuje različne trenutke naših gospodov z različnimi vrstami cvetja z listi v različnih oblikah in velikostih. Obrazci Lorda Ganeshe so najbolj priljubljeni, za katere menijo, da imajo veliko več oblikovalskih vzorcev, zaradi česar je roka videti lepa.

2. Popolni hrbtni Peacock Mehendi modeli za zimo:

Celoviti hrbtni Peacock Mehendi modeli za zimo

Vsebuje različne oblike pavovega perja, najpogosteje pa plesno obliko pava uporabljamo skupaj z drevesi, cvetjem in nekaj naključnih vzorcev, da dobimo popoln videz. Včasih dizajn vključuje tudi vzorce slonov in pikčaste vzorce, ki dajejo osupljiv videz.

3. Minimalistično oblikovanje Mehendi za zimo:

Minimalistično oblikovanje Mehendi za zimo

Ta pav mehndi umetnost je izbrana in narisana ovalnih vzorcev, ki puščajo prostore med dvema oblikama. Ohranjanje mini vrzeli v pavjevem perju je prav privlačno. Naključni cvetlični vzorec zajema istočasno izbrane pike, lihe in ukrivljene črte v oblikah, ki zagotavljajo vrzeli.

4. Mehndi modeli zimske zapestnice:

Zimska zapestnica Mehndi Designs

To je eden od edinstvenih modelov kane za zimo, ki je poln nekega posebnega cvetličnega in geometrijskega vzorca & zasnova vključuje trikotnik, kvadratno umetnost. Krogi in pike so postavljeni tako, da prikrijejo majhne kvadrate. Ta oblika kane izgleda kot serija z različnimi oblikami, ki so na roki nameščene kot zapestnica. To bo videti preprosto, a elegantno.

5. Pakistanski modeli Mehendi pozimi:

Pakistanski modeli Mehendi pozimi

Ti vzorci motivov se zgledujejo po umetniških delih plemenskega življenja v Afriki. Vzorci, postavljeni z enojnimi ravnimi črtami, lihimi črtami, ukrivljenimi črtami, krogi in kvadrati, so naključno narisani drug za drugim, ki jih pogosto uporablja na dlani in se razteza do zapestja s spiralno obliko.

6. Arabski zimski mehndi modeli:

Arabski zimski mehndi modeli

Arabska je med vsemi umetninami najbolj izpopolnjena in je priljubljena. Ima pavove, cvetlične, listne, trte in pikčaste rože, ki se uporabljajo na prostoren način, da izgledajo primerno. Prsti so označeni s cvetjem in pikami in ne pokrivajo celotne roke.

7. Cvetlični zimski modeli Mehandi:

Cvetlični zimski modeli Mehandi

Cvet Mehendi vsebuje različne oblike in velikosti, ki dodajo nekaj ukrivljene črte za pritrditev cvetov skupaj z listi s cvetočo rožo, ki jo vrtnice pogosto uporabljajo, saj je to znak ljubezni. Ljudje, ki so raje preprosti, lahko preizkusijo to čudovito obliko zimske kane za svoje roke.

8. Ribji vzorci Mehandi Design za zimo:

Ribji vzorci Mehandi Design za zimo

To je edinstven dizajn z mrežastim, cvetličnim in tudi listnim vzorcem na celotni dlani, oblika V je bila uporabljena za drugačen videz. Vsi prsti so pokriti z istim vzorcem majhnih cvetov. Ta mehndi zasnova ima čudovito kombinacijo vseh teh motivov, ki so jih dodali z drugimi zapletenimi vzorci.

9. Tradicionalni zimski modeli Mehendi:

Tradicionalni zimski modeli Mehendi

To je ena od različnih oblik mehndi na hrbtni strani roke, ki vključuje sončnični pridih z oblinami in črtami. Pike so bile uporabljene za eleganten videz oblikovanja, vsi prsti imajo podobno preprosto zasnovo z zapletenimi vzorci. Umetnik mehndi lahko nariše poševne črte, ki so lepo razporejene za čeden videz.

Ti modeli Mehndi so izključno izdelani in prilagojeni za zimsko sejo, saj bo hladno in suho. Zlasti v zimski vročini veliko pomaga pri razvoju globoke barve mehndija. Te modele je za to sezono enostavno obvladati, saj izgleda osupljivo in lepo. Obstaja veliko več modelov, ki jih je mogoče uporabiti glede na letni čas in priložnost.