Rože in nakit imajo pomembno vlogo pri poroki, ki je prav posebna priložnost za vsako dekle. Kako pomembno je, kako se počuti, enako pomembno je tudi, kako izgleda. Umetnost Mehndi izboljša njen videz rok in nog, lahko pa jo še izboljšamo z uporabo cvetličnega nakita okoli rok za okrasitev mehndija.

cvetlični nakit za mehndi

Poleg tega bi morda celo sestra bodoče neveste ali njene sestrične morda radi okrasili svoj mehndi s cvetličnim nakitom bodisi na dlaneh bodisi kot “baju bandh”. Tudi sam cvetlični nakit se odlično poda za vse priložnosti, kot so poroka, haldi, otroška prha, karwa chauth. Prav tako je enostavno narediti cvetlični nakit sami ali pa ga lahko celo izdelate od strokovnjakov in stilistov.

Nakit iz čudovitega cvetja za modele Mehandi s slikami:

Spodaj je najboljši cvetlični nakit za mehndi modele s slikami, ki vas bodo zelo razveselile lepote.

1. Jasminov cvetlični nakit za modele Mehndi:

Jasmin cvetlični nakit Mehndi Design

Cvetovi jasmina se lahko uporabijo za izdelavo nakita v obliki pava, ki se drži za dlani. Te ločene zapestnice so lahko tudi iz svežega cvetja, da poudarijo roke. To tudi poudarja Mehndi. Ko imate nakit, podoben tistemu iz rož, se izogibajte nošenju drugih okraskov, saj bodo ukradli videz rož.

2. Cvetlični nakit iz krizanteme za oblikovanje Mehandi:

Nakit iz svežega cvetja krizanteme za Mehndi

Lahko nastane celo majhen šopek s svežimi marjeticami ali krizantemami. Če želite poudariti ta šopek, se lahko odločite, da postavite kroglice različnih barv ali celo bisere. Zdaj ga zavežite kot pas na zapestju ali pa kot maturantski korz.

3. Cvetlični nakit iz rdečih vrtnic za modele Mehendi:

Cvetlični nakit iz rdečih vrtnic za Mehndi

Rdeče vrtnice so vedno priljubljene vsem, še posebej za poroke, razen za vse druge priložnosti, saj so simbol ljubezni. Občutljive vrtnice lahko spremenite v obroče, da okrasite te mehndi roke.

4. Nakit iz mešanega cvetja za modele Mehndi:

Mehndi cvetlični nakit iz mešanega cvetja

Uporabite bele krizanteme z brsti rdečih vrtnic, da jih nežno prepletate z uporabo nanizanih kroglic z biseri in naredite zapestnico. To bo pomagalo oboževati mehndi na zapestju. To vrsto mehndi cvetličnega nakita lahko nosite tudi ob vsaki priložnosti ali poroki.

5. Nakit za lase Chotlis za Mehandi:

Hair Chotlis Mehndi Nakit Rože

Drug trend cvetličnega nakita so uhani in lasje. Lasne čotle lahko dopolnite z jasminom in cvetovi vrtnice. Če nimate dolgih las, lahko uporabite podaljške za čudovite lasje, okrašene s svežim cvetjem. Tudi če vežete punčo, lahko izberete gajre, ki bodo poudarile celoten videz.

6. Cvetlični nakit iz orhideje za oblikovanje Mehendi:

Cvetlični nakit iz orhideje za modele Mehndi

Cvetlični nakit za mehndi se odlično poda tudi za haldi funkcijo v poročni sezoni. Uporaba orhidej izboljšuje videz cvetličnega nakita in daje pomen bodoči nevesti, ki ji daje lep in očarljiv videz. Te je zelo enostavno narediti doma.

7. Zlati cvetlični nakit za Mehndi:

Zlati cvetlični nakit za Mehndi modele

Ta čudovit svež cvetlični nakit za mehndi je tako popoln za maangtiko in se razteza do ravni žemljic. Tudi uhani so izdelani z istim cvetličnim vzorcem. Resnično ne potrebujete zlata ali diamantov, če vam lahko le rože dajo tako naraven in očarljiv videz.

8. Cvetlični nakit v slogu Maangtika za oblikovanje Mehandi:

Cvetlični nakit v slogu Maangtika za modele Mehndi

Ta zlati in rdeči cvetlični nakit mehndi se spet odlično ujema s tradicionalno obleko. Maangtika krepi celoten videz s šopkom v roki.

9. Cvetlični nakit klasičnega videza za Mehndi:

Cvetlični nakit klasičnega videza za modele Mehndi

To je videz, ki ga je mogoče poudariti z Mehndijem. Popolna obleka iz cvetličnega nakita- maangtika, uhani, zapestnica, bajubandh, kamarbandh.

Nakit Mehndi s svežim cvetjem ponuja ženskam privlačen videz za poroko in druge funkcije. Če izberete najboljše med najnovejšimi modeli našega nakita mehndi, se lahko svojim ljubljenim prikažete v drugačnem slogu..