Bela kana «izgleda kot vznemirljiva možnost za temnejše tone kože in za neveste v zahodnem slogu, ki ne želijo tradicionalne rdeče kane. Toda kaj je pravzaprav bela kana? List rastline kane vsebuje naravno rdeče barvilo, ki obarva lase, nohte in kožo.

V teh dneh so bele mehndi umetnosti postale vse bolj priljubljene. To je belo lepilo, ki se uporablja za pritrditev protetičnih pripomočkov na kožo iz zdravstvenih razlogov. Lepilo se lahko nanese na kožo kot pasta iz kane in se na kožo drži do enega tedna.

9 najbolj priljubljenih modelov bele kane s slikami:

Spodaj je 9 najboljših modelov bele kane, ki jih morate vsekakor preizkusiti:

1. Sodobno oblikovanje bele kane:

Najboljši modeli bele kane s slikami

To je bela mehndi kana s arabskim stilskim dizajnom s kombinacijo modre barve, ki samo poudari obliko. Ti modeli se lahko nanašajo na nekatere zahodne vrste zabav, ki ne zahtevajo drugih dodatkov. Če je mešanica dobre kakovosti, bo trajala do 1 teden.

2. Preprosti modeli bele kane za roke:

vzorci bele kane 2

Enostavne oblike belih mehendijev dajejo moden videz, lahko pa uporabite tudi lepila, ki so posebej namenjena temu namenu kane. Za bolj trendovske okrasne je mogoče postaviti tudi na zasnovo. Ko je ženska navdihnjena in ima domišljijo, lahko iz nič ustvari lepoto.

3. Lotus bela kana:

modeli bele kane 3

Ta čudovita umetnost mehandi z belim vzorcem je lahko odlična za poročno sezono ali za tiste, ki želijo nekaj drugačnega od tradicionalne umetnosti mehndi. Zapletene motive lahko naredite na notranji strani dlani, kar daje drugačen videz, razen običajnih rdečih barv.

4. Beli modeli kane iz zadnje roke:

modeli bele kane 4

Temnejši toni kože se lahko prilegajo belim vzorcem kane, saj so na njih videti popolnoma čudovito! Zgornja slika je odličen primer z motivi arabske kane in ta čudovit dizajn kane je treba preizkusiti, saj bo dober za zahodne zabave.

5. Dizajn bele kane v obliki diamanta:

vzorci bele kane 5

Ta bela mehndi oblika je bolj podobna zapestnici z diamantno obliko z mrežicami in podaljški iz kroglic, tako da izgleda kot nakit. To je lahko dobro za zabave in druge priložnosti, ki ne zahtevajo drugih dodatkov.

6. Cool White Henna Designs:

modeli bele kane 6

To je običajen cvetlični dizajn z vzorci pik in krogov, ta oblika je posebej namenjena za hrbet roke in bela kana je dober koncept. Kar prinaša novo prednost ljudem v Afriki in modni industriji.

7. Dizajn bele kane plazeče:

To lahko mešamo in ujemamo z različnimi vzorci in barvami za ponovno ustvarjanje te oblike kane. Daje eleganten videz, če ga uporabljamo z različnimi barvami bleščic. To lahko na kožo narišemo v vzorcih, ki so podobni kani, vendar bela kana ne obarva kože.

8. Lepi modeli kane bele barve:

Ta čudovit cvetlični dizajn ima linearni vzorec. Začne se tik od podlakti in se razteza do nohtov kazalca, ki pokriva večino kože na poti. Drugi prsti so popolnoma brez vsakršnega oblikovanja, da poudarijo osrednji vzorec. Ta oblika je lahko idealna za poroke in priložnosti.

9. Cvetlično bela oblika kane za noge:

Umetnost bele kane za noge postane še lepša, ko so cvetlični vzorci in ta čudovit mehandi dizajn z ogromnim lotosom, ki cveti na sredini, je eksotičen in kot nalašč za športne priložnosti. Kontrastna barva nohtov z obliko daje nogi čudovit videz.

Henna je tudi pasta iz listov kane v prahu, ki se uporablja za obarvanje telesa. Prvotna kana je samo v rdeči barvi; bela kana ni originalna kana. Če koga zanima bela kana za poroko ali katero drugo priložnost, ne pozabite vprašati umetnika, katere izdelke naj uporabi, če se kdo trudi doma, se držite varnih tehnik.