Modeli mehndi s kamnitimi čevlji so zdaj priljubljeni zaradi najnovejšega trenda v svetu mode. Dekleta ali ženske radi preizkusijo to vrsto mehndi s kamnom za vse poročne dogodke ali slovesnosti. V zbirki ličil za ženski mehndi je tista, ki igra veliko vlogo, ženske se brez mehndija ne morejo počutiti popolne. Pisani kamni, ki jih je mogoče uporabiti pri oblikovanju, so čudovita sprememba od starih navadnih modelov.

mehndi oblikovani s kamnom

Najnovejši in privlačni kamniti mehndi modeli s slikami:

Oglejmo si najboljših 9 mehndi modelov s kamni.

1. Oblikovanje s kamnom s polno roko:

Oblikovanje s kamni s polno roko

Eden od najnovejših stilov mehndi modelov so kamniti modeli mehndi na roki. Zaradi tega je roka videti res lepa in elegantna. Kamni, uporabljeni tukaj, segajo od majhnih do velikih. Oblikovanje traja malo več časa, vendar izgleda zelo lepo na nevesti na njen poročni dan. Preizkusite tudi kamne v obliki diamanta.

2. Oblikovanje z ročnimi kamni:

Oblikovanje z ročnimi kamni

Tukaj je še ena kul možnost, da poskusite. Preprosta zasnova mehndi je izdelana z uporabo kamnov. Oblikovanje brstov vrtnic ima drobne rdeče kamne, ki so nalepljeni, da izgledajo lepo. Pritegne pozornost gledalcev na zabavah ali slovesnostih.

3. Mehndi modeli stranske roke:

Mehndi modeli stranske roke

Preizkusite to ljubko občutljivo obliko mehndi, kjer je slika narejena samo na strani roke do konice prsta. To izgleda zelo lepo in občutljivo. Kamni dodajo pridih glamura oblikovanju. Tista dekleta, ki radi vozijo svoje kolo, potem bo ta mehndi vaš, pritegne pozornost med vožnjo s kolesom.

4. Stone Mehndi Design za noge:

Stone Mehndi Design za stopala

Naj bodo vaše noge videti čudovito in osupljivo s temi kamnitimi modeli mehndi. Našli boste veliko preprostih in barvitih vzorcev. Modeli vključujejo kamne, ki so lahko beli, modri ali rdeči.

5. Stone Mehndi Design za hrbet:

Stone Mehndi Design za hrbet

Tukaj je kul način za predstavitev mehndi modelov s kamni. Hrbtna stran je pokrita z mehndi obliko, ki jo nato dodajo majhni pisani kamni. Preizkusite to zasnovo za naslednjo priložnost in razveselili boste zabavo.

6. Modeli bleščic in kamnov:

Modeli bleščic in kamnov

Bleščice in kamni so naslednji korak pri oblikovanju mehndija, ki izgleda super. Barva bleščic je običajno odvisna od barve obleke, ki jo bo oseba nosila. Torej imate možnosti, kot so rdeča, modra in zelena, ki jih lahko dopolnite s kamni.

7. Modeli prstov Mehndi:

Prstni mehndi modeli

Neverjetni prstni mehndi modeli s kamni so privlačni s pomočjo majhnih kamenčkov, ki svetijo. Modeli se nanašajo na prste, nohte pa lahko okrasimo s pisanimi kamni. Preizkusite ta novi slog in si oglejte, kako se glave obračajo.

8. Mehndi z nevesto s poročnim kamnom:

Poročni kamen z žrebom Mehndi

Nevesta je najpomembnejša oseba in za to mora biti oblečena. Zato preizkusite te kul poročne mehndi modele, ki so kamniti. Modeli imajo veliko zapletenih podrobnosti in barve kamnov se ujemajo z obleko, ki jo bodo nosili na velik dan.

9. Beli mehndi modeli s kamnom:

Beli mehndi modeli s kamnom

Nedavni trend oblikovanja mehndi je oblikovanje mehndi v beli barvi. Modeli so tako občutljivi in ​​zapleteni kot drugi modeli mehndi. Za poudarjanje oblikovanja lahko uporabite bele kamne ali pa barvne kamne.

Te oblike je mogoče narediti na rokah, dlaneh, nogah in celo prstih osebe. Pogumno z mehndi modeli na hrbtu, ki so tudi posejani s kamni.