Mehndi stožci v Indiji so vrhunske kakovosti. Najboljša blagovna znamka mehndi stožca v Indiji izdeluje najčistejši mehndi, ki ga je mogoče uporabiti na občutljivih rokah in nogah. Naj gre za poroke ali druge uradne priložnosti, mehndi stožci so pomemben del ritualov. Vsako žensko je treba ob tej priložnosti okrasiti z mehndi, zato je mehndi stožec resnično potreben.

Različne vrste Mehndi stožcev v Indiji

Najboljše blagovne znamke stožca kane v Indiji:

Tukaj vam pokažemo različne vrste stožcev, ki so na voljo v Indiji.

1. Poročni Mehndi stožci:

Mehndi stožci v Indiji

Ti fantastični poročni mehndi stožci so kot nalašč za nevesto. Stožci so narejeni iz čistih sestavin in so gladki. Barve izstopajo lepo in svetlo in naredijo nevesto lepo.

2. Naravni stožec Mehndi:

Naravni stožec Mehndi

Tukaj je 100% naravni mehandi stožec, ki je čist in izdelan iz najboljših sestavin. Tej mešanici ni dodanih kemikalij, zato ste prepričani v dober izdelek. To onemogoča kakršno koli alergijsko reakcijo na mehndi. Če lahko mehndi oblikujete po lastni ustvarjalni zasnovi, potem je ta stožec primeren za vas.

3. Kana v slogu cevi:

Henna stožec v slogu cevi

Ti čudoviti stožci Neha mehndi so kot nalašč za oblikovalce mehndi začetnike. Mehndi se dajo v cev kot stožci, ki imajo pritrjeno šobo. Zato ga morate samo odpreti in uporabiti za izdelavo čudovitih modelov. Ta nastavek za šobe zelo olajša namestitev mehndi.

4. Rajasthani Mehndi stožci:

Rajasthani Mehndi stožci

Rajasthan ima posebno mešanico mehndi stožcev. To so eni najboljših mehndi stožcev v Indiji. Barve so krepke, stožci pa iz debele plastike, ki se ne razcepi zlahka. Izberite paket 6 za najboljše rezultate in dobite to kombinacijo za naslednje posebne dogodke.

5. Stožci Karnataka Mehndi:

Karnataka Mehndi stožci

Tudi Karnataka proizvaja nekaj najboljših mehndi stožcev. Lepo so zapakirani in razporejeni po vsej državi. Mnoge južnoindijske ženske radi uporabljajo te stožce. Barve, ki jih prinašajo ti stožci, so dobre. Prihaja s kakovostjo nad količino; odlično zapakiran mehndi je znan med ženskami južne Indije.

6. Ekološki stožci iz kane:

Ekološki stožci iz kane

Zadnji trend v industriji kane so stožci iz organske kane. Pasta je narejena iz ekoloških proizvodov. Vsaka sestavina v izdelku je ekološko pridelana, kar ima za posledico vrhunsko mešanico. Ekološki stožci iz kane so zdaj najbolj priljubljeni med mlado generacijo. Dekleta, ki hodijo na fakulteto, najraje preizkusijo to vrsto mehndija.

7. Naredi sam stožce Mehndi:

Naredi sam stožce Mehndi

Mehndi stožce lahko preprosto izdelate doma in jih uporabite za osebno uporabo. Ti stožci so narejeni iz plastičnega papirja, razrezanega na kvadratke. Kvadrate morate zložiti v obliki stožca in jih nato pritrditi. Na koncu izrežite fino konico za popoln mehndi stožec.

8. Ajurvedski Mehndi stožci:

Ajurvedski Mehndi stožci

Lahko dobite kakovostne ajurvedske mehndi stožce, ki so naravni in narejeni iz visoko kakovostnih lokalnih sestavin. Stožci so izdelani v nadzorovanih tovarnah, ki ne puščajo onesnaževal v mehndi. Nekatera dekleta med uporabo katerega koli mehndija dobijo kožni izpuščaj, zato naslednjič preizkusite te čudovite naravne izdelke.

9. Vnaprej valjani prazni mehndi stožci:

Pred valjani prazni mehndi stožci

Če radi doma izdelujete mehndi, vendar težko izdelate storže, je to odgovor na vaše molitve. Ti prazni vnaprej valjani mehndi stožci so popolnoma zalepljeni, tako da noben mehndi ne bo iztekel. Vse kar morate storiti je, da ga napolnite in zapečatite.

Mehndi stožci so dober način za shranjevanje mehndija in uporabo na rokah in nogah. Stožci prihajajo z različnimi vrstami mehndija. Nekateri so tudi naravni in organski.